Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sleduju hru už běh´jaký ten měsíc,ale furt sem si nevšiml žádného přibližného ata provozu,co vy nevíte něco ?Jinak jestli hra opravdu bude zaměřená na team game tak to neni takový problem,za prvé bude zde něco jako dungeon funder wow atd,partu vám to složí samo když budete chtít,za druhé klany nebo podobná věc,opět vám pomůže složit team,a poslední v řadě stejně jako ostatní mmo jsou na team,ale i solo si dost zahrajete,např běhat po světě a killovat můžete solo,Questy taky jistě solo některé budou,a jestli tam jsou dungy,tak možná ne hned ale časem přibidou solo dungy pro zábavu.
  • Docela zajimave, i kdyz me posledni dobou teda vic upoutal Tribes Ascend (coz je pry super PC hra.. jako jedna z mala za posledni dobu), ale tak tohle taky nevypada vubec k zahozeni. *3*
  • Nemyslím, že to bude až tak super. "Team based" je problém. Lidi jsou problém. Stabilní squad je maximálně pro nolifery ale spíš utopie a vynevovaná děcka dokážou hru hodně znechutit. Moc šancí tomu nedávám.
  • Když je pod tím podepsaný Orson Scott Card, tak by to nemuselo být tak špatné, co se týče prostředí a děje. Tak trochu jsem čekal Advent Rising 2, ale koukám, že tomu zůstala jen ta grafika. Každopádně sci-fi můžu.
  • Tak na tohle se začínám docela těšit. Jsem zvědavý jak to dopadne.
  • No nevim, ta krajina vypadá jak kdyby Warcraftu z Worldu vypadla...
  • Z nějakého důvodu nemohu přehrát video a hlásí mi, že toto video nelze přehrát na mobilních zařízeních protože je v rozlišení 720p. To je samozřejmě hloupost, protože sedím doma u normálního stolního PC a serfuji po internetu pomocí Internet exploreru tak nevím co s tím. Stává se mi to tu se všemi videi, které pocházejí ze zdroje použitého konkrétně v tomto článku. Neví někdo prosím Vás co s tím?
    • Ten Internet Explorer je ten problém. *3* Radši si nainstaluj a používej Mozillu Firefox(taky ju používám a neměl jsem tu ještě problém s videama).
      • Asi jo no. Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit