Přejít na výpis diskuzí
Minout strategické RPG Rainbow Moon by byla škoda
5.8.2012 | Redakce Games.cz
27 příspěvků
-
Podle komentaru se mi zda, ze jsem jediny, kdo to hral. Ta hra za moc nestoji, je dost stereotypni, grindovaci a s naprosto priserne tupou AI jak z 80 let. Nepratele se proste jednoduse primocare priblizuji a kdyz jsou na dosah, tak utoci. Kdyz to clovek srovna treba s final fantasy tactics nebo tactics ogre, tak ho napadne akorat jedine slovo - odpad. A to ty zminene hry bezi na PSP, tedy mnohem slabsi platforme nez PS3, kde bezi Rainbow Moon.
-
Nechápu, proč je v článku uvedena cena v eurofašistické měně, přestože je hra k zakoupení na českém PSN za Kč.
-
-
furt lepší než v kryptofašictický měně...
-
-
Ano, konzole jsou ***. Jen mi dávejte disliky. Počkejte až si zahrajou PC hráči proti konzolistům online v CSku: GO například. Neohrabanci a omezenci.
-
-
Koho jeste zajima nějaký CSko? To už hrajou jen omezenci jako ty na svejch "masinach" ne?
-
Že ta tá sprostá huba neboli... a že to rovno neodpadne za tekéto priblbé príspevky...
-
Nepromiň, ale omezenec jsi tady ty.
Já si moc rád zahraju dobrou hru na čemkoliv. Je nespočet dobrých her na konzolích a nespočet dobrých her na PC.
A pokud ty cítiš potřebu se omezit jen na jednu platformu, tak je to tvůj problém.
A pokud ty citíš potřebu argumentovat takovou pitomostí jako kdo je lepší v CS:GO, tak poznám, že ti je 12.
Žij neblaze, Český PC hráči. -
v global offensive crossplay nebude co vím
-
-
No vzhledem k tomu, že nevlastním PS ani jinou konzoli tak nic jiného než minout tuhle hru mě nezbude.
-
On ten Topinkovač360 neni zas tak špatnej *4* Samý lepší hry na to vychází
-
-
další co neumí číst *1*
-
-
Vyborna vec, opravdu doporucuji.
Hral jsem u kamose a i na pc bych to uvital. -
press button to trigger .. no fuj tajbl to bych tak hral na xsrotech..
-
-
Co blbnete? Jen jsem chtel bejt na hlavni strance pod clankem a to se taky povedlo diky antikonzoloidnim komentum *1*
-
-
Tam jsi nikdy nebyl Jelimane, tam to ukazuje jen prihlaseny uzivatele, ne anonymni trdla s nickem ze clovek nevi jestli to neni jen dusledek mozkovy mrtvice
-
-
co myslis ze jsi ty? Prihlasenej a anonym..
-
-
Myslím si, že keby si tam napísal - moj nick je wasd a za každú cenu chcem na seba úputať pozornosť tak by to splnalo rovnaký účel a nenaslal by si hodne normálnych ludí...
-
http://anongallery.org/img/5/7/hey-guys-look-how-retarded-i-am-jokes-on-them.jpg
*3*
-
-
Buzik originál, hoď si mašli vole...
-
No podle mne je to na PS, x-box nema krizek pokud vim ...
-
-
...nicméně má modré X, které je takřka k nerozeznání a mě jako starého fandu PS to na mém novém xboxu pěkně rozhazuje :D
-
V recenzi je to i napsany, ze se jedna o PSN exlusivni hru.
-
-
Omg a co mačkáš na klávesici, aby jsi něco ve hrách udělal?
Čeští PC hráči jsou prostě mimo realitu. -
-
Suhlasím + neustále haterské reči voči konzolám... už ma to unavuje to vobec čitat...
-
-
tak si jdi citat na ovca.sk
-
-
neviem kto sa tu chová ako ovca...
-
-
Pán je totiž nevzdělaný a nedochází mu, že někteří mají též klávesnici s myší i na "Xšrotech" :D
-
-
-