Přejít na výpis diskuzí
Mobilní verze FIFA 14 bude k dispozici zdarma
26.8.2013 | Petr Poláček
16 příspěvků
-
Občas si říkám, že bych vyliskal půlku lidstva za to, že jejich blb...natvrdlost krmí nenasytné společnosti, které pak můžou odírat i lidi, kteří by je normálně poslali do háje (aneb kdyby lidi například přestali platit nehorázné peníze za mini-pidi DLC, výrobci by holt volili jinou cestu). A lidi rvoucí peníze do mikrotransakcí bych liskal dvojnásob.
Ještě štěstí, že mám často možnost jednoduše zaplatit a můžu se na tuhle mikrotransakční rakovinu vykašlat. Nejvíce mě ale stejně dostávají transakce ve stylu "Zaplať a můžeš jít rovnou k finálnímu bossovi". -
-
Nevím proč tě to tak štve. Existuje poptávka, tak to nabízejí. Když ty to tak nechceš, nechápu, proč s tím máš problém. Přijde ti DLC moc malé za tu cenu? Nekupuj ho. Nechceš si ulehčit hru mikrotransakcemi? Tak to nedělej. Vážně, kam až tenhle fašismus "Mně se to nelíbí, tak bych to zakázal pro všechny" zajde?
-
-
Na mobilu a tabletech si umím představit suprově footbal manager. Tohle moc ne.
-
-
Zvyk... (ja osobne nemnel tu cest teda...) Krom hrozne FIFA10 co vypadala hur jak na PS1, byla ale na gamepadu...
-
-
Takze po vzoru Gameloft Zdarma ale ? Opravdu zdarma? ... baborad... *7*
-
Byl bych raději kdyby to bylo za peníze celý a nemuseli bychom si trapně kupovat nějaké podělané body abychom si mohly zahrát. Free to play mi osobně nejde do krku a stojím jednoznačně proti němu.
-
-
do 2 dnů bude upravená verze kde ty body budeš mít a nemusíš si nic kupovat.
-
-
Ano ale nelegálně. Chtěl jsem říct že je jedno jestli to nebude free to play nebo ano. Stejně se udělá warez verze ale když už tak bez free to play protože to hodně lidí odradí a raději stáhnou tu "upravenou" verzi.
-
-
-
Bude to chtít průhledné prsty.
-
-
A nebo sony ericsson xperia play. *15* Který já bohužel nemám. *9*
-
-
Vždyť to stejně vypadá na mobilem už 6 let pořád na chlup stejně. Vždyť nám jen změní soupisky a hotovo. Za to by chtěli ještě dostávat peníze ? *11*
-
-
Tak konkrétně ta změna soupisek stojí EA vzhledem k licencím přesně 2.370 mil. USD. Zaplatíš jím to? Předpokládám, že si sotva zaplatíš připojení k internetu a nový kecky. Tomuhle se říká investice a světe div se, za investici chceš taky něco zpět. Hezký den...
-
-
Nenarážel jsem konkrétně na toto, myslel jsem to tak, že soupisky bych mohl změnit taky v poslední fifě. dresy vem čert, jinak je to jak přes kopírám, v době kdy jsou mobily a tablety 8 jádrový a výkonější než polovina starších ntb, tak mi to přijde jako škoda *13*
-
-
Jasně a každej přece vlastní takovejhle 8smi jádrovej telefon nebo tablet. Je daleko výhodnější udělta tu hru méně graficky náročnou, aby si ji mohlo zahrát nejvíce lidí, i ti se slabšími mobily.
-
-
Nestoji tolik, da se sehnat i lepsi za malo penez nebo pri nejhorsim z dovozu.
-
V těch lepších hrách na mobily se dá podobně jaku u PC her nastavit kvalita Grafiky.
-
-
-
-