Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MoravaGeorge
    Super, na tohle se těším ještě o něco víc než tu strategii. Nejvíc se mi líbí ta stylizace a look alá 50 léta.
  • MickTheMage
    Teraz som si to vsimol - mala poznamocka vedla: Odkedy je Republic Commando third-person? ;)
  • Néééé, oni to úplně dojebali. A to jsem se na to tak těšil. *16*
  • Tohle mělo potenciál jako velká hra ... takový prequel UFA s atmosferou L.A. Noire a Falloutu .
    Destroy all humans ! mám taky rád , ale už tam byla hratelnost na hraně a dost jí pomáhal absurdní humor . Tak jen doufám že z toho nevznikme další absurdní pobíhačka jako Mass Efect 3 .. :/
  • deridon
    kruci, si pamatuju ten první trailer, jak tam přijeli do toho domu a vyšetřovali přítomnost mimozemské aktivity, všechny ty gadgety atd. Taková akta-x z 60.-70. let a teď toto? jdu blejt
  • No vzhledem k tomu, že výjde taktická odnož, tak se třeba na trhu líp uplatní něco akčnějšího. Proč ne, za nižší cenu by se fanoušci najít mohli a vydavatel by nemusel ztratil všechny vynaložené peníze.
  • Vypadalo to nadějně (předtím), ale nakonec bych byl i rád kdyby se to PC platformě vyhlo. Myslím, že to nebude na škodu.
  • a já říkal, že z toho bude ptákovina *4*

štěstí, že ta blbost nevyjde na PC
    • moje rec
  • Tohle mi rozhodne v policce PC her chybet nebude
  • rancor1223
    Jak jsem již několikrát říkal, první trailer mě jakožto velkého fanouška originálu (UFO EU) velice zaujal. Mělo to atmosféru, nápad (tekutí cizáci) a zajímavý grafický styl. Osobně jsem beztak nevěřil že by taková atmosféra jakou měl originál šla zopakovat někde jinde než v FPS.
    Studená sprcha přišla s prvním gameplayem. Pak to vypadalo že to celé překopají - snad zpět na to jak to vypadalo na prvním traileru a oni vytvoří tohle. No alespoň tím snad nebudou prznit PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit