Přejít na výpis diskuzí
Mount & Blade II: Bannerlord představuje umění smlouvání a obchodu
23.3.2015 | Aleš Smutný
15 příspěvků
-
Ahoj, založil jsem stránku o MB2, budu rád když jí zkouknete ;) adresa je: http://www.bannerlord.cz/
-
-
Pekná stránka len malo článkov a nových obrázkov inak je fajn *4*
2 mesiace a stále nič nového *13* Ajtak ked to výde bude to NAY NAY NAY hra...doteraz hravam Warband Europe 1200,The Peloponesian War... *14*
-
-
Inak ešte jedna vec ma napadla, či bude v bannerlorde k dispozícii konečne lodstvo? Ono v rôznych módoch a DLCčkách pre Warbanda sa už lode nachádzajú a podľa mňa bol by to tiež prínosný prvok do bannerloru. Vikingský národ, resp. jeho odnož si neviem bez lodí predstaviť.
-
Takovýdle handl byl už v TES III Morrowind. Dobrá myšlenka, ale po čase mě to začínalo štvát. rozhodně je ale dobře, že M&B nebude jen přímočarou a obyčejnou hrou. Moc se těším.
-
Tak na to se těším velice
-
Na mount and blade bannerlord sa neskutočne teším. Vlastním od pôvodného MaB až cez Ohněm a Mečem až po Warband a Napolenic Wars a dokopy mám odohraných niekoľko stoviek hodín. Hrávam najmä profi letecké simulátori DCS a okrem toho som aj verný fanúšik mount and blade. A musím uznať že zatiaľ sa Bannerlord vyvíja naozaj skvele. Najviac som sa bál toho, že to bude len pôvodný warband len s lepším enginom a animáciami ale vyzerá to tak, že naozaj si zobrali k srdcu prosby a pripomienky komunity a zapracujú väčšinu požadovaných nedostatkov ja osobne by som bol veľmi rád keby do bannerlordu pribudlo:
- MP kampaň (no uznajte nebolo by to skvelé samotný sandbox kde jednotlivý lordi budú ovládaný samotnými hráčmi)
- možnosť výstavby, proste viacej zapracovať na stretegickom režime -
-
Zavest do téhle multiplayer aby fungoval jako sanbox sv singlu je podle me nemožné aspon s jejich rozpoctem.
-
-
mount and blade 2011 epic battle (PC)
https://www.youtube.com/watch?v=Yc3IuoZ-zwM
mount and blade bannelord 2016 epic battle (PS4):
https://www.youtube.com/watch?v=V0iRTKdmT4k
*3* -
-
Typickej čur*k co honí shlédnutí na tubu...druhej link na minecraft...
-
Nenašel jsem rozdíl, oboje vypadá hrozně nudně (čímž nehaním lidi, co to baví)...
-
-
Nevíte někdo prosím, kdy by Mount & Blade II: Bannerlord mohl vyjít?
-
-
Tak toto podľa mňa nevedia ešte ani turci z Tale Worlds...moje skromné odhady sú také, že na konci roka alebo začiatku roka 2016. Keď si to tak zoberieme, tak len teraz začínajú vychádzať VIP informácie z hrateľnosti hry a z toho o čo vlastne pôjde. Čiže odhadujem, že s prácami môžu byť hotový tak na 75%...ešte nie sú k dispozícii ani poriadne screeny a keď hej tak je na nich pusto-prázdno. Potom treba počítať dobré 2 mesiace prealfa testov atď atď a to tiež máš až koniec roka. Očakávam že v ďalšom diáre sa dozvieme niečo o nových animáciach, potom bitkách potom opäť niečo predstavia napr. zo strategického režimu atď.
-
-
Doufam, ze to bude platit i obracene. Nemate penize na vyzivne pro vaseho oblibeneho bratrance? Tak to vam ho bohuzel budu muset vratit. Vy me chcete dat svuj hrad, abych si ho jeste nechal? Ok ale tenhle nechci, chci tenhle. Ok plati, obchod uzavren. ;-)
-
Čím víc o tom vím, tím víc to chci, ale zkušenost velí, že si radši počkám na kvalitu, byť to bude ještě trvat...
-
těšíme