Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ojoj, to budou zase na LANkách maratony... jedna hra pět hodin (pokud se bude bojovat hned od začátku).. *1*
  • PreidaQ
    "Také převezmout celou planetu půjde u Adventů jen silou vůle" - To má snad být "převzít celou planetu", ne? Já z toho levise fakt občas šílím *7*.
  • hmm zeby znovu dovod si tuto starsiu pecku znova nainstalovat?
  • Pro mě je velká škoda, že to nemá příběh.
    • Tolik příspěvku a tak málo o Sins... Osobně bych taky uvítal single play, pár misi kampaně ale příběh tato hra naopak má. Akorát je podáván jinak než jsme zvyklý respektivě je vykládán hráčem. Tvurci vytvořily svět, rasy uvedly základní historické informace ohledně následujícího konfliktu tím defakto vysvětlily proč tady jsou tří rasy a ne třeba 1 nebo 15. Zároveň uvedly hráče do obrazu. A? Hráči udělej si sám. Bez omezení, bez zásahu vývojářů. Hráč si sám vybere galaxii (mapu, nastaví si pár parametru) a děje se jedno z mnoha dějství této války. Hráč se vžije do role toho že nad ním nic není, on sám absolutně převezme otěže a osud rasy (frakce) kterou si zvolí.

      Neříkám že to řešení je kdoví jak slavné či správné ale dává to zase hráči něco nového něco jiného. Datadiskama, tvůrci jen určují lehký posun této války, ale pořád nic konkrétního tady není. Hráč si to v tom musí najít sám nebo vytvořit. Ostatně je to hra založena čistě na MP.
    • Zase u GC2 & datadisků jsem kampaň zkoušel, nikdy nedohrál a nikdy mě moc nebavila. Holt tohle je vyloženě multiplayerová hra, u který by příběh vůbec nebyl špatnej. Navíc background maj docela dost promakanej.
      A co Elemental, tomu má vyjít nějákej datadisk Fallen Enchantress, i když samotnou hru jsem jenom viděl a nelíbila se mi...
    • tak tak a pritom vymyslet celkem poutavy vesmirny pribeh neni nic zas tak svetoborneho, nikdo prece jen nechce aby to bylo jak Homeworld nebo Nexus...:/ stacila by obycejna valka o moc s fajn misema, nebo aspon obstojnym poctem predem pripravenych udalosti :/
      • Nexus byl skvělej... doteď nevím, jak se mi ho povedlo dohrát, když jsem ho zkoušel hrát nedávno, tak jsem se nikam nedostal *1* . A příběh neměl špatnej, intro mělo snad 10 minut.... No mohl bych ho zase někdy zkusit.
        • na presne stejny problem sem taky narazil pri druhem, tretim pousu to dohrat :D bylo to misty fakt o brutani nahode, esli nake to big-bang torpedo doleti a zasahne, nebo ho sestreli ve vzduchu a smula :)) restart a znovu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit