Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duncan66

    Kick Off 2 jeden z nejlepsich fotbalu, ktery kdy byl vytvoren. Kdyz si navic uvedomim, co vsechno slo s hracem a micem delat a to mel clovek k dispozici joystick s jedinym tlacitkem, tak se tomu ani nechce verit. Navic mic nedrzel automaticky na noze a hrac musel mit natrenovane nacasovani, kdy zmenit smer v rychlosti atp. Strely ciste manualni a ne ze kdyz kopnete s hvezdou, tak to samo spadne do sibenice, jako v dnesni Fife.

  • victor

    Já to beru , ale zatraceně proč není funkční klávesnice ? ...Asi si počkám na dospělou verzi ...

    • cibrut

      No nevím, to se možná ani nedočkáš a bude jednodušší si původní "pětikilo" sehnat někde na bazaru. Navíc na co klávesnice? Jako že bys na tom něco dělal? Proboha proč by to někdo měl vůbec chtít dělat? Já jsem s Amigou strávil krásnejch cca 6-7 let, byl jsem aktivně součástí Amiga scény (demoscéna, pravidelně články do časopisů) a je to láska, na kterou se nezapomíná, ale jako že bych měl touhu si dneska nahodit Workbench, byt sebelíp vyšperkovanej a začal si tam pouštět softy starý 30 let ... Na něčem, co má ve výsledku výkon dnešního slabšího smartphone ...

      Tohle je docela hezká hračička, je to malé, je to sexy ;) a když jednoho ty hry omrzí, tak se A500mini bude hezky vyjímat někde v poličce. Já se na ní těším moc.

      A nakonec je možný, že ta klávesnice bude funkční, protože u C64mini to tak udělali. Jen o tom u A500mini není vůbec zmínka. Tak třeba budeš příjemně překvapen :).

      • victor

        C64 byly nakonec dvě verze .S tím že původní funkční klávesnici neměla ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit