Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znamená to že Lae'zel již nebude tak jednoduché svléknout v prvním aktu? 😩😩😩😅😂🥹 Patche budou fungovat až příliš dobře 🥺

    • To nevím. V popisu toho hotfixu nepsali nic o obecné úpravě vztahového systému. Může někdo potvrdit, že se to změnilo?

      Vtipné je, že to jen málokdo považoval za bug. Buď si to lidi užívali nebo protáčeli oči na tím, jací jsou Lariani prasáci. I když po vyzrazení medvědí scény se tomu vlastně ani nedivím.

      • Tak ono málokdo čekal že například ve vyobrazení genitálií půjdou Lariani celkem do detailu 😅😂 oproti Divinity Original Sin 2 kde (tuším?) nic takového nebylo je to celkem razantní změna 😄

    • Derp_1337

      Jo, Lae'zel je tsundere. 😂

      Záleží hru od hry. Někomu se ten bug s afekcí spustil, někomu ne. Když někdo potká nějaký bug, tak předpokládá, že ho všichni mají taky, ale většinou to tak není.

      • Na mě Lae'zel hned v prvním aktu vyjela po tom co jsem pobil celý kemp globinů , i když jsem s ní neměl dobrý vztah. Těžko říct, jestli to byl bug nebo prostě v té řežbě krve dostala chuť.

        Gale si zase ve třetím aktu myslel, že jsme spolu měli poměr. Přitom mě pouze doučoval magii. 😬

        • "Doučoval magii" jo jo, každý tomu říká jinak 😏

          No, koukal jsem jak blázen když na mě Lae'zel spustila že se nemám koupat že ji to vzrušuje když mi sotva pár hodin předtím řekla že vypadám hnusně s přehnaně velkým nosem 😂

          Ty Lae'zeliny horny dialogy byly občas too much 😩 v navazování atmosféry diskomfortu z takových a podobných dialogů jsou Lariani holt mistři 😅

          • Derp_1337

            Tak Lae'zel neřekla, že MC vypadá "hnusně". Ale že velký nos je "chyba" jeho rasy. 😂

          • tuco

            Holt, doba od ukazovani sbirky motylu pokrocila :)

  • MishKonn

    Jelikož v mém playthrough jedu hardcore RP Paladina, co zachránil vesnici před gobliny, a po prohození pár slov s dámou bylo jasné, že ji zatnu tipec. 

  • Derp_1337

    Škoda, že spousta hráčů ani neví, že Minthara se mohla přidat do party. Pro většinu lidí to byla jenom postava, kterou měli zabít, když následovali určitý quest chain.

    • tuco

      Podle mne se Larianu povedlo ve hre uschovat ruzna tajemstvi a hadanky, podobe jak tomu bylo v BG2, ktere se snad nikomu nepodari objevit na prvni pokus. Osobne v tom vidim jakesi kouzlo, ze nejsem schopen pojmout vse a ze prekvapeni muze byt za rohem, dialogem nebo volbou. 

    • Spousta lidí si v první aktu zvolila zachránit tieflingy a volba je zdradit není nijak skrytá. Je to hold něco za něco, pokud chceš získat Minthari tak zase ztratíš Wylla a Halsin se k tobě samozřejmě nepřidá. Chtěl jsem v dalším průchodu zkusit full Absolute přístup. I když na mě bude křičet mé morální já, abych ty tieflingy zachránil.

      • Derp_1337

        Ono jde ignorovat ten konflikt Tiefliengů vs goblinů. Uděláš drobné questy, zachráníš koho se dá, ale pak jdeš dál a nezasáhneš do obléhání. Absolutní neutrál, který nikoho nenaštve.


        A na netu jsem četl ještě několik různých způsobů, jak zachránit Tiefliengy a zároveň recrutovat Mintharu. BG3 je velký svět a možností je tam víc. 

        Od patche 2 je dokonce možné jenom omráčit Mintharu ještě v gobliním kempu (během útoku na Groove už to nejde) a Minthara se pak objeví živá v Actu 2 a půjde recrutovat.

        • Jez3vec

          To omráčení funguje jen přes mody pokud se nepletu. Momentalně by nemělo byt možne rekrutovat Mintharu a zachranit Tieflingy najednou. Jde konflikt sice ignorovat, ale i tak prijdeš o všechny side questy s Tieflings v act 2.

          • Derp_1337

            Původně ji šlo jen rekrutovat s mody (a zároveň zachránit tieflengy), ale od Patche 2 to funguje. Teda aspoň se to tvrdí.

  • Za jeden mesiac celkom slusne opravy. 2 velke patche na opravu hratelnosti ale aj optimalizacie a zaroven niekolko hotfixov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit