-
No právě proto jsem psal, že to můžou udělat tak jako v Americas Army :) Tzn., že pořád každý hraje za Američany, ale protivníka stále vidíš jako teroristu a normálně se mise točí. Jednou třeba útočíš a jednou bráníš. Ale jak píšeš, někoho za ty teroristy hrát baví, jinak by už tenhle model někdo okopíroval. Jen můj názor
-
Jak muze nekdo hrat strilecku s vypnutym zvukem mi hlava nebere! U MoH to dela polovinu zazitku. Primarne hraji jen Combat Mission,ostatni mody jsou prilis podobne stylu ala CoD. Dosud se mi nestalo ze bych byl donucen behem kola zmenit strany. A v pripade Combat Mision mi prijde zcela prirozene ze se vzdy meni,jednou branite,podruhe utocite. Jak je to jen mozne volim HC servery a rozhodne nespoleham na matchmaking. Nejsem priznivcem armadnich vehiklu a tak mi technika s BC2 nechybi,ba naopak. Pocty zbrani se mi zdaji dostatecne,stejne clovek muze strilet jen s jednou. Arzenal napr. v MW2 se stejne od sebe odlisuje v ramci tridy jen vzhledem,takze zda si vezmete Scar nebo ACR rozdil neni zadny. V pripade Combat Mission jsou dve moznosti respawnu,bud primo na bojiste ke spoluhraci nebo do vlastniho tylu. Navic interval nesmrtelnosti po spawnu byl patchem prodlouzen. Prostor pro taktiku je,ovsem je to o pristupu hracu. V Combat Mission je minimalni spoluprace nutna jinak se to zvrhne v ostrelovani na dalku nebo masakr pod palbou sniperu. Ale od toho jsou smoke gnanaty,jenze je treba je umet pouzivat. Rozhodnuti EA sverit MP DICE prisuzuji snaze o nejvyssi kvalitu. Bohuzel cely MP na me pusobi jako mala domu panu z DICE,neco pro ne udelame ale nedej boze aby to bylo hranejsi nez nase vlastni ditka. Tekze MoH nakonec vysel jako takova Popelka. Priklad za vsechny,sniperky nedostali do vinku tubusovy puskohled ktery je bezny i u CoD,misto aby sniperovy zcela prirozene omezily zorne pole,tak mu zanechali periferni rozhled i mimo zamerovac a pak neni problem sniperku uzivat i na blizko. Misto aby jste protivnika hledali puskohledem,tak mate okolo rozhled jak na Petrine a pak neni problem ho jen zalozit do hledi. Nasledne se na ne snesla kritika a oni patchem sniperky pro zmenu vykastrovali,predtim jste zabily i zasahem do kontiku,ted zase pro zmenu ani zasah do hrudniku neni na jednu ranu smrtelny. Vlastne je,do vzdalenosti 8 a 10 metru podle pouzite munice, takovou jitrnici svet nevidel. Takze kdyz pres celou mapu manika ktereho sotva puskohledem vidite nedate jednou ranou a on vam pak da headshot kolometem M60 tak se muzete jen smat. SP se mi libil i pres chybi prevazne technickeho razu viz.boreni postav do terenu ale byla z nej patrna snaha tvurcu,kdezto MP na me pusobi prave naopak. Jako by ho DICE spatlali v prestavce na obed. A rozhodne k tomu prihlizet do budoucna.
-
-
Takhle to dopadá, když něko nedělá mezery za tečkama a čárkama: nedá se to číst:o)
-
-
Taky trochu nepobírám o co TEOvi jde. Je to čitelný úplně normálně a za tečkama i čárkama mezery jsou.
-
OOOh vazne ? ja jsem nic zvlastniho nepostrehl a precetl jsem si to v pohode bez nejakeho povsimnuti .. bude to asi tim ze jsem spatny cestinar nebo takove veci na internetu opravdu neresim a hlavne me k zivotu nic nepridaji :). Takze si uzite cestinu a lamentujte si jak je nekdo nedokonali a vy jste proste trida protoze jste alespon v necem lepsi nez ostatni *3*
-
-
A ještě horší je to, když nekdo nepoužívá velká písmena, čárky a tečky vůbec...
-
-
Pro pana cestinare, za teckami mezera je. Jedna ti nestaci? Za carky se omlouvam, psal jsem to ve spechu. *5*
-
-
-
Panovi recenzentovi by som odporucal hrat Hardcore mod.
Tam ked strelim RPG do miestnosti vsetci zhebnu :D
Takze tak...
Normal mod aka Softcore je fakt len pre tych co sa radi hraju na supermanov :{ -
-
ano-naprostý souhlas-hraju převážně Call of Duty a musím říct, že obyč "softcore" mode nehrávám....-týpka trefíš 5ti ranama a on uteče někam dopryč....-to mě berou všichni čerti...
HC MODE-1rana a hotovo-nedovedu si představit jak by po 5ti zásazích v reálu týpek vypadal a jestli by na běhání měl ještě chuť *2* -
-
Mate plnou hubu realnosti ale to ze kazda zbran strili na full auto skoro dokonale presne do mista kde strilite nikoho nezajima haha je to prvni vec ktera me u tehle hry zarazila nejde to prehlednout je to proste nehoraznost ta presnost automatickych zbrani na extremni vzdalenosti
-
-
Naprosto suhlasim s tvojim komentarom a kludne by som sa pod neho podpisal.Do nepricetna ma nasieraju dnesne FPS arkady kde clovek beha skace a popri tom triafa do jedneho bodu na vzdialenost 100m.(Nadsaska) V kazdom pripade mi ozaj chyba nieco v duchu counter strike ako je mozne ze je tak zufalo malo hier ktore by mali tak dobre spracovany model strelby pritom je to gro kazdej akcenej hry.Neobstoja ani argumenty o zamerani na masy.CS-ko malo a dokonca stale ma obrovsky uspech tak preco to nieje niekto aspom schopny normane napodobnit. Stylu doomovskeho multyplayeru som uz ozaj niekolko rokov presyteny.
-
-
-
-
Nevím přesně jak PC (hrál jsem jen open betu) ale na konzoli (Xbox) je multiplayer MOH založen na systému "run-cover-shoot", kdy jediný smysl má střílet, pokud máte před sebou nějaký druh krytí, jinak je to instatntí death (ne jako v posledních COD, kde stačí držet sprint a levé tlačítko. Multiplayer je hodně taktická záležitosts (i ten TDM). Navíc poslední patch rapidně nerful snipery, přidal nové mapy, takže je hra skvěle vyladěná. Mimochodem:
1. Bez hedek to nejde, velké plus (oproti COD).
2. Mapy nejsou malinkaté. Jediná opravdu malá mapa je tam jedna (pevnost v horách) jinak zbytek je hodně solidní (Combat Mission jsou obrovské, to samé platí i docela pro Market).
3. Dá se navolit za jakou stranu hrát (opět, v konzolové verzi)
4. Zas tak ZÁSADNÍ rozdíly mezi SP tam nejsou. Ležení na zemi by stejně nefungovalo (sniper fest, hra má spád) a takové BFBC 2 bez něj krásně funguje.
5. Na hru bych se nekoukal jako "vykrádačku BF a COD", ale spíše tituly pro ty, kterým přehnaná arkádovost posledních COD vadí a zase nechtějí volit hru s obrovským prostředím, dopravními prostředky atd. MoH je krásným nástupcem prvního COD -> dobrý design map, hra na headshooty a (s posledním patchem) i reálný recoil u zbraní. Za mě 8/10, chce to zkrátka (stejně jako BFBC 2 to trvalo několik měsíců a stále trvá dodnes) víc map a zbraní.
Problém online her je, že se tak často mění obsah, až každá recenze už během pár dní je neobjektivní :-( -
Perfektní recenze, gratulace. Také jsem se pozastavil nad tím, proč se nedá navolit za jakou stranu chcete hrát. Radši hraji za američany (a myslím, že je nás tak 80%) a pořád mě to připojuje k OPFOR. Nechápu proč někdo nepřijde se stylem jako mělo už Americas Army. V EA by měli klid a nemuseli by měnit název Taliban :)
-
-
jen bych se chtel k tomuto vyjadrit, tak a jak rikas je vas 80% co by radsi hralo za amiky a ted se zamysli, proti komu byste asi tak hrali? me prijde logicke ze se hraci prepinaji tak aby byly tymy vyrovnane a nejelo se 2 vs 12 protoze pak by hra nebavila asi nikoho, samozrejme je smutne ze te to prepne uprostred boje..ale zas na druhou stranu predtim vzdy je hlaska ze brzy prijde team balance, takze..staci sledovat deni a pripravit se. Hraju uz par tydnu a stalo se mi to 2x takze nechapu reakce ze se to deje porad..
P.S. jak uz nekdo psal, smysl ma hrat jen HC mod..normal je vazne rambo styl, u HC se bavim o moc vice. -
-
Počkat počkat. Mě se to na PC na nic neptalo, prostě je jedna hra za Taliban a jedna za US a takhle se to pořád střídá a nejde to nikde změnit. Takže nevím co se ti stalo dvakrát. Děje se to pořád. A ,yslím, že takový counter strike je důkazem, že množství lidí kteří chtějí hrát za každou stranu je cca stejné.
-
-
mozna doslo k nedorozumeni, nicmene myslel jsem to ze me to prehodilo do druheho tymu v prubehu zapasu, samozrejme ze co se tyce celych kol tak to chodi jak rikas, jde mi to ze zacnu hru jako talibanec a za dve smrti se najednou narodim jako amik apod..toto prehazovani se obcas stava a rika se tomu tusim team balance kdy je podle nejakeho pravidla (pripadne nahodne) vybran hrac z tymu kde je vic hracu..samozrejme toto musi mit server zapnute a podporovat to. Uprimne musim rict ze me MoH chytnul. sice zbrani by mohlo byt vic, map taky, ale i tak..myslim ze hra je to dobra pro masu i pro HC hrace (reknu vam ze pokud se sejde fakt nejaky klan tak hra dostava novy rozmer oproti "beznym" hracum..a neni nijak jednoducha.)
-
-
-
-
Já osobně jsem si užil singl, ale multiplayer se mi, že to tak musím říct, vysloveně nelíbil. Ne, že by to bylo špatné, ale jak je výše řečeno, takové jednoduché až moc a ořezané...rozhodně pro mě, zběsilá akce to je, ale já tam vidím silný silný ohromný nedostatek zraní a různých bonusů za zabíjení a tak...asi jsem zhýčkaný CoD, ale každému holt sedne něco jiného.
-
viava-la Battlefield:)
-
souhlasím s autorem ale nebál bych se být kritičtější. já sem naletěl efektním propagačním videím a natěšeným preview a svých 650kč teď lituju. týden poté sem zainvestoval do bad company 2 a přibližně za ty stejné peníze mám ve všech ohledech lepší hru. asi za týden vyjdou 4 nové mapy a potom vietnam za cenu jednoho mini dlc pro COD. netuším jak se povede black ops ale už teď si troufám tvrdit že vítěz poměru cena/zábava online fps je Bad Company 2 a Team Fortress 2. Doporučuju všem pozorně zkoumat hry před pořízením protože nablískané trailery, velkohubá prohlášení a renomovaní autoři zdaleka nemusí znamenat vše. Pro mě je MOH společně s letošním Prince of Persia největší herní propadák
-
-
mimochodem singleplayer v bad company 2 je naprostá hrůza stejně jako MOH. začátek vypadal dobře ale brzy mě i na normální obtížnost hra začala šíleně frustrovat. taky práce map desingerů byla otřesná... 10 červených beden, 3 druhy domů atd.. holt alespoň DICE umí multiplayer. to Danger Close studio neumí nic.. a nemá cenu se vymlouvat na nějaký typ scritované akce a to že 5 hodin je protože casual nevydrží víc. MOH je prostě narychlo splácaný shit za účelem vytvořit konkurenci cod... raději bych si dal znovu allied assault z roku tuším 2001 než znova hrát tohle... mimochodem na 4jádrovém core 2 duo s 2x2G ram a HD5770 s 1G a DDR5 sem měl na jakékoliv detaily 25-30 fps...Bad company se vším na High a 8x vyhlazování mám stabilních 35 a víc fps... a teď si porovnejte tu grafiku!
-
-
Netusim na jake hrajes rozliseni ale me fps nespadne pod 55 a to mam jen E8400 4GB a GTX260, vse na max.
-
-
-
Mám stejný názor jako Dan, u mě taky vede pouze a jedině BFBC2. Ještě k článku: nevím, jestli jsem to nepochopil špatně, ale napsat o CoD, že patří mezi realistické střílečky je celkem dobrý vtip :) CoD má k realitě daleko asi jako nový NFS:HP :) Dnes mi přišlo CoD:BO a žádná změna, brzy to půjde z domu, takže Battlefield FTW! *1*
-
-
pri tom slovu - realistické - boli uvodzovky ...to znamena ze to bolo myslene nie tak celkom vazne :)
-
Pochopil jsi to spatne. Slovo 'realisticke' je v clanku uvedeno v uvozovkach.;-)
Battlefield ano, ale pouze druhy dil. Bad Company neni o nic lepsi nez Call of Duty a abych rekl pravdu uz mi to vyzdvihovani Bad Company 2 nad vsechny dnesni multiplayerove hry a nazyvani ji realistickou (bez uvozovek) leze krkem. *10* -
-
Rikas ze Bad Company neni realisticka? Ja mel za to, ze je to nejrealistictejsi hra - minimalne pokud jde o valecne strilecky.
Sam jsem to videl tak pet minut, ale kamos zblaznenej do military to porad masti, a vychvaloval vsechno od chovani zbrani pres prustrelnosti materialu az po zvuky..
Pokud jde o realitu, tak urcite vi o cem mluvi. Hram ale prd rozumi..
Ty teda rikas, ze jsou v tomhle ohledu i vymakanejsi hry? Nebo co je teda spatnyho na to BC2? -
-
Pro me je nejvetsim minusel Bad Company 2 to, ze ac se jakkoli tvari jako kvalitni PC hra, konzolovost je z ni proste citit na kazem kroku. Neni proto nic zvlastniho, ze fanousci starsich, Pc only dilu BF chteji od Battlefield 3 znovu skutecne poradnou PC hru a ne port z konzole.
Co se tyce realisticnosti, tak v tom jsou lepsi treba ARMA a Operation Flaspoint, i vanilla Battlefield 2 predevsim kvuli chovani vozidel ve hre se da povazovat za realistictejsi (trebaze tam neni prustrelnost materialu). A pak je samozrejme rada modu jako realitic mod pro BF2, nebo treba i v clanku zminovany Insurgency mod pro Half Life 2. vetsina opravdu realistickych her je tvoreno fanousky, protoze komercniho uspechu takove hry nikdy prilis nedosahnou.
Ale neber to spatne, BC2 je velmi slusna hra kde je i misty potreba spoluprace a taktika, jen mi trochu vadi kdyz vsude vidim hlasky tipu 'COD sucks, BC2 forever' apod. kdyz se v podstate ty hry az tak moc nelisi a vesmes jsou smerovane na velmi podobnou hracskou komunitu. Ja napriklad hraju jak MW2, tak BC2 a osobne musim rict, ze mi vyhovuje spis ten casual pristup v MW2. A to jsem stale pravidelnym hracem Battlefiled 2 )mozna prave proto mi BC2 nevyhovuje tolik jak by mohlo). -
-
To si prave myslim, ze je CoD daleko arkadovejsi "casual" zabava. Se potom nediv tem komentarum - ale rozumim ti..
Dik za to info - armu jsem tomu blbounoj davno doporucoval.. -
-
Sorry - to bylo ode mne
Nejdriv jsem ho tady chtel parodovat, (je mi jasny co by na tohle tenhle trolik rekl) ale to by byla skoda slov : ))
-
-
-
-
Díky za osvětlení, jen jsem si nebyl jistý, jak to autor myslel. Já jsem teda nikde neviděl, že by Bad Company 2 bylo vyzdvihované nad ostatní střílečky. Je to jen věčný flame na fórech a je na každém, co hraje a baví ho. Pravdou ale je, že se chová strategičtěji, tzn. trochu reálněji, než CoD. Já z mého pohledu vidím CoD něco jako když si pes honí ocas. Prostě arkáda s běháním dokola a stžílením si do zad s přežitím jen několika vteřin. Nic proti nikomu, každý to vidí jinak.
-
-
-
Naprosty souhlas s autorem clanku, vetsinu negaci vystihnul skvele. Je to proste bezducha rezba bez moznosti taktizovani... kdyz beru to, ze BFBC2 je orezana verze BF2... mno tak MoH je ve srovnani s BFBC2 jeste orezanejsi:)) Dalsim titulem (na podobnou rezbu) uz bude jen mistost se ctyrmi zdmi a resp do kazdeho rohu:D