Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to se mi moc libi, ted to jeste musi vydat na Steamu.
  • Grifus
    Tak to vypada opravdu libove. Bohuzel ma to jeden hacek - i ja jsem "PC only user"...
  • LIMBO hadr *5*
    • Zombie Limbo? *1*
  • Shut up and take my money! Snad to na to PC vyjde...
  • KokyMetalGear
    Kulervoucí, boží !!! Plošinovky zažívají renesanci *3*
  • RakeW
    Super. Walkingdeadkovitější atmosféra než má oficiální The Walking Dead hra!
    • Vrook
      To bych zase neřekl. Má to sice zombie atmosféru (ostatně jako skoro každej zombie titul), ale jenom The Walking Dead hra má přesně to, co má Walking Dead komiks/seriál - zombie, vztahy ve skupině, zodpovědnost, následky volby atd. Neřikám, že tohle nebude dobrý, nebo lepší - věřim, že bude - ale přirovnávat k WD se to asi fakt nedá.
      • RakeW
        Měl jsem na mysli atmosféru vizuální.
  • Vrook
    Vypadá to úžasně. Mám rád plošinovky a miluju zombie tituly, ale nečekal bych, že se to takhle skvěle spojí. Teď ještě doufat, že to vyjde časem i na PC. Xbox se mi znovu kupovat nechce.
  • Jen doufám,že časem se umoudří a vydají to i na PC stejně jako po čase Warp například.
  • neznam nikoho kdo by mel xbox, ale znam spoustu lidi co by to ocenily na jine platforme... skoda

ps: je to jen muj pocit, nebo jedine zajimave co na xboxu vychazi jsou prave plosinovky?
    • To je teda hodne divnej pocit. Jednak na Xbox vychazi skoro vsechny AAA hry co na PC a PS3 a navic to ma nekolik exkluzivnich titulu, zminme naprikla Gears of War.
      • Ne všem přijde zrovna Gears of war jako zajímavá hra.
        • A co třeba Forza nebo Project Gotham Racing?
          • To už je jiná, ale ne všichni jsou závodníci. Na PC bych bral značku jako Forza nebo GranTurismo, PGR.
    • Je to jenom tvuj pocit.
  • po prvním videu se mi to líbilo hodně a pak jsem viděl xbox only, jsou to blbové (PCčkář)
    • kubi-wan
      Tak tak... ale doufám, že snad nakonec pochopěj, že i PCčkáři (jako já) nemusej hrát jen "hi-tech sofistikovanou zábavu" (uvozovky jsou namístě) jako CoD a plošinovkou nepohrdnou, a vydaj to dodatečně i na PC. Když mohlo Limbo, proč ne i Deadlight?
      Mimochodem, ta hra vypadá tak úžasně, že si může AAA hrama utírat p*del.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit