Přejít na výpis diskuzí
MMO střílečka Firefall odhaluje vnitřnosti skrze Dreadnaughta
25.7.2012 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
ale tato hra je super
-
No prostě dikuzi ohledně třídění ukončím s tím, že prostě každý si s prominutím dělá, co chce....Jedni to popíšou jako MMO, druzí jako klasickou, jiní zase to a druzí zase ono a člověk se v tom má pak vyznat. Omlouvám tedy za urputné obhajovní názorů, pravda bude asi někde uprostřed, protože třeba já osobně považuje Tripes Ascend za MMOFPS, kvůli rozlehlým mapám a obrovskému množství hráčů-
-
-
Ta pravda neni nikde uprostřed, ten žanr je přesně definovany. U vyrobce, distribuce ale i na wiki je jasně popsany.
Jenže když hromada lidí přijde s tím, že je to "todle" poněvadž to za to považuju kvůli "tomudle", aniž by těm pojmům rozuměli nebo s tím žánrem měly něco společného... a navíc to začnou urputně obhajovat... ano, kdo se v tom má pak vyznat. -
-
Problém třeba je, že třeba u Tribes Ascend jsem četl rozhovor přímo z tvůrci a ti tvrdili, že se jedná o MMOFPS, ak dole dával kolega odkaz na wiki, tam je zase něco jiného, na ticali píšou MMO, na Steamu zase nic o MMO není.
-
-
-
Ta hra má obrovský potenciál, ale v betě toho moc zatím není, tak je třeba čekat no
-
Osobně hraji MMOFPS tři po netu: Blacklight Retribution a TF 2 (obě Steam), Tribes Ascend. A každá z těch her mi nabízí něco jiného. Ale titul, o kterém je článek mě ničím neoslovil. Robota, co můžu ovládat mám v BR, navíc graficky více než zdařilé.
-
-
Osobně nehraješ ani jednu, protože nic z toho není MMO.
-
-
Skutečně? Jsi poněkud zcela mimo......U Team Frotress 2 asi ne, ale u obou dalších to je MMOFPS! Nebo mi chceš tvrdit, že levelování a nákup zbraní, masivní podpora multiplayeru a podobné věci není MMOFPS?
-
-
ono MMO je považované tehdy je li na jedné mapě třeba 100 na 100, ale v těhle střílečkách co jsi jmenoval je jen pár lidí na jedné mapě
-
-
Včera jsem hrál a bylo nás 20 vs 20,co ž mi občas přijde, že některé MMORPG mají na celém servru méně lidí:-D
-
-
Lol, tak to pak nevím, co si pil *15* Je to normálně Online (MP) FPS/3PS game... stejně jako QuakeLive. LoLko je zase třeba MOBA, MMO by pak mohla být každá druhá hra dneska -.-
Moje nakupovací a levlovací Online 3PS hra je třeba Gunz: The duel *3* -
-
Viz odkaz výšše. Já jsem si to nevymyslel, jenom jsem to podle toho hledal.
http://games.tiscali.cz/preview/v-tribes-ascend-si-uspech-za-mikroplatby-nekoupite-56312
Prosím, co se píše v prvním odstavci? -
-
Si to přečti. Já si to teď přečetl tady a asi končím s tříděním her -.- http://en.wikipedia.org/wiki/Tribes:_Ascend
A nebo se dohodnem, a budem tomu říkat MPO(O) FPS *3*
-
-
-
Levlování a nákup zbraní má každá druhá hra, vč. třeba COD, ale i offline singleplayer hry.
Co mají slova Massively Multiplayer společného s podobnými featurami?
Pokud by sis vygooglil co jsou featura MMO her, tak bys zjistil, že jde o persistentní svět podporující stovky či tísíce hráčů najednou.
Ani jedna z těchto her o sobě netvrdí, že je MMO, ani v samotném Steamu je pod tímto žánrem nenajdeš. -
-
http://www.mmobomb.com/games/mmofps
N steamu je nějaká kolonka MMO? Pokud vím, obě hry spadají do F2P, tudíž na Steamu budou právě v této kategorii. -
-
Že na te strance pracuje nějaky ocas, ktery si jako ty plete pojmy s dojmy, to je jeho problem.
Píše se na oficiálních stránkách že je to MMO? Ne, píše se tam "free to play first person shooter (FPS)"
Píše se na wikipedii že je to MMO? Ne, uvádí se žánr "First-person shooter"
Je to na steamu vedeno pod Massively Multiplayer? Ne, "Free to Play, Action"
To jsou oficiální stránky, které se dají označit jako důvěryhodné, jestli podle tebe oficiální stránky výrobce lžou, jseš vážně ocas.
-
-
-
-
-