Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I'm happy now lol I just received a Minecraft Upgrade Code and I can't believe it actually worked! To get one yourself just go to http://minecraft.cardcodes.ne
    Read more at http://minecraft.cardcodes.net/#juctM3gWP7BrGxWq.99
  • OPOUŠTÍME KOSTKY !!! / PŘINÁŠÍME TŘETINOVOU VERZI KOSTEK/OPOUŠTÍME JAVU ...OMG.Nic z toho ? Tak potom o čem má jako smysl mluvit ve spojitosti s Minecraftem ?
    • však ta pravá sranda teprve začne až se zmenšováním dostanou na kostky o velikosti samotných pixelů *1*
      • Nech bejt, takovy tech dema uz sem parkrat videl, a fungovalo to velmi dobre, co vic, videl sem osetreny i ruzny fyzikalni vlastnosti materialu = neslo bourat "jednotlivy pixely", ale podle toho matrose to ruzne drzelo pohromade a ruzne se to chovalo vuci destrukci. Je to bohuzel uz par patku, takze odkazem nemuzu slouzit. Ale pokud si pamatuju, videl sem takovy demicko na tema cihly, a na ruzny zasahy to reagovalo velmi pekne (= rozpadalo se to pocihlach, ale nektery cihly se jeste rozpadly na drobnejsi kusy).

Jedinej problem vidim v online ... offline asi destrukce lze uz dnes (mineno nenascriptovana), ale online = prenosy ohromnych kvant dat, a to defakto furt (po kazdym loginu by se ti to v pripade MMO musel syncovat, abys videl vsechny zmeny ...). Ostatne, on je to celkem problem i u toho minecraftu. A to se tech kostek dycky prenasi jen celkem omezeny mnoztvi (proto nemuzes online videt moc daleko).
  • http://youtu.be/WQ3KQYJ9nAE
    • Máš šmouhy na teplákách.
      • určo vod jogurtu .. woe měl by někdo konečně nakopnout kopstartovač na podporu psychonarušených doktoroidů a jackohoničů. *3*
    • Jack1947
      S tim tady hochu asi moc nepochodis... ani jako s reklamou ta je dneska obzvlaste tady pekne nenavidene tema. *3*
  • hlavne by to mohli přepsat tak aby to to nebyla java *7*
    • Bohužel na to už je pozdě :(
    • A duvod? Je to ten duvod ze nemas tuseni o cem mluvis?
      • Spis nevis o cem mluvis ty ... srv kterej udrzi stezi 100 lidi na nejvykonejsim dostupnym zeleze ... to je tragedie.
        • Za prve tohle je vec serveru, ne klienta. A za druhe tohle jen dokazuje ze nemas nejmensi tuseni o cem mluvis. Java muze byt bottleneck na klientovi (i kdyz neni) protoze se v ni garbage colekci temer neda vyhnout ale na serveru je to uplne jedno.
          • Boze, ty ses tard ... kdyz si pustim libovolnej srv libovolny gamesky, udrzim na jednom velmi prumernym zeleze klidne nekolik tisic lidi. A vis ty proc? Mno protoze je to v 99% pripadu Cckova appka. Ostatne, porovnej wow emu ... ty co sou napsatny v C/C++ udrzej o rad vic lidi, nez ty, co sou trebas v C# (coz je podobna zhuverilost jako java). A vic ty proc? No protoze je to POMALY.

Jiste, vyvoj trva dele, vyzaduje totiz programatora, kterej vi co dela, nikoli mastice kodu.

A vis ty proc sou nektery gamesky tak zoufale nepouzitelny? No prave proto, ze pouzivaj naprosto nevhodny technologie ... trebas u WoT je to flash ... a proto to prinicnedelani v garazi sezere toho chudaka jedno jadro na 100%, casto to pak ingame zere min, i kdyz i tam flash je.
            • Jako treba RunUO, napsane v C#, ze? A to je nekolik desitek let stara hra s naprosto neoptimalnim sitovym kodem.

C# je co se tyce psani serverovych aplikaci stejne rychly jako C++. Muzes se v nem vyhnout jakekoliv garbage kolekci (i kdyz jak uz jsem psal, ne ze by to na serveru byl problem).
              Muzes mi rict v jakem ohledu je C# pomalejsi nez C++?

A jen tak ze zvedavosti, muzes mi rict konkretne ktere dva wow emulatory jsi porovnaval?

Jako ja chapu ze vubec nerozumis programovani, ale tak aspon o tom nepis kdyz jsi javu, c# ani cecku nikdy nevidel, ne?
        • Přesně... a navíc tý paměti co to žere... přitom nějak extra náročnou grafiku to taky nemá.
          • Přesně... grafika za to může, ta nejvíce zatěžuje server!! Ty woe... na to nebude nikdy dost teček *3*
  • Hmmm že bych zase oprášil kostičky.... Teď ale farmím halloween itemy v terrarii tak asi až později.
    • Keby nebolo Totalbiscuita tak tu hru obidem z daleka. A napriek tomu, ze neholdujem 2D platformovkam tak ma tato 50mb velka hra prikovala k monitoru na dlhe hodiny :D Este tam vela veciam nerozumiem ale je to neskutocna zabava. Zrejme v co-ope este sa to znasobuje. Nahovorit mojich kamaratov zeby si to kupili je asi ale mision impossible :)
      • Terraria bývá na steamu často v akcích za 2,5 euro. Já si jí koupil za to co jsem si vydělal na steam kartičkách čili jsem to měl úplně zadarmo. Co-op je rozhodně pecka, možná je dokážeš přesvědčit že těch 60kč není zase tolik za desítky hodin zábavy.
  • A já myslel, že vynalezli kolo..
  • Možnost zarámovat si mapu a pověsit ji na zeď už je ve hře dlouhou dobu.
    • To je sice pravda, ale teď pokud se dají dvě mapy vedle sebe tak budou navazovat.
      • Wow , neusnu ..
  • Veskoslav
    http://www.hofycraft.jecool.net/

A kdyby se někdo chtěl podívat:) Malý server v survival módu jen pro placený Minecraft.
    • aha tak aby se dostal na vase forum musim zaplatit 30 kc? to snad je vtip
      • Veskoslav
        Ne nemusíš nic platit. Stačí přijít a registrovat se na Hofylandu (http://www.hofyland.cz) a pak přijít do klubu o Minecraftu. Kde jsi prosím Tě vzal těch 30 Kč? A Whitelist je. Teď se připravuje školka, kde bude nový člen, který žádá o vstup nucen projít a kde se zjistí,jestli jeho postované stavby jsou skutečně jeho nebo to prostě od někoho ukradl, protože nedokáže nic postavit.
        • Tento uživatel nebyl dosud aktivován.

Pro dokončení registrace je potřeba odeslat SMS ve tvaru "PRSMS HL 100620" na číslo 900 09 30.

Cena SMS je 30 Kč včetně DPH.
          • Veskoslav
            Jo já jsem zapomněl. Pokud by jsi měl zájem, tak mi napiš mail, já ti pošlu na něj pozvánku, to by mělo být bez sms poplatku.
        • Jo prersne dal rergistrovat dosel me autorizacni mail a pro dokonceni registrace poslete sms ve tvaru ....
    • cau tak se mrknu a whitelist mate?
  • Nepřijde mi to jako moc velká změna upřímně. Ale taky to moc nehraju, tudíž 2MCfans: Je to taková "bomba" update?"
    • Veskoslav
      Clay Mountains jako biodóm je docela podstatná změna. 6 druhů jílu, tudíž odpadne docela špatná dostupnost při těžbě u řek, jezer a moří. Další biodóm Redwood Forest přinese novinku, protože stormy už nebudou jenom 1 kostku tlusté, ale budou 2*2 tlusté+nový typ dřeva, dále hlíny, co ti nebude zarůstat trávou+"mechové" kostky kamenné suti se budou častěji vyskytovat. Dále změna teploty, kdy se v určité vyšše začne měnit (30 kostek nahoru nebo dol) a následně se od toho bude odvíjet počasí. Tudíž se už nebude stávat, že bude poušť a hned vedle sněžný biom. Dále by se měly objevit tzv. Cherry tree (růžová koruna stromu), ale to není potvrzené. A pak takové spíše technické věci jako nastavení zvuků u každého zvířete či moba zvlášť atd, změna nastavení grafiky atd.
      • Walldstein
        Eh, no já nevim, ale kmen stromu 2x2 kostky byl už v Jungle biomu..to teda jen tak mezi náma. Clay mountains, no a kčemu ti to bude, když kuli tomu aby jsi natěžil pár stacků jílu budeš muset přelést půlku světa?
        • a hlavně když se od určitého Update objevuje Clay prakticky u jakékoliv vodní plochy (dříve bylo spíš štěstí ho najít teď je tomu přesně naopak :))
      • Takze prakticky jedina vec co nebyla a ma nejaky vliv je to skladani biomu podle nadmorske vysky atd. *7*
    • je to bomba která zabíjí samotnou moderskou komunitu :D každým dalším patchem co přidává zbytečné věci se musejí znovu a znovu dělat mody, no zatím jich neumřelo tolik (dobrých), ale to se časem změní...
      • Takže podle tebe se má hra omezovat, aby modeři neměli tolik práce? WTF?
    • Nejsem MCfan, ale MC si rád zahraju. Bohužel se mi taky nezdá, že by tam bylo něco převratnýho.
    • Neni to zadna zmena, novych bloku pridavaly mody asi miliony, biomy nemaji vliv na hratelnost a mod na graficky nastaveni taky byl. Pridaval Aniso, AA atd.
  • I kdyby to překopali od základů, tak mě ta hra nikdy nebude bavit jak u bety. MC je pro mě totálně mrtvé asi dva roky.
    • Za chvilu uz bude minecraft kostkovy Skyrim cosi som cital ze tam maju dat Q a pod....
      A napodobne minecraft je tiez stale horsi naj bol v bete...
    • Logická a racionální otázka by byla "Proč tedy vůbec komentuješ něco, co je pro tebe mrtvé?"... Ale nepoložím ji. =)

Tudíž hodně štestí v , ja si jdu hrát s kostičkama.
      • Já jen říkám svůj názor.
        • Jack1947
          Netrollis svuj nazor ? *7*
          • Myslel jsem to od srdéčka. *9*
            • Jack1947
              Aha, tak to jo ono jde tezko rozeznat nechapej to spatne. Hodne trolleni a ted kdyz neco napises ... vis ne. Samozrejmne v tomhle pripade to tvuj nazor asi je. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit