Přejít na výpis diskuzí
Mod roku na ModDB suverénně vyhrál Just Cause 2 Multiplayer
30.12.2013 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Jaktože tam není nějaký mód z Battlefieldu 3???
Jo už vím. Ti šulini přeci znemožnili hráčům dělat modifikace do nových "battlefieldů", aby mohli hrabat prachy na ubohých DLC. Kde jsou ty časy naprosto skvělých modifikací např. do battlefieldu 2 - Project Reality, AIX 2 Mod, Forgotten Hope, Pirates Mod, Star Gate Mod a mnoho dalších ani nemluvě u stovkách komunitních map, které mnohdy byly daleko kvalitnější než mapy oficiální.
Fakt jste takové pokračování série battlefield chtěli? Tfuj.
*7* *7* -
-
Dodatek: Komunita, která pracuje na modech, je obdivuhodná a já sí jí nesmírně vážím a ctím jí. Zkoušel jsem řadu modifikací a co dokážou prostí hráči, to je až neuvěřitelné. A dělají to zdarma ve svém volném čase!
-
-
Tech modu byla fura, takze celkem zklamani ze vyhral prave ehm... Just Cause 2 MP , urcite tu byli i jiny adepti a daleko hodnotnejsi, toto treba ja nechapu.
-
-
Jmenuj
-
-
Fura treba ne, urcite z tech jmenovanejch... v clanku treba Underhell ( Nevim kolik jich soutezilo, podle odhadu malo jich nebylo). JC2 mi neprijde adekvatni . Tot vse.
-
-
Třeba jako který mody? Já v tvým příspěvku vidím jen kecy. Buď konkrétní.
-
-
Ten multiplayer prý podporuje až 5000 hráčů najednou a nejvíc zatím měli 1300. Může mi někdo vysvětlit, jak to zvládli, a proč to nezvládnou velká vývojářská studia?
-
-
Protože ve velkých studiích najímaj lamy. V GTA San Andreas se diskutovalo o MP, ale autoři to odmítli s tím, že je to příliš náročné a že to prostě dělat nebudou. Pak se sebralo pár často ještě dětí a dali dohromady skutečně fungující MP, který byl nesmírně zábavný.
To samý třeba Skyrim. Spousta věcí nedodělali jednak proto, že se jim to finančně nevyplatilo, jednak ale taky proto, že to prostě neuměli. To dokazuje řada modifikací, které zefektivňují chod hry. -
protože oni to nezvládli, byl si na tom posledním testu kde měli těch 1300+ ? takové lagy si velké hry dovolit nemůžou (no i když BF4 k tomu neměl daleko :D)
-
nevím,ale už mě to nezajímá,oni to patchujou proti PIRATUM DOBROVOLNĚ !!! nechápu to maji podíl z prodeju ?
-
-
aha tak to vysvetluje tak malo hracu
-
To jsme to dopracovali. Jeden z nejslavnějších vojevůdců historie a nemá ani na to koupit si jednu hru na Steamu. Vyčítat tvůrcům modu, že ho ošetřili tak, aby ho mohli hrát jen lidi, co si hru koupili, je podle mě docela nevkusný.
-
On je fakt takovej problem si to just cause koupit ve sleve na steamu za 3€ ? *15* *15* ty z toho zivota teda musis mit zazitky.. *11*
-
-
Nevlastni kreditni kartu, nema povolene internetove platby na platebni karte... duvodu muze byt spoustu. *3*
-
-
Treba protoze vi co je za tim prace udelat takovou hru a nema rad zlodeje?
-
-
-
no dopr..1 svetova, konecne!..ten mod do napoleona idem hned vyskusat..
-
-
No nevím, já to vyzkoušel, ale je tam pořád hodně práce (respekt moderům i tak), docela mi to lagovalo a ten pocit, nevím no... Total War asi není stavěný na zákopy a radši si zapnu Napoleona vanillu nebo DM než tohle.
-
No, možná budeš zklamaný. Feeling z bitev se totiž první světové vůbec nepodobá.
Furt samá Píseň ledu a ohně (proč tomu furt každej říká Hra o trůny? *4* ), ale o mod k Malazské knize padlých člověk nezakopne. Ach jo. *9* -
-
Serial se jmenuje Hra o truny, proto to tak lidi nazyvaji. Spousta jich proste knizky necetla, nebo je cetla az potom, co videla serial. Navic Hra o truny je kratsi a vseobecne znamejsi nazev(kvuli serialu).
-
-
Neříkej. *15*
-
-
-
-
Dakujem za surhn. Pozeral som na vysledky a aj ked nevyhralo nic za co som hlasoval tak to dopadlo dobre.
Inak neplanujete takyto suhrn modov aspon 1x do mesiaca ? Ci uz tych ktore su vonku alebo tie na ktorych sa pracuje a maju velke ocakavania? :) -
no ja ti nevim , skusal som ten JC 2 multiplayer, nejak ma to nechyta , sice sa to podoba na gta 5 ale ma to este co dohanat hlavne lagy a miznuci hraci teleportujuci, a celkovo po mapke nieje co robit este ,da sa tam aspon zavodit alebo nejake challenge? lebo som na to zatial nenatrafil
-
-
NO ? hral to niekto ? vie mi niekto odpovedat alebo len tupo minuskovat?
-
-
ok myslel som si diky deticky :D asi si spravim novy nick aby ste reagovali normalne
-
-
No bohužel tady si na to musíš zvyknout je to úplně normální že se tady místo diskuze rozdávají mínusy a debata tady probíhá tak že jeden na druhého útočí nejlépe rasistickýma poznámkama apod. Každý je nejchytřejší a ve finále se stejně nic rozumného nedozvíš.
-
-
Ne vzdycky... nekdy se tu i da po bavit celkem.
-
-
-
-
-
Naprosto zaslouženě získané první místo, na druhou příčku bych hodil Project Reality a na třetí Game of Thrones.
-
Dotaz proč jestě není ten moder někde zaměstnanéj ? VŽDYT JE TO PLÍTVÁNÍ ZDROJI HO NENAJMOUT.
-
-
Hm, myslíš, že drepí na úrade práce? *4*
-
-
nn ale tenhle člověk patři mezi elitu,ono je rozdíl mezi tím být na uřadě a nevyužívat plně schopnosti. Tenhle chlap patři do herních studii jako Lead Programmer nic mín,Badass Programator.
-
-
Ok odvolávám, nechápu proč tam cpou DOBROVOLNĚ DRM DO TOHO MODU S****
-
-
V čem máš problém? Ta hra stojí tak 70 Kč.
-
-
No ešte som sa o ten mod moc nezaujmal, ale pokiaľ umožňuje akýmkoľvek spôsobom dostať sa bezplatne k obsahu hry (trebars aj bez singlu), tak by sa formálne jednalo o crack :) A je možné, že ich k tomu donútili vlastníci autorských práv ;)
-
nejde o cenu,Jde o to že oni brání časti lidi k přistupu ke svému dílu,Přitom by spíše podle logiky měly chtít mít co nejvíc lidí,Ja to prostě nedovedu pochopit muže mi to někdo slušně vysvětlit ?
-
-
-
-
-
-
jaký množství vědomostí musí mít ten člověk co implementoval mp do singleplayer hry mít? Jestli něco takovýho dokážu během příštích 10 let tak budu rád. Nejsem BFU, napsal jsem pár shitty her v Javě a desítky skriptů na různý čípovinky v Pythonu - ale modding na takovýhle úrovní? Úplně nepředstavitelný. Je lehký měnit hodnoty na adresách pomocí cheat enginu ale jak se do toho zamíchá síťařina a pakety..... networking je podle mě asi nekomplexnější a tím i nejobtížnější IT obor, obdivuju lidi co to ovládají. Jsem rád že dokážu zapojit RJ45 a zapnout dhcepko. A tenhle maník udělá mod kterej umožní zarsanej multiplayer. jizzed in me pants mate
-
Za mě teda Project reality v 1.0, obsáhlejší než BF3 s datadisky a BF4 k tomu a přitom zdarma.