Přejít na výpis diskuzí
Microsoft potvrdil, že Xbox One bude mít regionální omezení
27.5.2013 | Aleš Smutný
147 příspěvků
-
Je komicke jak každý jen nadává a mluví o tom jak hry na XB budou jen o kinectu přičemž kinect tu byl již i na X 360... a využívali ho jen děti prakticky. Vo co to bude safra jiné na XOne? O nic. Na XB ma být 15 xbox only her a to na počátku uvedení na trh (co PS?) 8 titulů z toho má být fungl nových.... Ještě je neznáte a remcáte jak staré babky.Co vlastně ukázal PS 4 krom share tlačítka a par již ošuntělých herních serií a jedné hopsačky, které nakonec byli přehrávány na PC. Xbox one má trochu horší hardware, ale co vím tak tomu bylo i předchozí generace a přece měl Xbox lepší vizuál (u her které jsem měl možnost porovnat). Ps4 a Xbox one nesplňují mé představy o next gen konzolích, ale rozhodně na tom xbox není o nic hůř jak ps4. Pro hatery: mám PC, Ps3, XBOX 360.
-
Tahle konzole bude pro Microsoft epic fail.
-
Číst komentáře na Games je lepší jak se koukat na komedii *1*
-
misto aby jste chvalili ms že podporuje nasi danovou politiku tak nadrzujete nejakym japoncum, kteri budou nase dane odvadet do japonska *7* fakt logika
-
-
Jasně, v Microsoftu jsou celí žhaví a nemyslí na nic jiného, než jak by podpořili naši daňovou politiku. Ty si ten Xbox kup, to je zařízení přesně pro tebe *1*
-
P.S.
xbox predobjednáno
-
-
Region lock v roce 2013 je prasárna největšího kalibru. Problém je v tom, že 80-90% lidí, kteří si tu krabici koupí (a budou ji mít akorát na ty kinect nesmysly a casual průjmy) ani neví co to region lock je, takže Microsoft si může dělat psí kusy.
-
...naozaj sa priznávam...že pomaly už odkladám do prasiatka eura na PS4. Takže sorry XboxOne ...ale u mňa si vedľa, jak tá jedľa. *2*
-
Tady je to samej žvanil. Xbox 360 měl taky region lock a po roce co byla konzole uvedena na trh, po něm pes neštěkl. Při rozhodování jestli xbox one nebo PS4 bude alespoň u mně hrát roli počet exkluzivních titulů pro danou konzoli a podpora ostatních médií jako jsou hudba a filmy. Prozatím u mě Xbox One jasně vede.
-
-
Myslis ze PS4 nebude umet prehravat mp3 a BR filmy? Opravdu na tyhle veci potrebujes konzoli?
-
-
Připadá my, že Mrkvosoft dělá všechno proto, aby si ten jejich nový Xbox koupilo co nejmíň lidí a kupovali radši PS4.
-
-
"Připadá mY"
Boha jeho, jak tohle může někdo napsat *7* *7* *7* -
-
Pane drát, nezblázněte se z toho a dejte si prášky *6* *7*
-
-
-
Jeeee, regionalni omezeni. Moje oblibene slovni spojeni. Uz na nej mam i patent. *15* *1*
-
A vsichni podekujme sluzbe Steam ktera tyhle s*acky s only one aktivacema , neprodejnosti her dal atd zavedla..
Ale hlavne ze si plno lidi libuje jak tam koupily hru ve sleve a kolik tam maji her a pak ten samej clovek vleze na forum a drzkuje jak ten xbox one stoji za houby...udelal sis to sam troubo ! -
-
Ty by si chtel dal prodavat v bazaru hry, co si na steamu koupis ve sleve za 5 euro? Predpokladam ze herni novinky za plne ceny si na steamu kupuje pouze clovek ktery za
a) ma tolik penez ze mu je to uplne jedno a za
b) clovek, ktery neni z CR *15*
Ja nejsem ani jedno, za plnou cenu jsem si steamu koupil pouze Fallout New Vegas, protoze byl vikend a nechtelo se mi cekat do pondeli. -
-
A proc ne? Navic tu nejsou jen extremy 5 a 50 eur, spousta her je ve stredni hladine. Ale ta nemoznost bazaru doted nikomu u nas nevadila, protoze fakt hry za stovku nebude prodavat a ty za plnou cenu krade...
-
-
steam neni nijak svazany s PC muzes si klidne koupit kazdou hru zvlast na jiny ucet a po dohrani prodat... to na konzoli neudelas
-
-
Tak s touhle logikou si muze na XOne udelat ucet pro kazdou hru a pak ho prodat. Taky neni vazanej na konzoli.
Ale ani na jednom se s tim nebude nikdo otravovat.
-
-