Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davam pomyslene "nesouhlasim" clanku pana Hajdy.
    ja za posledni vyvoj udalosti jsem vdecny komunite, ktera se rozhodla nejak jednat a ne jen blrlat po forech.
    kdyby se napriklad lidi dokazali vice ozvat politickym stranam, slo by i v republice lepe zit.
    vyvojari byli vicemene dotlaceni k ustupku, ktery samozrejme nemuseli delat.
    rad bych rad upozornil ty co nadavaji ostatnim, ze tak vlastne jen ukazuji co maje ve sve hlave.
    • nojo jenze tady funguje ze ztratit fanouska znamena ztratit prijem kdyby volby fungovali tak ze strana co ztrati volice ztrati prijem jinak by se snazili volice predchazet jo dal bych poslncum platy jen podle % jejich volicu a ti co by nevolili nikoho tak jejich "budget" by sel na podporu novych stran
  • Retardovanější komunita než tady je snad už jen na Steamu...
    • A uvedomujes si, ze se k ni radis taky?
  • victor
    Někdo kupuje hru jen s tím, že komunita na ní pracuje. Však je to jako s Apple. Ti co chtějí stavebnici do něj nepůjdou z principu. Kreativci s povoláním Grafik (což byla na škole urážka) si mohou libovat v uzavřeném systému s minimem programů.
    Ale GTA vždy bylo etalonem open world hry, a co naplat v 5 reinkarnaci zkazil Rockstar spoustu věcí co v IV slibně nakousli.
    Pokud je hra modovatelná od počátku, měli by se autoři nad PC scénou zamyslet a ne jí házet zbytečné klacky pod nohy....
    • Ok kdy má Mac/iPhone miminum programů? Co to je zase za žvásty. Hru kupuji kvůli hře a ne kvůli modům. OMFG svět se v prdelů obrací, fakt tolik debilůů, já žasnu. Já jsem skončil u GTA IV a v životě jsem tam nepotřeboval mody, ty hry nabízí tolik obsahu, že je toho naopak tolik, že to stejně nikdy ani nedohraji, ještě abych to modoval.
      • Ze ty si koupis hru a vic necekas je jen tvoje vec. Je dost lidi kteri si hru nekupuji kuli zakladnimu obsahu, ale az kuli moderske komunite. Jinak soudit podle sebe ostatni je dost omezenej pristup, ale bohuzel u ovci castej.
  • Mno ... IMO by si zaslouzili jediny - aby od nich nikdo uz nikdy nic nekoupil. Protoze tohle sou jen takovy pokusy - vyjde to/nevyjde to? Kdyz bude rev, tak si jako nasypem popel na hlavu ... a zas to bude OK.

Jim totiz zevseho nejvic vadi to, ze z tech modu nemaj prachy. Viz nedavno tady clanky na tema "oficielnich" (a placenych) modu od bs ... Davejte bacha, do roka a do dne prijsou s "uzasnym systemem modu ... ktery umozni autorum ... za drobne penize ..."
  • BTW poprvé souhlasím s LV. Co se děje?
  • Tak myslím si, že zjistili, že s PC trollama nemá moc cenu něco řešit, protože dav trollů z Steamu je uřvaný a hysterický. PC kiddos si z toho udělali takový trollící den. Osobně si myslím, že RDR 2 má na PC červenou nebo to vyjde x let po vydání konzolových verzí. Takže gratuluji, máte zpátky mody, nové hry nečekejte...
    • Spíše uživatelé PC nejsou takové ovce, aby s sebou nechávali vyje....t. A RDR2 ať má klidně barvu fialovou. *15*
      • Jo, projevy na Steamu vůbec nejsou znakem stáda. *15*
        • Samozrejme, ze ne. Jsou znakem odporu a rozhodnosti komunity. A tim, ze jich je 'jen' 55k, rozhodne nelze mluvit o stadu - porovnani s mnozstvim prodeju a nulove reakce ze stran konzolove kominity. Stadovitost je bezmyslenkovite nakupovani a prizpusobovani se - stejne jako konzolova scena.
    • No a RDR2 na PC samozrejme vyjde, len pockaju na poriadne vydojenie konzoloveho stada.
      • Jo, to se u jedničky taky říkalo
    • Joj lolik je smutny, ze za par dni drobnym natlakom PC komunity su mody spat a R* stiahol chvost. Na konzolkach tlacila komunita oveciek Rockstaru akurat tak dalsie peniaze aby si mohli zahrat tu istu hru odznova , bez prenosu progressu z oldgen. Nuz niekto sa sprava ako zakaznik a niekto ako poslusne stado na dolovanie $.
  • Jsem moc rad ze vsechno funguje jak ma a hraci maj porad moznost neco zmenit kdyz se jich sejde dost dohromady.
    Skoda ze R* nikdy neudela nic s tim prisernym grindem v GTA online protoze pak bych jim mozna to pozitivni hodnoceni dal.
  • Mart9
    Rockstar u mě klesl. Podle mě tato firma nemá zapotřebí být posraná z pár tisíců tro(t)llů na steamu oproti celkovému počtu uživatelů. Všichni ví, co je GTA, co od té hry čekat.
    • Veskoslav
      Chováš se jako čím dál větší hlupák.
      • Mart9
        Podle mě si tady ty větší legenda než já *3*

Pokud prodali 7500000 kopií a poserou se z 55000 lidí, tak něco není v pořádku. Pravděpodobně jen tato malá skupina ty mody používá a ostatní ani neví, že něco jako OpenIV existuje. Nebo doteď nevěděli.
        • Ty si na tom s tou matematikou jak Homola, jen u nej to je spis zamer u tebe nedostatecna inteligence.
        • Veskoslav
          Je snad 7 500 000 recenzí na Steamu? Chápu, že matematika a počty ti nikdy nešly, ale když máš za posledních 30 dní pouze 14% pozitivních recenzí a začal Steam Summer Sale, tak si to spočítej....

A každý není omezený "hráč" jako ty, co umí akorát hru zapnout a vypnout.
  • Mne prijdou recenze na steamu jako dobrý nástroj jak vyjádrit nesouhlas napr. s postupem společnosti, i když hra samotna muže byt dobra. Nekdy se společnosti chovaji vyložene nefér, prikladem budiž nedokončení hry v early accesu, implemenmtace pay2win prvku a další ruzne praktiky vuči kterým se hráči ani nemají jako jinak efektivne bránit.
    • jeden príklad za všechny: DayZ, 3 a pul roku v early alfe
      • U DayZ je alespoň vidět ze na tom něco dělaj a nevykaslali se na to, i když i na můj vkus jim to jde fakt pomalu.
        • victor
          Oni na tom stále dělají?... Vždyť už všichni co byli u zrodu původní verze od toho dali ruce pryč :/
          • " Vždyť už všichni co byli u zrodu původní verze od toho dali ruce pryč" A jakou to má relevaci s tím, že pořád víc, než 100 lidi pracuje deno denně na DayZ SA? A jen tak pro zajmavost, jmenuj 3 lidi co odešli z projektu!
            P.S. 3 a půl roku je pro tvorbu nové moderní hry docela šibeniční termín, ideál je 5 let a u projektu jako je třeba Star Citizent, či Kingdoms Comes se doba může vyšplhat i 7 až 8 letům.

To, že tvorba CoD trvá 3 roky se pak podepisuje i na kvalitě, obsdahu a inovativnosti hry samotné!
  • To nemeli delat...ted akorat vsem kiddos sveta potvrdili, ze trolenim muzou neco dokazat... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit