Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale pobavilo mě, jak tam ta máma na konci říká: "Why would they even make something like this?" a pak se ozve "Rated M, for mature." xDD
  • http://www.youtube.com/watch?v=-jC-PlmTUf4

Nelíbí se originál? *1*
  • radsi si zahrajte hru Amnesia od tvurcu Penumbry, hrajte vecer a nejlip se sluchatkama..neskutecna atmosfera, mistama jsem byl fakt posranej a vahal jsem jestli mam ty dvere otevrit nebo radsi ne a udelat to az rano *1* *1*
  • Mile deti, s vama je vzdycky takova legrace :-).
  • Zase řešičky o H....?!!! Hlavně ať už je to venku, my si to s mámou chceme už zahrát!!! *1*
  • já nemyslim, že to byl vůbec nápad EA...oni v poslední době hrajou na svobodu vývojářským týmům...takže mám pocit, že to celý byl nápad týpků od Visceral Games. A tenhle spot se mi líbí!!! Přide mi to správně potrefený :D(Pro případný útočníky na mě za to, že sem zakomplexovanej puberťák, co se chce trhnout od mámy...Je mi 20 a žiju s přítelkyní v bytě nezávisle na rodičích, takže nemám chuť revoltovat proti matce...navíc dělá perfektní Tiramisu)
    PS: A pro ty co to nepochopili...EA se tim podle mě snaží ukázat jak moc je ta hra brutální...a o to snad u Dead Space série jde...možná kdyby ste měli vlastní život, tak si to taky uvědomíte a nebudete jen nadávat jak to je trapný...
    • Drom
      Kdo ten klip vytvořil je naprosto fuk, EA to muselo schvalit a tím se za nej plne postavit. Nejde ale popprit, ze je cela reklama mirena na mladsi publikum, protoze dospely clovek si svou mamu do hrani netaha.

A to ze je hra brutalni kazdy vidi, na to nikdo nepotrebuje videt nejake prekvapene zenske, ktere s vidinou lehce vydelanych penez vlezly pred monitory nejnechutnejsich scen DS2. Docela je mi jich lito.

Priste jim nasadi helmu a poslou na frontu, aby hraci videli, ze valka neni sranda? *7*

Ten klip proste neni zajimavy, ani originalni. Je to jen provokace, aby se o tom vsude psalo a mluvilo. Dlouhodobe to ale muze hram 18+ zadelat na problemy.
      • Máš pravdu...z dlouhodobýho hlediska by to mohlo činit problémy...ale to jen v případě, že z toho někdo udělá velkou kauzu a toho se až tolik nebojim...maximálně se to označí za nevhodnou reklamní kampaň, ale myslim si, že se to nebude brát až zak vážně...tohle má bejt podle výrobců jen srandička (na druhou stranu možná taky podnět k zamyšlení, jestli sme v pořádku, když se nám na hrách líbí jen ta brutalita)...a máš recht i s těma paničkama...taky mi přijdou dost jetý...kvůli tomu, aby si mohli koupit novou halenku, nebo zajít na kolagenový injekce, podstoupěj tohle a pak vyjadřujou názor...nejvíc se mi líbilo video jedný černošky, když jí řekli, že to je podle skutečný události LOL...
        • Možná právě proto "najala" EA externistu aby se v případě problému mohla od celé téhle kampaně distancovat.
  • Velmi originální a zajímavé.
  • Koukam, ze tady skoro nikdo nechape nadsazku a ironii. Smutne... No ja jsem se pobavil, vcelku original reklama. *1*
  • Laciné...
    • Taky bych řekl. Ale jednodušším fiftýnům to bude připadat jako hustokrutá rebelie vůči dementním rodičům.
      • Tady se právě ukazuje, že jsi člověk s nižším sociálním IQ. Tato reklama je odkaz na rebelii a dělá si z ní srandu a tím hráče láká. Řekl bych, že jsi zase trochu zaspal dobu. :p
      • No i ty fiftyni v tom snad poznaj i ten for..
  • Koukal jsem na ty videa přímo na jejich stránkách a jedné té matce řekli, že je to založeno na skutečné události. Navíc tam ten típek říkal, že nepracuje pro EA, že pouze provádí nějaký externí test/výzkum a zajímají ho jejich názory na věc. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit