Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Bohužel hratelnost je slabší než na co lákal trailer. Zničitelnost prostředí hraje třetí housle, jakmile překročíš z pěchoty na mechy už nemáš důvod budovat pěchotu. Stavba základny je spíš taková nutnost, aby si měl na mapě všechny budovy a upgrady, pozičně je to úplně buřt. Celé to působí jak Company of heroes bez blitzkrieg modu. Je jedno jestli útočíte zepředu nebo zezadu, nejde poškodit nohy mecha aby se zpomalil, atak dále, atak dále. 

    V betě kratší herní doba kdy se kolikrát dohrávalo kolo do 20min mě taky zrovna nenadchla. Potenciál tam rozhodně je, ale zatím je toho žalostně málo.

  • Michal88

    Tedy nechci kazit radost, ale ve hře budou hratelné jen Polania, Rusvět a Sasové. Zbylé frakce asi až v nějakém rozšíření. Každopádně vizuálně se mi to líbí, ale co jsem zkoušel betu, tak tedy nic moc co se hratelnosti týče. No počkám si na výsledek. 

  • Blue.Shark

    Tohle zaměření mě vyloženě baví. První světové je hrozně málo, a když se promíchá s trochou fantazie, je tu něco neokoukaného. Iron Harvest se vyplatí sledovat.

  • Radši bych nové CoH, než tenhle pseudo diesel-punk. Ti mechové nedávají smysl - tento způsob pohybu je energeticky velmi náročný a pomalý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit