Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hra je super i když popravdě poté trochu repetetivní, ale rozsáhlý crafting, stavění základny, pvp (které tam je a vykrádat se dají základny podle nastavení serveru), pěstování rostlin atd. vás u toho udrží dlouho - jenom teda žádný 7mi denní cyklus jsem nikdy nezaznamenal
  • Aleši, hrál jsi tu hru vůbec? Hordy zombíků chodí každých 7 dní, v tvém podání to zní tak, že za 7 dní je konec hry, tak to není. Obtížnost zombiků se každý týden stupňuje.

    Hra je dobrá a zábavná, nicméně, jakmile už seženete dobrý materiál na pevnost a získáte dost zásob munice, je hra už hrozně repetetivní a nemáte chuť pokračovat dále.

    Doporučuji hrát hru více hráčů tak, kdy někdo založí a ostatní se k němu připojí. Dedikované servery mají hrozné chyby, kdy klidně týden nepotkáte ani jednoho zombíka a ani jedno zvíře, abyste získali jídlo.

    Na více zahrání je už hra hrozně jednoduchá (prostě už víte co dělat) i na poslední největší obtížnost a spawn zombíků nastavený na max.
  • hmm tohle me minulo... Nejak bych zas uvital aby se vyvojari tolik nesoustredili na klonovani DayZ a treba sahli do historie k necemu jako je stalker - > neboli survival aspekt ale ne zatraceny MMO nebo PvP nebo sandbox bez pribehu...
  • Mě strašně vadí to, že se hráč ke všemu tak nějak dokáže dostat během čtrnácti dnů. Myslím tím materiál a vzácné věci třeba na sestrojení motorky atd.. Pak zjistí, že je to strašná rutina. Jak může zombík rukama probourat beton ? Proč ? Mohlo to být dělané tak, že než si hráč dokáže vyrobit kostku betonu, nebo celý základ domu z betonu tak by mu to trvalo fakt mrtě času, tím pádem by se z něj stal vzácný materiál ,ale zombík by se přes něj už nedostal. Jako fakt mě ta hra bavila, ale než jsem přišel na to, že je v generované mapě pár druhů baráků a materiál se shání opravdu snadno, po měsíci nuda a to jsem si postavil s kámošem dva krásné domy ( pevnosti ). Snad se vše doladí v plné verzi, byla by škoda si tu hru nespustit už znova, hra má potenciál.
  • nightborne
    Za mě 7Days doporučuju, rozhodně jeden z lepších survivalů =).
  • Prophet
    Hru jsem koupil v Early accesu už tak před rokem, od první alphy se dost změnila a to k lepšímu, pro ty co mají rádi zombie survival hry je 7 Days to die ideální volba.
  • Mám odehráno cca 300 hodin.
    A upřímně řečeno podle toho popisu co obsahuje článek bych tu hru vůbec nepoznal.
    Autor buď hru nikdy nehrál a nebo moc věří reklamě :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit