Přejít na výpis diskuzí
Michael Myers se vrací v nezávislém slasheru Halloween
14.10.2013 | Aleš Smutný
22 příspěvků
-
Halloween otec všech slasherů, ze kterým stojí John Carpenter. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. M. Myers je dnes už legendou všech maskovaných psychopatů, tak proč ne?
-
Je asi pravda ze spoustu mladejch hracu ta grafika asi vydesi nebo rozesmeje ale ja v tom uplne vidim prvni 3D NHL 97 jak sme z toho byli vodvareny a pri tom byl hrac slozenej z nakejch dvaceti kosticek :D
-
Vypadá to hezky retro, myslím taky že je to asi první hra na motivy Halooweenu *3*
-
Náhodou... tahleta PS1-like grafika mi k tomu náramně sedí... přijde mi to strašidelnější, než kdyby to bylo nějaký ultrarealistický...
-
Retro u 3D grafiky moc nefunguje jak tak koukam...
-
No, z té grafiky jde vážně strach... *7*
-
-
Dává to vzpomenout na původní trilogii Alone in the dark *2*
-
-
to je tak neskutečne INDÍ že už to vic ani nejde tohle si zaslouži 11 z 10.
-
som trochu v rozpakoch, to je komédia alebo horor ? :)
-
-
no... pravda leknul jsem se ze zacatku, ale ke konci uz jsem se smal- takze originalni napad skloubit oboji dohromady?
-
-
to vypada strasne. Ani nalepka "nezavisly" to nezachrani.
-
-
Tak podle mě je to určitě lepší než všechny ty "OMG SO RETRO SO ART!" shi*ty, které se kolem dokola rojí ze všech stran a myslí si jak nejsou "deep and artistic".
-
-
Tohle je svým způsobem taky retro. Strašně mi to připomnělo první Resident Evil. A to je jen dobře. Jestli byl to v tomto případě záměr, nebo ne už je vedlejší. Jinak taky nefandím těm pseudo-retro hrám, který ve skutečnosti nevypadají jako jakákoliv hra z doby, kterou se snaží tím stylem napodobit.
-
-
-
Grafika jak v původním Alone in the dark. Je to dneska ještě možný? *8*
-
-
Upřímně, kolem se válí spousta her, za který platíš a jejich grafika se blíží k dobám Pongu...
-
No co bys taky chtel od pouhych 160mb.
-