Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

    Stejně se bojím, že pro PC hráče to nebude moc velký upgrade. Ale přeji  konzolistům, že si to konečně budou moci vychutnat celé a řádově graficky lepší.

  • Tak ja sem si ty DLC koupil normalne na Bioware webu, skoro hned jak vysly. Jinak souhlas, bez nich byl clovek trosku ztracenej. Pravda je takova, ze Javik neni klicovej pro pribeh ME3, dopadne to stejne i bez nej. Ale jde o to ze Protheani, jsou docela zaklad vesmiru ME, vsechna technologie byla zalozena na jejich technologii atd. Plus se clovek dozvedel dost o nich a o jejich valce s Reaperama. Tkaze neni klicovej z duvodu ME3, ale z duvodu ME universa. Aspon tak to mam ja. Ale umim si predstavit ze ho vytezi mnohem vic.

  • Pořád úplně nechápu, proč lidi berou Javika jako klíčové příběhové DLC. Ano, byl to super společník, měl skvělé hlášky a postřehy, ale na to že to byl Prothean, tak Shepardův úkol nijak nezjednodušil. Celý příběh hry je prakticky stejný s ním nebo bez něj a osobně nevidím problém, dát ho jako DLC.

    Pro mě byly mnohem větší hříchy DLCčka Arrival a Lair of the Shadow Broker pro ME2, ty beru jako klíčové části příběhu.

    Arrival byl ještě před vydáním prezentován jako přímé propojení mezi ME2 a ME3. Navíc na začátku ME3 je přímo zmíněno (spoiler) zničení Batarianské kolonie Shepardem (konec spoileru), které se odehrálo v Arrivalu. Bez hraní Arrivalu si člověk říká, o čem to sakra Anderson mluví. vždyť jsem nic takového nikdy neudělal.

    To samé Lair of the Shadow Broker. (spoiler 2) Když se s Liarou naposledy vidíme v ME2, tak hledá Shadow Brokera, aby si s ním vyřídila účty. A najednou v ME3 Liara JE Shadow Broker? (konec spoileru 2) To se taky stalo kdy? A navíc ještě Liara Shepardovi děkuje za pomoc při této události.

    Navíc následky těchto dvou DLC jsou nevyhnutelnou součástí příběhu. Na začátku ME3 je Shepard na Zemi právě jako důsledek jeho aktivity v Arrivalu a na následky Lair of the Shadow Broker narazíme během asi 2 hodin v rámci hlavní příběhové linky.

    A aby toho nebylo málo, tahle dvě DLC byla dlouhou dobu v některých zemích zablokovaná (například u nás) a hra je ani nedovolila nainstalovat. Takže pokud člověk dodržoval zákony, DLC si nestáhl nelegálně a dokázal se vyhnout spoilerům, tak absolutně nevěděl která bije.

    • Nic z toho není pravda, hra je připravena na to, když Arrival ani Lair nehraješ.

    • No,
      bohužel tomu tak není. Mass Effect 3 počítá i se scénářem,
      kdy hráč nehrál ani Arrival ani LoSB. V prvním případě to hra
      odbude tím, že Sheppard sedí za spolupráci se Cerberem. V druhém
      případě, že to prostě Liara dokázala i sama jenom při tom i
      zničila loď stínového prostředníka.


      Pravda docela to pak skřípe, ale je to tak.




      • m0us3r

        Přesně tak, zvlášť bez Arrivalu ten příběh opravdu trpí, ale Anderson rozhodně neřekne, že to byl Shepard, kdo zničil Alfa Relay - místo toho to byla nějaká alianční jednotka.

        Jenom malý nitpick, Liara zničí Shadow Brokerovu loď tak jako tak, aby se nedostala do rukou TIMovi, ten rozdíl je v tom, že když jí nepomůžete, tak při jejím sólo útoku na Brokera umře Feron, ten drell, kterého chtěla zachránit.

        • Aha tak v tom LoSB jsem to asi popletl. Ono už je to taky dávno co jsem to hrál a koumal různé varianty příběhu.

          Díky za opravu. ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit