Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sem na tu serii alergickej ale tenhle dil u me vyvolava urcite nadeje.
    Mozna se to konecne po 10 preskinovanych dilech nejak posune, jako asocial vitam zruseni coopu a zasazeni je superatraktivni.
  • Ahoj, jsem jenom obyčejný dredáček bez dokončené střední školy , ale rád si tuto hru zahraju a spolu s Michalem Procházkou z Břeclavy si budeme číst zprávy z Aeronet.cz
  • Pořád nechápu lidi, který AC nemají rádi a nebaví je, ale pořád přispívají do každý novinky co přijde. Koho krucinál zajímají vaše žalostný výlevy jak je to na ho... Mě když něco sejří, tak jdu od toho a nevrtám se v tom, ale tyhle rozsáhlý haterský komenty který stejně nic nezmění, to mi fakt hlava nebere... je mi z vás na *11*
    Jděte se bodnout a nechte tu komentovat lidi který hra zajímá!!!
    • se stim smiř
    • wenceslaus
      To bych se posmál. Komentáře mají být jen pozitivní? Nevím, na koho se ten zelený emotikon hodí víc, cenzore.
      Nikdo tu nic nezmění, ani fanoušci. Je to prostě jen diskuze o hře a lidi tu projevují svůj názor... nechutné, že?
      • Nikomu neberu joho názor, jen nechápu, proč některý lidi plejtvaj energii na něco co nemají rádi a nezajímá je to. Je to jako bys chodil do kina na filmovou serii, která tě vůbec nezajímá a vadí ti, ale na každej film by si šel a všem co to zajímá vyprávěl jak je to špatný ať už ty fimy netočí.

        AC série má svoje nesporný chyby a nemám nic proti konstruktivní kritice, ale některý ty výkřiky co se tu objevujou jsou k pláči, k smíchu, k blití... atd.
  • tak bylo by fajn kdyby z technických duvodu nebyla uz cela tahle zpropadena serie.
    Unity byl fail, Rogue kopirak, ale uz se zase jede nanovo, kazdej den nejakej artwork, ukázka a info jako kdyby se nic nestalo..vazne..jak muzou tohle lidi tomu Ubi porad zrat nechapu. A novinarska obec se porad chova jakoby se jednalo o tu nejlepší hru na cely zemekouli. sice si trosku zanadavali u Unity ale vem to das..jede se nanovo...to by se jeden pozvracel.
    • Novinare bych do toho vubec netahal. Ti pisi recenze podle vyse honoraru *3*

      -Tedy alespen drtiva vetsina z nich ....cest svetlym vyjimkam *3*
    • Morraw
      Tak sis trošku zanadával a jede se dál *1*
    • PreidaQ
      Co je k nepochopení na tom, že prostě existují lidé, kteří tuhle sérii mají rádi a podporují ji, a to i přes poměrně zjevnou stagnaci posledních dílů? Například třeba už kvůli vždy zajímavým historickým zasazením, která nejsou ve hrách běžná. Já naopak nechápu, kde se pořád berou lidé, kteřím tito druzí lidé neustále tak moc leží v žaludku.
      • wenceslaus
        Říká se tomu kritika a je to v celku zdravý jev.
        • PreidaQ
          Kritika samozřejmě je velice zdravý jev, o tom žádná. Háček je v tom, že někteří lidé neventilují tuto kritiku jenom vůči vývojářům, ale obracejí ji i proti lidem, jež tyto značky baví, prohlašují je za úplné pitomce a obviňují je z jejich osobních herních krizí.
          • wenceslaus
            Kritika výběru a vkusu mi přijde úplně stejně důležitá (vhodná.. atd) jako kritika vývojářů.

            Forma je věc druhá. Ale Flash v tom příspěvku nikoho pitomcem nenazval.
          • jelikož ta skupina lidi co si mysli zhruba to same co ja je celkem pocetna, celkem zretelne to poukazuje ze něco nebude v poradku, nastesti s kazdym novym vydanym dilem AC se tato skupina zvetsuje, a když panbu da tak ta skupina lidi co to bude hrat zacne byt skutecne krizova. Pro me osobne je serie AC naprosto nevyuzitej potencial, oni umeji udelat celkem solidni prostředí ale vždycky ho nacpou neskutecnejma kravovinama.
      • mas naprostou pravdu, a to je prave ten problém..(proc problém? protože tahle serie ovlivnuje pak jiné hry, pac když to funguje v asasínovi a prodava se tak to tam dame taky, přitom ta hra je nacpana nelogickejma srackama az po strechu)
        • PreidaQ
          Pokud máš pocit, že ti tato hra kazí jakékoliv tvé herní zážitky, tak je mi to líto, ale je to zřejmě nějaký tvůj osobní problém. Já jsem bez problémů schopen tolerovat CoD či AC, protože nemám pocit, že by nějak ovlivňovali moje herní zážitky a vždy si dokáži najít skvělé hry, u kterých se bavím a které nejsou ničím degradovány. Každý má možnost volby. Možná bys měl zvážit, jestli ti ještě stojí za to, hrát hry obecně a popřípadně se přesunout k jiným kulturním zážitkům, pokud potřebuješ uspokojit tvé intelektuální potřeby.
          • Mily dedecku vsevede:) Tomu se říká nároky, někdo je ma mensi ci prizemni a nekdo vyssi, zalezi hodne od toho kolik let a kolik her clovek hral. A ja muzu s klidnym svědomím konstatovat ze hrani Assasinu se rovna konzumaci novinych skvaru jako je Blesk ci cteni pro zeny. A prave na tomhle to cele stoji a pada, protože tyhle skvary se prodavaji jako housky na krame a skutecne kvalitni cteni se vali na stancich a ozirajiho ho mysi. Nastesti mas pravdu ze i pro me, hodne narocneho hrace, se porad najdou hry které me uspokoji. Mozna jednou narazis na hru u které si konecne reknes..ze ja blbec sem ty srackky vůbec nekdy hral..hodne stesti.
            • TheGGG
              nenosí sekači trávy nějakej face shield? Něco na způsob toho co nosí GIGN?
            • Psi chodeji na travnik, tam delaji co museji, lidi jsou cunata a neuklidi to po nich, trava vyroste, psi pozůstatek není videt, sekas strunovkou travnik, a nestesti je na svete, houvno se rozprskne jako když vyhodíš igelitak s vodou z desatyho patra na chodnik. Ale nejsme si jistej jestli jsi tenhle podrobnej popis potreboval vedet..kazdopadne ted znas něco malo z toho co obnasi práce zahradnika, a vis ze by ses mel hodne moc ucit aby si takovou praci nemusel nikdy delat:)
            • TheGGG
              vsadím se, že to nebylo metaforické houno, jaké jsem ti doručil já. Jinak, nevím toho o zahradničení pravda tolik a fe*al p*rno jsem taky nikdy neviděl, ale nějak nechápu, jak se ti podařilo tydle dvě věci spojit dohromady. *5*
            • Chlapce nejsi daleko od pravdy, když jsem kdysi byl zamestnanej jako zahradnik a sekal jsme travu po Praze skutecne jsem na ksichte to houvno občas mel, takze me tou svoji připomínkou moc nerozhodis :)
            • TheGGG
              ano flashi, ty máš tak leda nárok na hnědavý rozmazaný po xichtě *3* *3*
              Doufám, že budou vycházet CoD a assassini každej den a že všechny hry budou mít těžký downgrade a tunu DLC, už jen proto, aby pak kiddos na diskuzi bulely a plácaly kraviny, jaké tu teď plácáš ty.
              Live long and prosper
  • no jo návrat ke kořenům série... ale co já si pamatuju tak kořeny série tedy první díl, byly děsně stereotypní a stále se opakující od začátku hry až do konce... já bych spíše chtěl nějakou inovaci, větší možnosti stealth akce a lepší systém krytí nežbyl v ac unity, on to nebyl špatný nápad bohužel to bylo nevybalancované a nepraktické. Kde fungoval stealth snad nejlépe byl nejspíše čtvrtý díl i navzdory jeho omezeném možnostem
    • Máš na mysli vynucený stealth v BF? "Bang, našli tě, game over, začni znova!" mi teda moc super nepřišlo.

      Imho kde funguje nejlíp stealth je fakt ten Chronicles:China :).
  • Jack1947
    Multiplayer v Assassin's Creed Syndicate hlavně z technických důvodů? čtenáři sai mají domyslet sami aha ok. *3*
  • wenceslaus
    Boj založený na rychlé odezvě a vozidla brání multiplayeru...

    Od autorů "24 snímků znamená filmovější zážitek"
    • Zřejmě je ten jejich engine ještě vetší fail než Frostbite 3?
  • PreidaQ
    Proboha, opravte si už konečně ten nadpis. Vždyť to tu visí už skoro dvě hodiny.
  • Morraw
    Zrovna MP mi přišel u AC ve své době dost unikátní a zábavný. Převedení konceptu do Watch Dogs se taky povedlo. A poslední pokus o změnu - Co-op v Unity. Strávil jsem tam hodně hodin a i přes bugy se kooperace s ostatníma hráčema povedla na výbornou.
    Na druhou stranu absence MP v Syndicate mi vůbec nevadí. Jestli kvůli tomu bude lepší zážitek v singlu, tak o to líp.
  • aha, protoze by tam jezdili auta, tak nebude multiplayer, bud maji obe ruce levy, nebo jsou konzole jeste vic low, nez vsichni vedi *1*
    • PreidaQ
      No já nevím, ale v GTA V přeci auta i v mulťáku jezdí a přitom to vypadá pořád skvěle. Příště bych radil kapánek více přemýšlet, než něco napíšeš.
    • fallanga
      Sázím na tu první možnost. Víme, jak dobře vypadalo Killzone: ShadowFall. To je důkaz, že všechno jde když se chce. V případě Ubisoftu se nechce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit