Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To chci vidět jak to bude nakonec vyvážený. Připadá mi, že těch výhod mají lidi nějak moc.
  • ty titulky mě rozsekávají, kam se jebe Blesk... a to jsem myslel že Eurogamer je u nás největší bulvár... co takto posmrtný rozhovor s Bartošovou příští týden borcí? vy na to máte *1*
  • Láká mě to ale nevím, nevím. Po zkušenosti z Titanfall která vyvrcholila faktem že tvůrci moji investici cca. dva měsíce po launchi znehodnotili likvidací třetiny herního obsahu se mi do podobného konceptu investovat nechce. A v případě čekání na slevu mám obavu že v době kdy bude aktuální už nebude s kým hrát, podobně jako v Titanfall.
    • Mato1987
      tých ľudí čo slepo išli do titanfallu mi nie je ani ľúto, vedeli ste čo ste kupovali, že išlo len o multiplayerovú online strielačku, vedeli ste, že kupujete mačku vo vreci ale napriek tomu ste do toho išli.
      • O tvoji lítost taky nikdo nestojí, jen konstatuji fakt.
        Titanfall sem rozhodně naslepo nekupoval, bohužel beta s plnými servery neodhalila skutečnou tvář této hry. K tomu se přidal fakt že módy u kterých bylo třeba víc než jen rychle mačkat levé myšítko zůstali na okraji zájmu hráčů. Navíc jak už zde někdo dříve podotknul hra přišla v době kdy nebylo moc co hrát. Viz. tragický stav BF4.
        V poslední době se množí kvanta AAA her které ve výsledku často zůstávají za očekávaním hráčů. U singlu není nic snazšího než v případě nejistoty vyčkat na výprodej. Ale konkrétně MP Titanfall ukazuje že základní verze hry bude mít za cca. půl roku nulovou hodnotu.
        Své sem si stihnul odehrát ale do budoucna budu opatrnější a právě Evolte na to dost možná a třeba i neprávem doplatí.
        • Mato1987
          veď som napísal, že vás ani neľutujem :)
          Každý mal možnosť odskúšať hru pri deme/betaverzii hry. Ja som tak urobil, demo som si zahral tak 2 hoďky a usúdil som, že je to fakt otrasná nuda, ktorá kopíruje väčšinu moderných strielačiek plus ten fakt, že hra nepoužíva dedikované servere a hráč je pred každým zápasom v otravnom lobby je pre PC multiplayer-only hru obrovský prešlap. Týmto smerom sa uberá aj táto nová hra evolve a mám silného tušáka, že dopadne rovnako ako titanfaIl pokial sa ovšem nepoučia z rovnakých chýb aké spravili respawn games a ja pevne dúfam, že vývojári sa z tohto prešlapu poučia a zapracujú na kvalitnej singleplayerovej kampani ako bolo zvykom, pamätám si dobu keď sp kampaň bola hlavnou náplňou akejkoľvek hry, multiplayer bol len doplnok, ktorý hru dopĺňal. V dnešnej dobe sa mi javí, že multiplayer prebral prioritu a sami vidíme ako to dopadá, viď bf4, titanfaIl, cod a podobne. Naopak nesmierne ma teší fakt, že fps hry ako sú Rage, Wolfenstein NWO ale aj trebárs metro last light zostali verné tradícii a tvorcovia týchto hier sa zamerali len na singleplayerový element hry a ten z tohto dôvodu skutočne skvelý.
      • vzdy kdyz vyjde nejaka nahypovana hra tak to vzbudi doslova silenstvi, Titanfall bylo jasne call of duty s mechama, nic vic uz od zacatku, ale to plati i o jinych hrach... kdyz vysel Bioshock 3, vsichni tomu peli ody a kdo mel nejakou vytku, byl davem zlyncovan, dnes uz o te hre pomalu nikdo nevi... kdepak jsou ty reci o dalsim milniku vyvoji akcich her od doby Half Life 2.. proto mam takovy negativni pristup ke vsem AAAAAA hram.. Watch Dogs mi dle videi prijdde jako smesna slatanina s hrdinou s tabletem s jednim tlacitkem, bez ktereho si ani nesplachne zachod a takovy Assassins Creed jsem nehral ani jeden, prestoze to muze byt kvalitni serie

        uz jsem se nehezky spalil falesi serie Mass Effect
        • Vidíš. Poslední dobou si taky dávám extrémní pozor na všechny AAA tituly a v podstatě jsem už v takovém stádiu, že už nevěřím ani většině recenzím, jelikož jsem si vypěstoval jakýsi šestý smysl na to, rozpoznat, že recenzent píše v afektu.
          Série Mass Effect dopadla, tak jak dopadla. Ale nesouhlasim s tebou v tom, že to bylo "spálení se". Zpracování konce a téměř nulové dopady některých rozhodnutí napříč celou sérií i když mohly být úplně suprově vytěženy. Kdo čekal nějaký super cool kytičkový konec měl smůlu, ale bohužel ho na to celá série tak nějak připravovala a byla jen jeho chyba že jaksi doufal v holywoodský happy end. Hořkou pachuť konce mě osobně ale naprosto smyl multiplayer, u kterého jsem strávil minimálně dalších 100 hodin a náramně se bavil.
        • Mato1987
          amen bratu :)
          Viem, že sme odbočili od hlavnej témy dosť drasticky ale zdielam s tebou rovnaký názor na infinite bioboringshock, assasins creed a mass deffect sériu.
          Nerobím si ilúzie o watch dogs, lebo viem kto hru vyvýja a za akými predošlými hrami stoja vývojári watch dogs...inu uznaj sám, či je to fakt tá hra na ktorú sme čakali.
          https://www.youtube.com/watch?v=2GJsUvD8XR8
          https://www.youtube.com/watch?v=V4EqrC-0nkc
          • BoB.2
            Myslím že tahle hra bude taková jak ji budeš hrát.
  • Mato1987
    Meh.
    • .heM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit