-
Jinak čestina Memoria na Steam hotová: http://www.mujweb.cz/farflame/memoria.htm
-
Satinave!!! Třetí pokračování Nuri a Gerolda začíná v lese...
-
Mě to hrozně připomíná sérii Quset For Glory... I ten jeden obrázek toho městečka jako by byl okopírovanej z jedné lokace QFG *3*
-
grafické zpracování mi připomíná staré Fable, což byla myslím taky německá hra.
-
Díky za recenzi! Myslím, že duo Jiříková/BigPeter by si měli na Games.cz všichni náležitě považovat. Jsem rád, že se právě tomuhle žánru věnují tyto dva recenzenti. Apropo BigPeterův rozhovor k Amnesia: A machine for pigs je naprosto pa-rá-dní! Co se týče Mamorie, tak jasný kandidát na zahrání. Stylizace krásná, mám rád Trnku, miluji hry od Amanity, ale i Memorie a spol. je vyloženě povedená záležitost. Navíc miluji lesy, přírodu a fantasy čili...
Ještě jednou díky za pěknou recenzi. Možná by se mi líbilo, kdyby byla kapku delší :) -
Chápu, že se mnoha lidem líbí výtvarná stránka. Lidi často nemají vkus. Že recenzentka podobnou stylizaci pochválí a vyzdvihne ji jako jednu z předností, mi přijde smutné.
Němci to hrajou, protože musí. Sádroví trpaslíci a prkenné adventury jsou jejich národní poklad. Navíc mají supr dálnice a spoustu věcí, které přivádí k slzám Karla Drdu. My máme Trnku, Štěpánka, Karla Zemana, Zdeňka Smetanu nebo Machinarium a Botaniculu Jakuba Dvorského. Memoria? Pfff... -
-
No jak to vidim ja, tak diky tvemu dobremu vkusu prijdes o super hru s nadhernou stylizaci. Takze je asi lepsi ten vkus nemit.
-
-
Když si člověk opaří jazyk, tak si taky konečně může užít všechno to báječné pivo jako Starobrno nebo Krušovice, které mu dosud křivilo hubu*3*
-
-
Co ti vadí na výtvarné stránce této hry? Díky.
-
-
Je to ztělesnění kýče. Jako dokonale vybarvený porcelánový trpaslík nebo jelen v říji s obláčkem páry u huby z revírníkova obrazu.
-
-
Pro mě je ztělesněním kýče většina 3D produkce. Crysis například...
-
-
Ok. To je názor, který by se určitě dal obhájit.
-
-
A nenapadlo tě, že to co se tobě nelíbí se někomu jinému líbit může? Já tuhle stylizaci taky nemusím, ale navážet se kvůli tomu do recenzenta nebo do hráčů, kterým se líbí, je trošku mimo, ne? Sdělení svého názoru je jedna věc, to ti nikdo nebere, ale rýpat do těch, co mají názor jiný... sto lidí, sto chutí, neznáš?
-
-
Kdybych se měl pokaždé držet zásady, že nesmím nikoho naštvat, tak bych nemohl napsat ani líbí/nelíbí. Už to spousta lidí totiž považuje za smrtelnou urážku. Tak radši napíšu co se mi nelíbí, proč se mi to nelíbí a nechám na každém, ať si to přebere po svém. Třeba pár lidem dojde, že Memoria není zlatým grálem herního designu. A používat úzkostlivě berličku "podle mého názoru" je směšné, protože všechno, co člověk napíše, je "podle jeho názoru". To je jenom slovní vata.
-
-
tve sledujes se co pises? a kde mas estetickou latku ty? nebo by melo bejt vsechno stejny aby to vyhovovalo jen a pouze tobe? pak by to bylo esteticky v poradku? ses sebestrednej dacan
-
tom: Němci v podstatě blbci nejsou. Zvlášť někteří. Třeba Albert Einstein... Wait!
-
x_ander: Kde si vyčetl, že každý, kdo se mnou nesouhlasí, je ocas? Jenom píšu, že lidi, kterým se něco podobného líbí, asi nedokážou rozeznat kýč, i kdyby jim padali duhoví jednorožci na hlavu. Lituju, že paní Lucie mezi ně patří a myslím si, že by jako novinářka a recenzentka měla mít estetickou laťku nastavenou mnohem výš než ostatní.
-
"Chápu, že se MickeyMutantovi nelíbí výtvarná stránka. On totiž často nemá vkus. Že recezentka nestrhá jeho prudění v diskuzi mi přijde smutné.
MickeyMurant to tvrdí, protože musí. Prudění a arogance je poklad jeho osobnosti. My ostatní máme třeba Karla Drdu nebo joea....."
*5* -
Nejde o berličku "podle mého názoru". Kdyz napíšeš něco ve stylu "mě se to nelíbí, je to kýčovité jak sádrový trpaslík a na machinarium nebo botaniculu to nemá", tak je vše ok. Zkrátka jsi sdělil svůj názor a maximálně se najdou lidi, kteří s ním nemusí souhlasit (a ano, samozřejmě se najdou blbci, kteří budou rýt i tak jako tak, to je jasné).
Ale když napíšeš "Lidi často nemají vkus. Že recenzentka podobnou stylizaci pochválí a vyzdvihne ji jako jednu z předností, mi přijde smutné", to uz cíleně ryješ ty a víceméně urážíš lidi, kterým se to líbí. Protože dáváš najevo, že jen tvůj světonázor je ten pravý a kdo si myslí něco jiného, tak je ocas. -
tak když ve svých postech primo urazis ostatní tak se nediv, pokud bys napsal pouze hodnoceni stylizace za sebe ale ty napises ze komu se to libi nemá vkus a nemci sou v podstate blbci tak se nediv.
-
-
-
-
-
-
Adventury mne neba. Ale tohle bych i zkusil , dela mi problem i u ostatnich her nalezt reseni na puzzly , nejsem adventurista ale kdyz je vidim a vim ze jsou to super hry tak bych zkusil... a rad ale ale...
-
Spise bych cekal, ze touhle dobou tady bude recenze na Outlast *4*
-
-
Pfuj Warezaku, tohle je web bez w@rez stuffu tak se toho i drz, (recenze z warezu aby chteli, kdo to kdy videl pfff.)
-
-
Přečti si ten rozhovor s Tukanem. Taky párkrát musel dělat recenzi na warez hru.
-
Jaky warez? Vzdyt to uz vcera vyslo :D. Ty jsi ocas
-
-
Ja myslel ze jeste ne, Tak promin.
-
-
-