Monster Hunter Wilds drtí konkurenci. Hráči na PC jsou i přes rekordy nespokojení
-
4K ultra 90FPS ve fightu, zatím na PC bez problému (samozřejmě s DLSS Quality bez toho už dneska hrát nejde)
-
-
Na čem? S FG či bez FG. Capcom udělal za mě docela nepochopitelný krok a defaultně je zaplý FG.
-
-
S FG kvůli ray tracingu, bez RT se dá hrát bez FG, ale původní DLSS jsem nahradil a teď jedu DLSS 4 (RTX4080) a dal jsem tam tu nejnovější verzi FG
Přemýšlím jestli tam RT nechat, ale musím říct, že s tou novou verzí FG nemám žádný problém i co se týče artefaktů atd...zatím jsem spoko -
A jaký je problém s FG? Já ho používám už od Cyberpunku kde to jde.
-
-
no, tak asi v tom, že je to dělané pro hry, které mají minimum 60FPS, např. u Wukonga na PS5 udělali podvod, že na 30 napálili FG a vydavali to za 60FPS mode. Takže inputlag úplně v háji. Nemůžeš špatnou optimalizaci vyřešit FG.
-
-
Máš velmi zajímavé představy o významu slova "podvod", to se musí nechat.
-
-
souhlasím, měl jsem to dát do uvozovek, o podvod se nejedná, jen je to nekalá obchodní praktika.
-
-
Musím to zkusit vypnout jestli poznám rozdíl...
-
-
-
-
-
Nekupovat chlapci s PC nekupovat. Je to jednoduché, pokud chcete dobře optimalizované hry, tak nekupujte ty špatně optimalizované. Ale co tak koukám na ty čísla, tak kupujete ve velkém.
Já hraji na PS5 Pro a jsem spokojen, optimalizace úplně v pohodě, jen chybí LFC při VRR, což DD2 dostala patchtem, takže nechápu, proč to tam není v základu. Parádní prostorový zvuk, takže se třese celá místnost, když lovím. Jinak bez bugů, ale za mě grafika v DD2 je lepší, tady jsou zase lepší cutscény.