Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni to od původních tvůrců? Tak to neni kánon, uzavírá to leda prd. Tyhle modifikace jsou fajn jenom pokud mají svůj vlastní příběh.
    • Tak jasně že to není kánon, tohle nemůžem brát jako cokoliv jinýho než fanfiction. A je to možná škoda, že se rozhodli přímo pokračovat tam, kde Black Plague končí. To mám uzavřený, dlouho jsem Frictionům nemohl odpustit, že to skončilo jak to skončilo, když se jim v jedničce i dvojce podařilo vyždímat mi nervy na doraz. Ale už jsem se s tím smířil a přímo v pokračování toho příběhu nevidím žádnej smysl. Jo kdyby se jednalo o novej příběh ze stejnýho universa, třeba o několik let později a s posvěcením původních autorů (nebo líp že by jej aspoň napsali sami), to by byla jiná.

      Jako jasně, dá se pochopit, že někomu přišel příběh (nebo nějaký nitky) neuzavřený, tak si sepsal vlastní dokončení a už se teda o to chtěl podělit s ostatními. V pořádku, prostě to není nic jinýho než fanfiction a můžeme to vesele ignorovat. Ale hádanky můžou bejt dobrý, může to stát za to z jiných hledisek a právě proto je škoda, že se rozhodli takhle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit