Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta AI je poplatna dobe vzniku, nebo jsem ji tam nekde omylem vypnul ? Zautocim na vesnici a borci stoji uprostred a ja je kropim sipy dokud nezdechnou. Zautocim na skrety a oni predemnou behaji okolo mohyly a ja je doslova nahanim jak na kolotoci. Moralka taky nic, nikdo neutika, vsihchni bojuji do posledniho muze.

  • Musíš zahrát na streamu Vašku! =)

  • Proky

    Škoda, že se rovnou nedá link na ten mód. Tak nic, jdu hledat a instalovat, zní to dobře :)

  • Stephano

    Druhý Medieval a první Rome jsou neskutečné hry. Každý rok se objeví další a další modifikace. Zrovna jsem uvažoval, že LOTR dám do Medievalu, který jsem si koupil hned 2x. Poprvé jsem k němu dostal skleněný korbel, který už nemám. Doslova si pamatuji ten den, kdy mi hra přišla. Byl jsem na základce, venku sněžilo, měl jsem teplotu a v přírodopisu jsme psali těžkou písemku. Hned jak jsem hru nainstaloval, už jsem byl v jiném čase. :) První Rome jsem dohrál za Kartágo, Germány a rod Jůliu. Po letech jsem třeba objevil město Amazonek a můj parthský generál se dožil 103 let. :) Medieval Jsem nedohrál nikdy, ale pravidelně se k němu vracím. Z krabicové v verze jsem si aktivoval edici na Steamu. A datadisky? Naprosto skvělé. Jeden z nejlepších datadisků, co kdy vyšel. Shogun II je úžasný + umělecké dílo. :) Musím si koupít původní Rome a zkusím nové módy.

    Přihodím pár módů na vyzkoušení a názvy těch, které vznikají.:

    Dragon Age, Cold War, Witcher, Hyrule, Steam and Steel, Rennaisance, The Last Kingdom, Europa Barbarorum II, The Elder Scrolls, Lucium (novověk), With Fire and Sword, WarCraft, Game of Thrones, Wrath of The Norseman, Gothic, Falcom, Bulat Steel, Rise of Three Kingdoms atd. :)




  • triptich

    prečo toto? prečo pán redaktor? kým som o tomto nevedel, nemusel som to hrať :)
    no nič, modifikácia sa sťahuje, medieval II inštaluje a ja idem oznámiť priateľke, že najbližšie dni budem véééľmi zaneprázdnený. trpaslíci musia ovládnuť horstvá Stredozeme. predsa nenechám moriu opustenú a osamelú horu v štichu.
    a teším sa na ďalšie exkurzie do vaškovej stredozeme. ten článok s thranduilom snáď bude čoskoro.

  • Gasik

    Jooo, ještě bych podotknul, že AI frakce podvádějí i tím, že každý kolo dostanou asi 10k jen tak. Pokud chceš fakt výzvu, tak Dol Amroth, Remnants of Angmar, nebo právě Dol Guldur.

    Nebo vlastně Northern Dunedain, to je dost těžká kampaň a navíc má asi nejvíc příběhových skriptů. V pětce navíc je tam rozhodnutí o sjednocení s Gondorem

    • Můžu ještě doporučit submod pro DaC s názvem AGO (a ideálně ještě subsub mod SUS, pro nějž jsem upravoval některé mapy, jako např. Osgiliath). Výhoda je v tom, že používá M2TWEOP (engine overhaul), což umožňuje velice zajímavé mechaniky, jako věší množství předmětů u generálů, lepší scriptování, sjednocení Gondoru a Northen Dunedain a naopak, nazačátku je možné se spojit s Dol Amrotem, savy zabírají méně místa, atd. Je tam také velice zajímavě udělaný Sauron a příběh kolem prstenu. Pomocí špionů se musí založit špionážní sítě u jednotlivých frakcí a někdy po 50 kolech se u někoho náhodně objeví prsten a díky těmto špionážním sítím by měl být odhalen. Ten kdo má prsten s ním naloží podle toho, zda hraje za dobrou frakci, nebo zlou. Dobrá frakce jej dá Elrondovi (asi po 50 kolech) a ten jej odnese do Morie. Zlá jej dá Mordoru a ten tak získá rozhodující výhodu. Je zde také šance, že si frakce prsten ponechá. Nepamatuji si však přesně, jak je to ve vanile DaC.

      • vaclav.pechacek

        Díky za tip na subsubmod, zkusím ho nainstalovat!

        • Stephano

          A já jsem konečně našel modifikaci pro Napoleona a Shoguna II - Pike and Shot (tedy Třicetiletá válka) - dovedu si představit, že si teď říkáš, ať se jdou Elfové bodnout. :)

          https://www.moddb.com/mods/pikeshot-total-war

    • Tak zrovna angram je celkem lehká kampaň. Kryté zázemí a zpočátku jeden nepřítel. Amroth má také kryté zázemí takže to není tolik složité. 

      Já bych řekl že nejtěžší je Gondor, Dúnadani a černí numenorejci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit