Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vysvětlení pojmu Harcore hráč http://en.wikipedia.org/wiki/Gamer#Hardcore_gamer jinak bych fakt chtěl vidět definici hardcore hry .Mám pocit že když trávím hodně hodně hodin u COD online tak jsem asi hardcore hráč :-D
  • B.o.b
    Se mi zdá jako kdyby PS3 měla více only her. *9*
    • ono je to hlavne sposobene tym ze SONY nema OS a nie je to spolocnost ktora sa orientuje prevazne na PC. Keby nerobi winy, tak na pc polka hier co vysli neskor na pc by ostali exkluzivne.
  • konzolovi hraci - napospas konzolovym firmam.... -ne dekuji
  • Cosi
    Jo, můžou říci, že hry budou možné k odzkoušení na výstavě, ale co my, my máme jediný kontakt s E3 jen skrze herní novináře a videopřenosy. Proto chceme vidět pořádné hry, ukázky z her. Pochybuji že casual hráči co hrají kinect hříčky budou koukat na konferenci.
    • vasekveselej
      To je přesně to o čem mluvím, videoprezentace se měla věnovat áčkovým titulům, člověk kterej kouká do noci na příměj přenos není opravdu moc zvědavej na Kinectový hříčky. Jak bych to řekl, ti co se zajímají o hry na Kinect tak jim stačí kouknout na trailer, přečíst jednu dvě rezence, jsou to hlavně rodiny nebo děti a pochybuju že ti vůbec něco jako je E3 zaregistrovali...
      • Cosi
        Nějak jsem psal a přemýšlel jak to napsat bez chyb a potom co jsem to odeslal jsem si všim, že jsi v mezičase napsal podobnou poznámku. Nebyl v tom úmysl. *4*
        • vasekveselej
          V pohodě, takhle sem to nemyslel :)
  • No která hra na konzolích je HC?? *4* *4*
    • mínuskovat umí, ale fakta žádný *1* *1* pro ně je největší HC Halo Reach *1*
      • Jak se charakterizuje HC titul? Tím, že vyšel pouze pro PC? Já nevím, ale v dnešní době je drtivá většina her multiplatformních, s výjimkou tak možná strategií a jiných klikaček... O jakých hrách pro harkor pařany se tady mluví? :) Pro mě je třeba poslední Mortal Kombat HC až dost, jelikož si tady ten casual hráč ani neškrtne :)
  • vasekveselej
    Možná by stačilo věnovat těm AAA tytulům víc času než těm na Kinect, pardon ale aby Kinect Sports 2 měl stejný čas k odprezentování jako Halo 4 je ujetý, rozhodně by mě víc zabavilo koukat na gameplay právě z Forzy nebo jiné plnohodnotné hry než koukat na malou japonku s černouškem jak skákají na pódiu...
    • Uvědom si skutečnost - casual hráči jsou větší skupina než hardcore pařani. Stáčí se podívat na prodeje Wii a už víš, pro mají Kinect hry přednost před "nějakou" Forzou. A větší skupina koupěchtivých znamená větší zisk.
      • Spades
        Jenže casual hráči nesledujou E3...
        A novináře taky nezajímají casual hry, protože casual hráči nebudou číst články o casual hrách, ale koupí si to co uvidí na regálu.
        • To bych netvrdil, že casual hráči nesledujou E3. je totiž třeba si uvědomit, že E3 je monstr společenská akce kterou sleduje většina ameriky. Jako názor, že je to v noci a že to sledujou je hard-core hráči platí snad jen u nás, ale my máme zanedbatelnej počet jak hráčů, tak i obyvatel
          • vasekveselej
            A ty si snad myslíš že si Kinect dokázal vybudovat za rok existence větší fanouškovskou základnu než samotnej Xbox za nevím kolik, 7 let ? *7*
            • vasekveselej
              reaguju na michal.nowak@wo.cz, neuvědomil jsem si že to nejsi ty
              *3*
            • O fanouškovské základně nepadlo ani slovo. Microsoft se zachoval dle hesla "Cléb a hry". Ukázal davům to, co by je mohlo bavit. A jelikož jak už jsem psal, tak v USA to sleduje daleko víc lidí než tady. Je to prostě show.
      • vasekveselej
        Ale noták, to myslíš vážně ? Dobře, Wii je konzole primárně vyrobená k tomu aby bavila jednodušší formou široký publikum. Pokud se podíváš na Xbox a prodejnost áčkových a Kinectových her tak to nemůžeš vůbec srovnávat, koukni na prodeje COD, GOW. Nehledě na to že na E3 se kouká právě většina těch, kteří se zajímájí o áčkový tituly a ne o ty na Kinect... Ať si klidně Nintendo zaplácá celou konferneci pohybovačkama, Microsoft ať se radši soustředí na "hardcore" tituly, v tom je hlavní síla konzolí...
        • vasekveselej
          Nebo ty snad považuješ toho kdo si koupí Fifu nebo řekněme GTA tak je "hardcore" pařan, s tímhle označením bych byl u konzolí opatrnej, hardcore hry si představuju trošku jinak a víceméně na PC. Casual hráči sou ti co kupují právě tyto hry jako je fifa, nhl, ssx, jen pro příklad :)
          • ales.smutny
            Nerad vám vstupuji do debaty, nicméně tohle škatulkování, které mimochodem nemám vůbec rád, se skutečně posunulo do roviny, kdy hardcore, či core hráč je ten, který hraje tradiční hry, na jaké jsme zvyklí a je jedno, zda s gamepadem či myší (hloupé stereotypy o konzolích bych sem radši netahal) a causal jsou ti, kteří jsou osloveni Dance hrami, Kinect Sports, Adventures, apod. Jak z názvu vyplývá, spíše příležitostní hráči, kteří nežijí událostmi na herním trhu a jednou za půl roku zjistí, že vyšlo něco, co by se jim mohlo líbit podobně, jako je jediná hra, jíž vlastní.
            • vasekveselej
              Přesně tak, já měl naivně za to že pořád platí *1*
            • ales.smutny
              Víceméně ano, stal :) Proto nemám tyhle škatulky rád, ta slova pak ztrácí význam. Lépe řečeno, casual si význam drží, jeho protiklad je... mimo.
            • vasekveselej
              Takže podle toho tvrzení se vlastně z témeř každýho z nás stal hardcore hráč jen tím že si na hoďku sedne například k té fifě :) Ale tak proč ne ... *1*
  • a od kdy hrají HC hráči na x-boxu? *5* Dneska se za HC hráče označuje každý děcko...
    • Ataker
      Tím chceš říct co?! Že každý kdo má Xbox a má rád HC hry, tak je děcko?
      • na xbox zadny HC hry nejsou
    • vasekveselej
      Tady byl jako hardcore hráč myšlený asi každý hráč co hraje jiné hry než ty na Kinectu *4* Není to moc povedený označení *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit