Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demo jsem si poctivě projel včera na PS3. Jedna věc se mi hned od začátku líbila - soubojový systém, který funguje perfektně. Oproti Petrovu názoru mi nepřišlo nic laciné nebo budgetové. Grafická stránka hry taktéž neni špatná a při hraní se mi do podvědomí tak nějak vkrádal pocit, jako bych něco podobného už někdy hrál. Hodně mi to připomnělo Vanquish, který byl sice čistokrevná střílečka, ale výborná ! A podobně na mě působí i Metal Gear Rising: Revengeance. Předobjednáno mám a těším se jak malý kluk. Pro ty, co chtěli další MGS to zřejmě nebude to pravé ořechové, ale přece jen by měli znova projet demo a o svých názorech ještě chvilku popřemýšlet...
    • na vanquish tohle nemá ani náhodou...
      mě osobně ukrutně nebaví, bejt při souboji s bosem drženej "v ringu" neviditelnýma stěnama, dostávám na budku, rozeběhnu se schovat támhle za ten autobus... eee, zhmotní se rudá stěna, která mi brání jít dál... v roce 2013 tohle nechápu.
      blade mode je zajímavý nápad, ale ostatní stojí za...
      vysvětluju si to stejně jako autor článku, striktně omezený rozpočet, budgetovka...
  • boze za co me trestas,tahle ztrapnit metal gear.grafika jak z psp,souboje chaos-sek chaos-sek.rosekam auto,autobus jako prd a prijde nejakej robutek a beham skacu a sekam sekam sekam a nerosekam.udeluju plus za odvahu tohle blbost vydat.
    • Dej si DmC.
  • Fajnová hra, hrál jsem demo na xboxu a rozhodně kupuju, hack and slash her moc není a v této působí boje obzvláště dobře.
  • Jo musím s vámi souhlasit GGG a Aratas právě sem dohrál demo a je to velice slušná rubačka. Z videa to možná působí lacině, ale hraje se to parádně.
  • MinisterOfSillyWalks
    sorry ale zlatej ninja gaiden black/sigma
  • Malleth
    Mám z toho podobnej pocit jako ze Star Wars:Force Unleashed. Je to zasazený do světa, kterej mám rád ale díky tý over-the-top formě to univerzum ztrácí původní kouzlo.

Robo-pes s motorovkou na ocase je podle mě vyloženě omyl
    • spoock
      Včera jsem to taky tak cítil, působí to lacině, papundeklově, děsná muzika, divná animace, lineárnost, nula humoru, divné animačky. Mrzí mě, že se snaží až příliš roubovat kulisy MGS4 na tuhle hru.
      Kdyby raději tuhle věc pojali jako stealth s kyborg ninjou, jak bylo původně plánováno, mohlo to být lepší.
      • Malleth
        Kdyby z toho udělali trochu akčnější Tenchu ale zasazený do Metal Gearu, ideálně v grafice původního Risingu a s designem od Shinkawy, tak už mám předobjednáno.
        • Jo jo, počky na příští genraci konzolí. Kojima se k tomu konceptu určitě vrátí.
          • Malleth
            Obávám se že po tom problematickým vývoji risingu na něco takovýho už asi nepomyslí
            • Malleth
              V konceptu Metal gear ninja hry podle mě problém není. Já nevim jestli si tenkrát viděl ten dokument, kterej vydali při oznámení předání projektu Platinum games.
              Kojima na tý hře v podstatě nedělal a ten vývoj se dostal do problémů hlavně kvůli tomu že si dali naprosto nerealistický cíle.
              Udělat akční stealth hru, kde půjde úplně všechno rozsekat.
              Každej normální člověk by si řek že je to Imposibruuu a dal by tam nějaký omezení, ale japonská nátura zřejmě zapracovala a nikdo ze studia nechtěl bejt ten kdo navrhne z původního cíle ustoupit.
            • Tak když ani Kojima nedokáže ten koncept přetavit v pořádnou hru, tak tomu asi fakt není dána existence.
  • BoB.2
    Pěkný lodičky, a proč si nenechá udělat i druhý oko?
    • Hra nevyjde v češtině a tak pociťuješ pocit kyselých hroznů?
      • BoB.2
        Ne jsem fanda MG.
  • Hrál jsem demo na ps 3 a musím říct je to paráda. Pocit z bojů je skvělý, typická japonská bizardnost je v přiměřené míře, možnost rozsekat téměř cokoliv, jakkoliv je úžasná. Lidi co mají s toudle hrou problém by si měli uvědimit že to NENÍ MGS, ale MGR. Jen škoda, jako fanouška japonštiny mě mrzí nutnost poslouchat anglický dabing. Snad si hru půjde objednat z Japonska. Jinak určitě kupuju.
  • Včera jsem hrál demo na PSku a slušná řežba ;).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit