Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Battlefieldu 4 nabídne větší úpravu zbraní a větší destrukci
13.6.2013 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Vyzera to super teraz mi pripada BF3 ako daka beta.. dufam ze upravia normal mod lebo tam si pripadam jak cheater .. odcupkas si za roh ked do teba siju.. Hardcore je ovela lepsi a zmeni ti uplne hru
Co sa tyka noviniek neviem co si pod tym predstavujete, ale na elektricke soky do palice si budeme este daky rok musiet pockat .. presne taketo novinky co obsahuje BF4 som ocakaval
.... a komu sa nepaci chodte sa hrat so psom *2* -
BF3 jsem zkusil jen single, takze tohle si urcite koupim. Uz se na to tesim, vypada to dobre
-
hura, vypada to, ze DICE konecne vyda ten patch, na kterej cekam od vydani BF3... Aha moment, od kdy se za patche plati?
-
-
nechápu ty šašky co ti dávaj mínus , mají v paličkách asi trošku na kakáno , ale jinak k celému BF4 není nic třeba dodávat , to fakt sedí , "od kdy sa za patche PLATí "
-
-
hlavně jestli už oznámili všech dvanáct DLC a kdy vydají nějakou prémium eno nuno superb edici
-
-
-
Ano ano ano. Původně jsem plánoval že si BF4 koupím zase v nějaké premium edici , ale po zhlédnutí E3 videa a přečtení novinek asi předobjednávám.
Jen by se mohli vybodnout na kampaň a místo ní udělat pár nových map nebo novou frakci/národ. A nebo když už tam musí být singl tak ho udělat tak aby to připomínalo battlefield a ne CoD. -
-
nebo pridat editor map atd =), ale bohuzel to uz asi v tyhle dobe neexistuje.
-
-
Osobne mi na BF vadi že se vojáci pohybují jakoby vážili jako pírko, taky tam jsou ruzny bugy pri pohybu. Diky tomu je jejich pohyb nepredvidatelny a mam problem je trefit. Podle mne je kvalitni rozanimovani postavy pri strilecce zasadni.
Taky ozvucení, nekdo ke mne prijde zezadu a ja ho ani neslyším. Melo by tam být kvalitní ozvučení, že ho prozradí treba jak kráči po skle nebo kamení nebo drevenych schodch a pod. To ma totiž taky dopad na taktiku.
A navíc celková hratelnost, ve valce se víc kempí a všichni se snaží být zalezlí nebo se pri pohybu co nejvíc krýt. Tady všichni pobehují jak šašci. -
-
V zivote bych necekal, ze s tebou budu souhlasit... stalo se.
-
já bych na BF hlavně ocenil, kdyby se odklonili od CoD všestraného modelu a vrátili se k arkádovosti BF2 po patchi 1.51, kdy záleželo na přežítí a úspěchu na skillu hráče. Hlavně ale vrátit dedikovaný servery. Prohloubit výhody a nevýhody techniky a zbraní, aby se je hráč musel naučit používat a přizpůsobil se.
-
-
ten nekonecnej sprint ve 3 me jeste stval ma bejt i ve 4?
-
-
naprostý souhlas, pohyb postav je při běhu divný, "kloužou" a děsně rychle mění směr...
-
ARMA 3 uz se blizi
-
-
Mám spíš jiný problém, hraji BF3 na Xbox360 což je v max 24 hráčích. Jelikož ale BF4 bude v říjnu 2013 a nový Xbox One kde bych měl možnost si konečně zahrát v 64 lidech tak jako hráči na PC, tak u nás v ČR bude v prodeji nejdříve v lednu 2014. Nechce se my kupovat tuto hru 2x :-) Nemají to moc vyřešený
-
Co se tyce noze,ten je v BF3 tak zkur*enej ze ho skoro nepouzivam. Není to automatickej kill,v bad company 2 to byla radost nekoho kuchnout zezadu,ale tady je jistejsi pouzit pusku....a ted ještě tohle "vylepseni"....
-
-
Když na někoho jdeš ze zadu a nejsi absolutní matlák tak je to kill tak jako tak. A chtít kuchat lidi když se na tebe dívá jeho kamarád taky není zrovna výborný nápad... A v BC2 byla blbost, že na tebe někdo utikal, tys na něho střílel, on zmačknul tlačítko pro nůž a v tom momentu se k tobě skoro teleportoval a tys neměl šanci s tím cokoliv dělat.
-
-
bezpecna vzdalenost na zlikvidovani cloveka ozbrojenyho nozem strelnou zbrani v realu je alespon 5 metru, takze to jako problem nevidim, ale spis to, ze behem toho skoku byl skoro nesmrtelnej, asi kuli netcodu, to uz jako problem vidim. Hold hosi v DICE to maji skvele zmaknuty :D:D
-
-
HE he prijd ke me na dva metry s nozikem, kdyz budu mit v ruce pistoli, schvalne jak to bude bezpecne :-)
-
-
jo, cloveka zastrelis, ale nezastavis ho od toho, aby te bodnul pokud do nej budes jen strilet a neuhnes nebo neudelas nejakej protichvat... bezpecny se bere pro strelce
-
-
-
-
-
V bf3 som prezil pekne chvile..cca 700hodin ale teraz sa citim okradnuty....vsetky tieto veci tu mali byt pred dvoma rokmi a za tie kecy preco nemoze byt komander a ze to nebude pre hracov zabavne by som dal niekomu na usta....a teraz super trooper novinka...commander
PS: samozrejme sa tesim na november -
Commandéři budou většinou idioti, takže je třeba se této funkce zhostit osobě, oujé :)
-
-
kdyz si to vemu tak ve 2 sem asi zadnyho comm. co by trolil nebo delal kraviny nepotkal, celkem me to prekvapuju kdyz na vzpominam.
-
nejen Commanderi, vetsinou to vypada jako film "Kam se podela 7. rota"
-
já doufám, že jako Commnader bude hráč dostávat nějaký ranky za efektivnost, aby hra poznala, že se zrovna připojil hráč, který se na Commandera hodí nejvíce a bude při výběru upřednostňovat jeho.
-
-
Tak určitě se tam budou sbírat nějakým způsobem bodíky za to, jak funguješ, bude to u vojáků v poli a musí to být i tady....ale zase líbí se mi možnost comandéra vyhodit :) i když to je zase na squad leaderech....nicméně někteří lidé hrajou tím způsobem, že jdou prostě střílet a ignorují chat i ostatní.....tady už to chce trošku víc zformovanou skupinku .)
-
-
V BF3 jsem si zvykl chat ihned po začátku kola vypínat. Nebavilo mě už sledovat jak se některá individua neumí smířit s prohrou.
-
-
-
-
Pořád to vypadá jako mírně vylepšený BF3, což je na plnohodnotný díl prostě málo. Každý předchozí BF byl něčím jedinečný, ale tohle jenom rozšiřuje starší hru. Kdyby to radši dali do 2. světové nebo do budoucnosti z BF 2142, bylo by to daleko lepší.
-
-
do minulosti to nedaj (bohužel :( ).. tomu nevěřím, z důvodu customize zbraní... budoucnost by dle mě nepřilákala větší počet lidí..
-