Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri.sidius
    Tak na tohle sem byl docela zvědavý, ale teď nevím co si mám myslet. Na rovinu musím říct, že se mi dizajn jednotek moc nelíbí a nejvíc mi to přípomíná jakýsi mix RA3 a CNC4, které v tomhle (a moha dalších věcech) řadím k těm nejhoším strategiím všech dob. Na hodnocení je samozřejmě ještě brzo tak uvidíme co příjde příště, ale přijde mi, že do jde s Petrogliph od Empire at War čím dál víc s kopce, což by byla škoda.
  • Kr.Pa
    vypadá to líp, než ten odpad Command & Conquer: Tiberium Alliances
  • Do certa ja vydim ty hry tak si porat rikam ze od Emperor - Battle For DUNE nedoslo k viraznemu zlepseni na grafice, v dune je proste poust proste uzasna. Skoda ze nikdo neudela pokracovani a nebo reset serie Dune.
  • Pravda,... je to jenom trailer. Ale nenasel jsem tam jedinou inteligentni jednotku. Nejlepsi byli ti vojaci, co bezeli od artilerie na dostrel artilerie :)))
  • Petroglyph ? ... a ten má s Westwoodem společného co ?
    Kromě toho že to je další MM projekt se mi nelíbí i samotný design jednotek ... to je tak těžké udělat něco reálnějšího ?
    • Kr.Pa
      http://en.wikipedia.org/wiki/Petroglyph_Games
  • God-of-War
    Kurňa... Než sem kouknul na video, tak sem si myslel, že to bude pokračování Rise of Nations/ Rise of Legends
  • vypadá to zajímavě
  • Trochu mi to pripomina Generals a klasicke prvni dily CaC,coz je pro me rozhodne plus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit