Přejít na výpis diskuzí
Migrace serverů Ubisoftu uzamkla několik her
8.2.2012 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
2 Veskoslav:
Kvuli Jejdaskovi se vůbec nerozčiluj. To co tvrdí on, může tvrdit jen člověk z vydavatelství, obchodu, herní novinář anebo člověk s úzkou vazbou na vývojáře. Tedy ten, který za hry neplatí protože mu zůstanou za nehtem díky recenzím, přebytku nebo formou dárku, ale potřebuje aby je kupovali ostatní.
Anebo je to prostě jen dokonalej boží č*rák, protože jen takový člověk může napsat "když Ti to nefunguje na PC, kup si to na jinou platformu nebo konkurenční produkt". -
-
Sama voda. Nemam sebemensi vazbu na herni prumysl a hry si kupuji sam. A nepisu kdyz ti to nefunguje na pc, ale kdyz se ti nelibi drm na pc - to je podstatny rozdil. Kazdy se muze spalit, ale jen blbec se spali vickrat. Jak uz jsem uvedl, s Windows Live ci jak se ta silenost jmenuje jsem skoncil pršd lety po prvni negativni zkusenosti. S vyhlasenou ubisofti drm jsem osobne nemel nikdy tu cest, staci mi reference a kupuju jejich hry pro konzoli, kde tyto problemy proste a jednoduse nejsou, nebo vubec. A tak by se mel chovat kazdy inteligentni jedinec
-
Já vím....Je to moje chyba, že se nechám vyprovokovat a pak klesnu k urážkám, což bych neměl. Ale potkat ho na ulici, tak nejspíš by zasloužil jednu pořádnou, aby se mu v té kebuli rozsvítilo.
-
-
ad myslenka "Reloaded ani skidrow nikdy nevytvorili zadnou hodnotu/hru, parazituji na tom, co vytvorili a zaplatili jini" kterou nadhodil jejdasek - urcite to myslis dobre ;) ale nemas tak uplne pravdu.
Byli to tusim prave osklivi Reloaded, kteri crackli desne spravnackou ochranu hry Rainbow Six a pripravili tak hodny Ubisoft o par dolaru. Parazitovani a crack Reloaded bylo ale asi hodne dobre. Co dobre, dost mozna vyborne, jelikoz po cracku sahl i samotny Ubisoft, kdyz potreboval ze hry Rainbow Six narychlo ochranu odstranit, jelikoz nefungovala jak mela a zpusobovala zakaznikum jen potize.
I stalo se tedy, ze hodne a pracovite Reloaded (kteri vytvorili hodnotny crack) okradl zly Ubisoft, kdyz si prisvojil jejich soubor a parazitoval tak na praci nekoho jineho. Proste zlodej krici chytte zlodeje, kde by byl Ubisoft bez piratu? A co jeho publicita? True story. ;) -
Tak ještě jednou pro natvrdlého Jejdáska. Vysvětlimi, jak je ksakru možné, že platící zákazníci jsou na tom 100krát hůře než zakáznící Reloaded či Skindrow? Můžeš mi to vysvětlit? A proboha nech si ty kecy o krádežích, ukaž, že nejsi naprostý d*bil a napiš, za co je platící zákazník trestaný a jak je možné, že si toto Ubisoft vůbec dovolí....
-
-
Není zákazník trestán za důvěru ve firmu jako je Ubisoft ? Já bych řekl že právě proto ;)
-
Tak jeste jednou pro zaslepeneho detinskeho pc fanatika.
To je typicka ukazka parazitismu. Paraziti se maji bezne lepe nez jejich hostitel, kteremu skodi a ktery se kvuli nim ma hur. Neznamena to ale, ze parazitismus je spravny. Paraziti jsou zavisli na svem hostiteli a pokud se premnozi, zahubi ho. Takze pokud se vsichni pc hraci rozhodnou na sobe navzajem parazitovat, tak nebudou mit vubec nic a pc jako herni platforma skonci. Kdo tohle nechce, ten za hry poctive plati i kdyz si je vedom toho, ze na nem parazituje zhruba deset piratu.
Reloaded ani skidrow nikdy nevytvorili zadnou hodnotu/hru, parazituji na tom, co vytvorili a zaplatili jini. Pirati nejsou zadni zakaznici, ale podradna necestna verbez. -
-
A ty jsi idiot, tímto s tebou končím a odteď reaguji na kažý příspěvěk v diskuzi: Nazdar konzoloidní hňupe...
-
-
Nejsem, jsem objektivni realista, s kterym detinsky pc fanatik v diskusi neobstoji, takze ti nezbyva nez bezmocna detinska reakce.
-
-
no, minimalne sfunkcnuju hry tak, ako si to zakaznici zelaju, nainstalujes a hrajes, ziadna DRM
-
-
Ano umoznuji lidem krast hry, do kterych nekdo investoval enormni mnozstvi financi a prace. To je opravdu zasluha.
-
-
-
-
Já mám ACB legálně a mulťák hrát nemůžu a peníze jsou víte kde!!! *16*
-
-
hmm, mozes si za to sam, naco si to kupoval?
-
-
*doublepost*
-
A výsledek je jako vždy ten, že zloděj hraje a platící zákazníky to zase jen nasírá.
-
-
A teď mi někdo zkuste vymluvit tvrzení, že nejlepší zákaznickou podporu a nejlepší distribuční systém mají chlapi z RELOADED.
-
-
Čítal som v jednom (skidrow asi ale nie som si úplne istý) NFO k hre King Arthur, že v release bola chyba a distribútor povedal zákazníkom aby si HRU ZNOVU STIAHLI...
Zatiaľ čo táto hackerská skupina vydala cca 100 MB patch (samozrejme sa v tom nfo i chválila ale IMO mala za čo.. )
Takže moja odpoveď znie ÁNO :-)
-
-
-
História ukazuje že si to takéto spoločnosti proste môžu dovoliť. Naflusať zákazíkovi do ksichtu, po pár mesiacov neskôr prísť s ďaľším titulom. Pretože ľudia proste prídu a obľúbené hry si kúpia, inú možnosť nemajú... Divím sa akurát že v amerike (Kde sa súdia za každú blbosť) nemajú za takéto chovanie na krku kopu žalôb..
-
-
Maji jinou moznost a to koupit si konkurencni produkt. A nebo i ten samy, ale na jine platforme.
-
-
Jak koupě stejného titulu od stejné firmy na jinou platformu vyžene sraczky z makovic hlavounů oné firmy? Můžeš mi ten princip osvětlit?
-
Doporučil bych ti navštívit psychologa, jelikož trpíš představou, že toastery vládnou :D. Já bych totálně přerušil jakoukoliv komunikaci PC + Toaster. Sem zvědav jak pak budete programovat hry :D. A další věc, nevim jestli si slyšel o Skyrimu, ale u každýho videa, kde se ukazuje mód konzolisti brečí přoč to na ty jejich šunky nejde. Toaster je prostě bedna v níž něco je, a hrajou se na ní hry, požadované IQ +20 *7*
-
-
Netrpim, to je jen tvuj chybny usudek. A co se tyce pc, tak az zacnes rozlisovat mezi pc jako pracovnim nastrojem a pc jako herni platformou, tak pichopis jake pises koniny.
-
Ty mas asi v hlave pekne vymeteno *1*
-
-
-
-
Bych tu uvital filtr na EA a Ubisoft
-
-
A activision
-
-
No to je toho, nejede par her. Nedavno delal presun i server Direct2Drive (obdoba download obchodu jako steam), protoze D2D najednou spadá pod GameFly a spouste uzivatelum nejdou zadny hry uz 3 tydny. Dokonce je nemaji ani na svych uctech. To je teprve amaterismus...
-
-
to, že je to někde horší, nic neznamená
-
-
Tohle přímo řve "amatérismus" na všechny strany. Kdyby si tohle někdo dovolil v normálním prostředí tak ho nakopnou do pr**le tak že přistane až na druhým břehu Pecosu.
Přeci, když chci provádět nějaký přesun, tak zachování funkcionality je priorita číslo jedna. Očividně ne u UBI. *16*