Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Win for Live ??? Dík, NECHCI.... *16* *16* *16*
  • Doufám že MS ví, že nejdou stahovat hry z toho jejich krámu - píše mi to že to nemůže získat historii stahování, takže si nemůžu stáhnout DLC nic, že se abolutně nedá přihlásit na jejich fóum, který mi pořád píše že potřebuju gamertag a přitom ho mám (problém co má spousta lidí), a že když na tom fóru teda nejde sehnat pomoc tak se nedostanu ani na podporu, protože nemají email! Na českou podporu se volat nedá, ti GFWL řešit neumí, do zahraničí volat nebudu...tak co mám teď dělat??

Kromě toho jsem udělal naprostou blbost, dal jsem migrovat účet na českej, což to absolutně podělalo, nedají se zadávat kódy DLC, to stahování po tomhle taky nejde...katastrofa.

No aby to nebylo všechno, marketplace nefunguje v ČR, při přepnutí země to nebere kreditku a oni tam nahodí nepřístupný dealy za 1 dolar, aby nás ještě víc nasrali...

Zdá se že to bude už všechno, na nic si už nevzpomenu...jo, ještě se nedá ve hrách v Live změnit jazyk, občas je to nějak posunutý, takže abych klikl na tlačítko musím být myší 2 cm pod ním *7* no a ještě ten GWFL klient špatně zobrazuje obrázky zničehonic.

Myslím že s tímhle nemůžou počítat, že ten jejich krám bude někdo používat, ve hrách to celkem šlape ten Live, vypadá dobře a jednoduše, ale to celý je mě na nic když mám tolik problémů...Ještě že Retribution přešel na Steamworks.
  • GfW tak jak byl v Halo 2 byla skvělá věc. Hra nativně podporovala Xbox gamepad a instalace probíhala na pozadí nastavení GfW účtu a pak na pozadí hraní první úrovně samotné hry! Bohužel, je to jediná hra, která instalaci na pozadí podporuje. A dneska některé hry s nálepkou GfW ani nepodporují gamepad.
  • jee win live to je ta sluzba kvuli ktere sem chtel zabit vydavatele hry? protoze ta sluzba dlouho nepodporovala cr? mozna ani ted to jeste nepodporuje? S tim at jdou do zadele. Jedine s cim mam dobre zkusenosti je STEAM. Ostatni bych plakal.
    • Ysquanir
      +1
      Pritom nemaji jediny (nemarketingovy) duvod CZ nepodporovat. Chjo, akorat se mi zas chce sproste nadavat.
  • Nechápu k čemu služba Windows live vlastně je. Místo toho aby mi usnadňovalo hraní nebo podporovalo už zakoupené hry mě tahle služba jen buzeruje. Když mám na krabici s hrou nápis Game for Windows live tak mám rudo před očima *10*
  • Pete.palis
    nerušit...pařim tam GTA *1*
  • to je zase jen kecani a snaha navnadit na nove win8 kde to ma byt soucasti os,nebo aspon volitelnou jako je tomu u exploreru.tyhle keci maj u kazdeho noveho win a jaka je skutecnost asi kazsy vi.
  • Já mám s Windows live jen malé zkušenosti. A poměrně obstojné. Neříkám že WL bylo u DoW2 zrovna dokonalé, ale když teď čekám na automatickou hru mnohonásobně dýl, než s Windows Live, tak bych Relic pěkně nakopl...
    • Ysquanir
      Já mám zkušenosti zrovna s DoW II opačné. Možná je to tím, že jsem ho hrál většinu času s kolegou a tedy, že šance, že se něco pokazí byla o to větší. Vůbec vytvořit si na GFWL účet byl problém, protože CZ nebylo v té době podporovaný (tyhle regiony jsou úžasný marketingový nesmysl). Dalším problémem bylo projít přes automatický update, kterej se odmítal dokončit (v průběhu dvou či kolika let občas mě, občas kolegovi, občas oběma a občas nikomu) a pustit mě do systému. Když už nám byly hvězdy správně nakloněny a mohli jsme hrát, tak se semtam stávalo, že GFWL ztratil po hodince, dvou hraní spojení se serverem a jednoho hráče tím vykopl z mise, kterou jsme proto museli ukončit a zajet znova. Atd. Atd.

DoW II hratelný byl, ale GFWL si tohle nemůže dovolit, když je hned za rohem konkurence v podobě Steamu.
      • No já měl taky zkušenosti s účtem a updaty, ale po CR už slušně WL fakal. Když ohlásili zrušení WL, tak jsem byl i rád jenže. Ono to nešlo dohromady s DoW2 a CR(ztráta pár kámošů..) což mě naštvalo jen trochu, ale přenesl jsem to přes srdce. No ale pak jsem dal automatickou hru a ejhle. Zatímco s WL jsem neměl problém najít hru do minuty, čekací doba se v retribution zvýšila značně, což mi nejde do hlavy, když jej hraje po vydání tolik hráčů(tj. mnohem víc než u DoW2). Takže fakt nevím jestli si v Relicu pomohli...
  • Spades
    No tak GFWL prej bude natvrdo soucasti windows 8, tak to potes :D
  • Ysquanir
    Ty vole ... takže hlavní problém GFWL podle Microsoftu je, že není povinnou součástí více her? A není to třeba tím, že oproti konkurenci je GFWL nespolehlivý, neintuitivní a polovinu času nefunkční? Pánové (zase) spadli na hlavičku.
    • Black_Hand
      ta neintuitivita me cte ze vseho nejvic. to gui ve hrat je zbytecne komplikovany a ma moc animaci. staci porovnat se steamem a hned je jasny, ze to lepe JDE.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit