Přejít na výpis diskuzí
Možnosti herního světa na videu z Far Cry 3
16.11.2012 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Nádhera! Konečně neni všude kolem jenom písek a na zvířátka se taky moc těšim! *14*
-
to bude nálož adrenalinu *16*
-
Ve trojce asi nebudeme moc vylepšovat zbraně co? to bylo asi jediný z dvojky co mě bavilo
-
-
budeš moct vylepšovat zbraně stylem COD
-
-
Co máte za problém s Méďou Béďou? Však vy moc dobře víte jakej je když mu někdo ukradne piknikový koš.
-
nevite jestli budu pujde hrat za mclovina?
-
A vypadá to pořád lépe a lépe
-
Teda ne že bych čekal zázrak, ale v okamžiku kdy ten medvěd vběhnul doprostřed bojiště...
Výbuchy, palba ze zbraní, křik lidí, oheň a do toho medvěd zakousne chlapa. Možná jsem v hodinách přírodopisu nedával pozor ale nebyl by chudák medvěd strachy na druhý straně ostrova? Každý normální zvíře se otočí a uteče ale zvířata z Ubi asi normální nejsou, ostatně to asi ani lidi co dělají tuhle hru. Stačí se podívat na Animal Planet... -
-
kdyby kazdy dravy zvire uteklo pri prvnim vystrelu tak je tam ani nemuseli vytvaret, ne ? :) aneb jak zduraznil kronos ... je to prece hra :)
-
asi se s medvedem inspirovali The Lost:) (medved tan nejak do te jungle nepasuje:) jinak docela dobre vyhlizejici video, ale jak bude skutecne hra fungovat se dozvime az po vydani.
-
-
jsi necetl Kiplinga ? :) ..
-
-
No čo už....ostrov plný šialencov, tak aj zvieratá sú šialené *15*
-
treba byl besnej
-
Ty nevíš co je to hra?
-
-
Taky ale vím co mi v tom videu povídali o herním světě a dát tam pak takovouhle tečku je docela ostuda. Ale asi jsem holt zmlsanej...
-
-
no treba normalne by medved v zime nesel z hor nekolik desitek kilometru do centra mesta mezi hlucici auta a loni se to u nas stalo :) .. hladove, vystrasene, nemocne zvire muze reagovat ruzne .. je to samozrejme prehnane, ale pokud bude AI nepratel alespon trochu nad dnesnim standardem a nebude me to extremne nutit hrat tak jak nechci, tak preziju jakekoliv excesy ostrovni fauny ... letos je to prakticky same zklamani tak snad ..
-
...jsi blb.
-
Jestli zrovna třeba ten medvěd nemá něco společného s těma speciálníma schopnostma, co má hrdina získávat od té domorodé šamanky?
-
-
-
-
Ty výbušný barely všude :D
-
-
jo pomalu se z toho stává Serious Sam. Střelíš to palmy a ona vybouchne jak plná nafty *15*
-
-
Dřív jsem měl pořád pochybnosti o téhle hře a žádné video mě moc nezaujalo, ale po tomhle traileru si to zahraju na 100%.
-
Far Cry 3 má šanci překonat Far Cry 1. Uvidíme ale už těšíme *4*
Půjde to i na XP? -
-
Těžko říct, ale některé obchody uvádí, že to poběží i na XPéčkách. Holt si budem muset počkat až to výjde.
-
nepujde
-
-
tak se omlouvam je mozne ze bude protoze hra ma potporu dx9
-
-
Pujde :D
http://ubisoft-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/17458/p/88%2C2509/session/L3RpbWUvMTM1MzExMjE0My9zaWQvc3JPa3JzYmw%3D
-
-
-