Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hra parádní, nicméně mám šeredný problém, hru jsem si nedávno zakoupil formou internetové licence, s vidinou že si to dám po multiplayeru, on-line a však to znáte, jenže pokaždé když se v lobby chci napojit na nějakou založenou hru, tak mi to hodí chybu ´´Resource desynchronization detected...Out-of-sync´´... hledal jsem návody na internetu snad celej den, dělal jsem všechno možný od reinstalu až po všechny patche od základu, a furt to stejný...dokonce jsem si stáhnul i Tunngle beta a furt to stejný... prosím o radu... *4* díky moc *5*
  • tunglebeta.com .. nainstalova , zaregistrovat .. jsou tam i jine hry
  • Na tnugle beta to hraje cca 100 lidi kazdy den.
  • Ahojte, mám dotaz.... Hraju hru SOLDIERS HOWW2 MULTIPLAYER na gamespy, je to skvela hra, ale hraje ji malo lidi... Proto sem se rozhodl koupit Men Of War Assault Squad..., jenze bych jeste rad vedel, zda to hraje po internetu hodne lidi.. ? jinak bych zůstal u SOLDIERS HOWW2.. Dekuji
  • Veľmi dobrá stratégia mam všetky serie a žáner druhá sv. vojna je moja srdcovka.
    Škoda tej plynulosti hry vždy keď sa dostanem ďalej v misii tak mi s tým klesá FPS čo je dosť neprijemne aj postupne nehraťelné , a to doporučené požiadavky prevyšujem.
    Dúfam že vyjde nejaký opravný patch a problémy zmiznú.
  • Ale ta chůze jednotek je strasna
  • mowas je graficky mnohem lepsi nez coh a ma narozdil od coh plne dynamicky engine s vymakanou fyzikou
  • company of heroes mnohem lepsi i graficky-nato jak je starý
  • S Assault Squad jsem velice spokojený doporučuji.! Dobrá hra a jsem rád že někdo dokázal udělat pořádnou hru, kterou jsem čekal u Company of Heroes .. a u ní se bohužel nedočkal .. ps: pěkná recenze.
  • Mě ve hře štve to doplňování munice, při hraní SP na vyšší obtížnosti munice rychle dojde a vy manuálně musíte u dotyčné jednotky doplnit. A pokud máte pod sebou 50-60 pěšáků, minomety, HMGs, a nějákej ten polopás/ tank, tak je v tom neskutečnej mrdník. U MP je to jasný, tam většinou ta životnost jednotky aby něco došlo moc není. Čekal bych spíš nějáké automatické doplňování z toho muničního náklaďáku.
    • Zayl
      Munice se autorozděluje když lootuješ velitelem squadu. AS jsem ještě nehrál, ale v původním MoW mi to zase tolik nevadilo, pokud byla velká bitva, tak to ta pěchota stejně nezvládla vystřílet a dva squady jsou v pohodě. Každopádně máš pravdu že nějaky button na doplnění z nebližšího ammo dumpu / náklaďáku by bodlo.
    • Naprostý souhlas. Micro ano, ale tady mě to jen otravuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit