Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Battlefieldu 1 přinese dynamické změny počasí a obří bojové stroje
13.6.2016 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
doufam ze o nebude jako sw battlefront jeden mod na jednu mapu po mape hledate kde jsou checkpointy s technikou
-
Mne se nelíbí jak se tam rychle pohybují vojáci. Chtelo by to spomalit aby to bylo víc realističtejší. Ale to už je klasika v BF hrách a v moderních strílečkách obecne, protože hráči chtejí rychlou hratelnost a víc fragu.
-
Pro me preskinovany BF4, SWB, a ty koně jak honí ten vlak je jak z BF Hardline ty honičky v autech:D
Spíše je to 2.SV se zbraněmi a stroji z 1.SV. -
Call of Duty se se sérií dostalo až přílíš do budoucnosti/přítomnosti, nyní je tu mezera, tak ji Battlefield zaplňuje a jde do historie.
Oba tituly si to vlastně jen prohodily. -
Vyzera to dobre a snad bude vyladena jak hratelnost tak aj technicka stranka a hlavne serveri, ehm.
Ale tie lietadla, chapem ze je to alfa a BF nebol nikdy o realizme ale to je fakt trochu moc. Ako drevenno latkovy trojplosnik manevruje ako dnesna stihacka. Common! Pri hentakych vyvrtkach ako predvadzaju vo videu by mu to utrhlo nie len kridla ale aj podvozok. -
-
Nic by se mu pri takovych vyvrtkach neutrhlo...
-
-
neni to střílečka zasazená do 1. sv. války ale střílečka s technikou z 1. sv. války ale to nevadí pokud to bude zábava
-
jo vypada to pekne. Jen me zarazi jedna vec co jsem slysel. Ze pry nebude mozne hrat za francouze. Coz mi prijde divne kdyz to byla jedna z hlavnich stran konfliktu.
-
-
No len to by museli pridat do BF1 class kuchar alebo dezerter/vyvesovac bielej vlajky *1* *1*
-
-
Francouzi nesli hlavní tíhu německého náporu. O jejich účasti v druhé světové si můžeme myslet svoje (i když Češi a Slováci by raději měli držet pysk i v tomhle případě), ale zesměšňovat je v případě první světové je naprostá blbost.
-
-
Zvláštní, že frantíci se styli symbolem vojenské neschopnosti, když mají hned za kopečky Itálii. Abych citoval Romela " Německý voják udivil svět, ale italský karabiniér udivil německého vojáka." *5* Řekl bych, že jde kolektivní názor na 2 světovou válku, kdy kromě de Gaulla celá francouzká armáda s velením i kuchaři šli do kopru. Pak se museli stáhnout z Francouzké Indočíny (kde dostali na zadek v bitvě u Dien Bien Phu) a taky Alžírska, protože Amíci tlačili na dekolonizaci. A zbytek jsou jen vtipy na účet žábožroutů
-
-
Přitom Němci porazili kde koho. Brity zachránilo, že jsou na ostrově a Rusy, že mají tak obrovskou zemi.
-
-
-
-
Tak hlavně, že tam budou jarabáčové. *7*
-
-
tak jak to nakonec vidím, tak bude skupina multikulti příznivých vojáků bojovat proti ohavnému německu a aby se neřeklo, tak tam mezi něma bude jeden běloch.... osmánská říše tam radši taktně nebude, aby náhodou erdogan při hraní nedostal rapla....
jako mě je mulťas šumák, ale jsem zvědavej na singleplayer, za jaké strany se bude hrát, když tam má být víc příběhů a jak moc si tvůrci korektně upraví historii...
-
-
-
Popravdě, vypadá to víc jako nějaká early WW2 :) ale naopak, se mi to mnohem víc takhle líbí :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=AObo251De4k
-
-
pripomina mi to call of duty
-
-
Jako trailer parádní, to se musí nechat. Fakt jsem na to zvědavej, konečně nějaké záběry z hraní. Já bych DICE doporučil ať dají hru na měsíc NoVA nebo Uncut ať udělají gameplay viea a trailery - to by byla panečku reklama! :-) Jinak to vydání už v říjnu mě trochu děsí. Pořád upravují a starají se o BF4, Hardline, Battlefront (tam ještě ani nejsou vydána 3 plánovaná DLC) a už tu máme další hru? Obávám se o kvalitu, design map a herní náplň (myslím MP, single mě moc nezajímá). Nicméně rád se nechám příjemně překvapit.
-
-
grafika je neuvěřitelná...
-
Vždyť včera hráli přes hodinu ten MP match, určitě bude někde záznam
-
-
Už jsem to skoukl. Nejvíc mě tam dostal Stonemountain64 - jeho videa jsou prostě legendární. Mimo Snoopa mě taky potěšil Jamie Fox, toho mám fakt rád. Jinak gameplay vypadá fakt zajímavě a docela už se těším. Trochu ty hitboxy a účinek zbraní zavání Hardlinem, ale třeba to ještě poladí.
-
https://www.youtube.com/watch?v=WgXim7aL2fQ
-
-