Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraji hru od včerejšího vydání a jede bez problémů, musím vývojářům poblahopřát kolik práce zvládli za měsíc od posledníé bety. Je to opravdu nástupce Heroes III...... v hávu heroes V. Dávám 90%.
  • Je to Jon van Caneghem, ne Vaneghem...
  • Jen si dovolím podotknout, že během bety hráči na forech žádali o odložení hry, a dávali kvůli tomu dost pádné důvody - optimalizace, bugy, AI či dokonce i výváženost frakcí nebo absolutně (!) nefunkční multiplayer, na oficiálním streamu vývojářů se nám dostalo odpovědi, že hra musí vyjít do 29. září, protože pak vychází velké AAA hry a Heroes VII by se pak neměli šanci se slušně prodat... malý vývojářský tým a nátlak Ubisoftu na vydání nedokončené hry, tohle si tahle série opravdu nezaslouží... *13*
    • presne tie buggy bety boli strašné na veľkých mapách mi tá hra zožrala celú ramku 6GB a furt padala a keď som mal skoro celú mapu odkrytú tak mi loading hry trval vyše 45 minút, ja neviem či sa podľa nich bude lepšie predávať rozbitá hra. aby to nesťahovali so steamu ako batmana.
  • Tak jestli má být Heroes VII pocta k výročí 20 letům herní serie, tak teda pomyslně "nachcali na pomník". Né vždy znamená nové zároveň lepší. Je mi z toho docela smutno
    • Hlavně že nesoudíš knihu podle obalu *7*
    • doufám že pod recenzí na 7-čku tihle 2d retro uplakanci budou banovani.
    • ale 3DO přece stejně zůstane v naší paměti.... na to máš Ubisofte moc malej čůrek, legendu nepřechčiješ...
  • co mne štve na francouzích jak slova "th.." vyslovují jako "z" napríklad anglické "the" reknou jako "zí". To už je vrchol ignorantsvi
    • Vrchol ignorantství je nechápat, jak těžké je zbavit se přízvuku.
      Zkus se podívat na videa Kingdom Come: Deliverance- tam uvidíš, jak pro změnu Češi "przní" anglickou výslovnost...
  • Po pravdě, vzhledem k tomu, jak byly Heroes 6 nehratelný (neustále to padalo do menu s hláškou, že se ztratilo připojení). Tak nemám o další díly zájem. Ať si trhnou nohou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit