Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    "Pokud bych měl totiž mít nějaké přání, pak bych chtěl, aby těchto drtivých útoků, které se odemknou při nízké hladině zdraví, měl každý zápasník k dispozici více než jeden jediný, který se záhy okouká."

    Všichni ostatní si přejí, aby to tam nebylo, protože to v bojovce nemá co dělat. 

    • MalyZeli

      Přesně tak, tohle chcou jen chudáci kteří nedokáží hru hrát, a spoléhají na to, že když prohrávají, hra jim podá pomocnou ruku. V MK11 to bylo otřesný v online, a zvlášť stupidní postavy jako Kotal, Joker, Jade a pár dalších, které dokážou udělat třema pohybama naprosto jednoduché "kombo", že by to zvládla opička, na to navázat FB a je tam 50% damage, a když mine, je tam takovej pushback na block že to skoro nejde potrestat. V MK1 to vypadalo mnohem přísnější pokud jde o FB, a pokud to použijete špatně, může vás druhá strana dráze potrestat, a není tam žádný Armor.

  • uher

    No byla by krásná evoluce kdyby vyházely ty záběry na lámání kostí, který (krom toho, že na ně člověk musí každej zápas čumět pořád a pořád dokola) akorát nabourávaly tempo hry.

  • houmrhoumr

    'krcni pater krupne kdyz se na ni dupne' to kdysi davno rikal Lobo v Crew

  • Z těch fatalit už je trochu na zvracení, takhle to někdo vážně vyžaduje? S původními pixelovými mortaly se to nedá srovnat, tohle už je spíš na nějakou diagnózu, pokud se to líbí.

    • o tom ale mortal je a byl..... pokud chceš něco méně násilného, na výběr máš dost jiných bojovek. My co rozeznáme realitu od fikce si fiktivní gore užijeme moc rádi.

    • dworkin

      Souhlas, tohle už je humus. Ty postavy už vypadají velmi realisticky, jako živí lidé, a osobně jsem rád, že mi podobné scény vadí, a doufám, že mi nikdy vadit nepřestanou.

      • A taky hrajete jen FPS kde střílíte jen potvory namísto lidských protivníků?

    • MalyZeli

      Vždyť je to sranda, je to přehnané aby to nebylo reálné, i přes jinak realistickou grafiku, a když člověk porazí spammera nebo zonera který vás prudí 3 kola, člověk si uleví díky brutalitám a fatalitám. Pro ostatní jsou tu omalovánky typu Street Fighter, nebo i velice PG Injustice apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit