Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor beta klient s předstihem k dispozici
1.10.2010 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Ja som si to stiahol cez steam a neviem pustit hru, vksue to odomna chce aby som si ju stiahol v predstihu a aj ked ju uz mam stiahnutut tak to stale pise dookola to iste.. vie dakto co stym?
-
Jede ta beta nebo ne? Me to porad pise "Connection Interrupted - The EA servers are not currently available"...:-(
-
me to pise ze nemam nainstalovany punkbuster ale ja sem ho nainstaloval co bylo ke hre, a na servery bez pb mi nejdou nacist objevi se tabulka join a pak zase zmizi
-
Hele muzete me poradit ucet u EA mam ale kde se mam prihlasit pri vstupu do hre nikde nemam login! sosl sem http://www.medalofhonor.com/pcopenbeta od AMD! Kdybych vedel kde to tam najebat tak by me to mozna nekam pustilo sem osel dik *11*
-
-
No když pustíš hru, tak by ti to mělo vyhodit možnost se lognout.
-
-
porad me to vykopava asi po cca 3 minutach connect interupted:/
-
-
no to sa ani hrať neda ked to tak doslova vykopava :( aj mne to robi tak :(
-
-
Hned po té 9 ráno mně to valilo dobře, teďka se mně to taky nechce připojit, asi nějakej eror *12*
-
Mě to nejede, nechce se to nikam připojit, asi to mají přetížený nebo co.
-
Někde píšou až kolem 15:00 jak je to teda? *11*
-
-
už to ide len ma to dajak vyhadzuje po par minutach conection incorupted :( nechápem ale ta je to beta no ..... aj tak je to chaos :D *1*
-
-
no reštartoval som PC a ide jak má :D
-
-
-
uš sa inštaluje klinet ešte 3 a pol hodky a ide sa nato :D *1* *4*
-
-
Muzes se hodit do klidu,beta zacina az v 9.00 naseho casu. *1*
-
-
až o 9 ráno? :( tak som potmo sklamaný no som myslel že zahrám skor ale sa čudujem ze to nikde nebolo napísane že až o 9
-
-
-
Hojte musim si to predobednat abych zahral betu bo to jede volne???? *12*
-
-
Beta je free,staci mit ucet u EA,stahnout si klienta a muzes parit zdarma.
-