Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehraje tady někdo náhodou Wasteland 2 na Win desítkách? Na W7 jsem to rozehrál všechno cajku... a teď jsem to nainstaloval znovu, že budu pokračovat a na desítkách mi to zamrzává... nějaký tip?
    • Přeinstalovat windows 10 za windows 7 XD
  • njn, na venkove se spis toci kaca nebo pousti draci touhle dobou...
  • Johnny
    Kristovy rány snad to nedopadne jako dvojka *7*
    • Snad to dopadne jako dvojka.
  • Fakt nechapu kde vsichni berou spoluhrace, zatimco ja se na verejnosti nemuzu o hrach ani zminit abych nebyl za retarda.
    Asi se pohybujeme v jine spolecnosti -.-
    • Já mám třeba kamarády, se kterými se známe už od základky a propařili jsme nejeden multiplayer, to je už všem přes 30
    • Zahrát si W3 nebo Divinity OS2 s někým by bylo fajn, jenže, když se nám s kamarády podaří 1-2x za měsíc sejít, tak raději hrajeme klasické D&D 3,5edici. Když už jsou ženy, děti, práce tak je člověk rád, že se povede sejít s kamarády a pak zapařit sám na kompu.

Uvidíme jestli proklamovaný zážitek bude stát vůbec za to, musíme si pár let počkat.
    • Zir074
      Vždycky můžeš hledat nějakého toho spoluhráče tady na Games. :D
  • Zir074
    RPG s co-op kampaní? To si nechám líbit.
    • KrPa
      Divinity Original Sin 1 + 2 brzy vyjde
      • divinity original sin melo akorat dobrej soubojovej system, nekdy docela hradcore, kombinovat v soubojich ruzne elementy me bavilo, proto jsem to taky vydrzel hrat temer do pulky, ale v ostatnich ohledech je to spise podprumerna hra,

myslim, ze kdyby neco takoveho vydali o 15 let drive, tak by to moc velky uspech nemelo, podle me ta hra ziskava kladna honoceni prevazne proto, ze je dneska po RPG hrach hlad a taky proto, ze vetsina lidi (recenzentu) se nedostane dal nez lehce za pravni kapitolu, ktera je ze vsech casti nejlepsi
        • KrPa
          Ja to rozehral 2x a nedohral, ted sem se k tomu dostal v EE verzi a je to super, jedna mapa a budu u konce (asi).
          • Co se zmenilo v EE edici oproti drivejsku?
        • Me to taky prestalo po 2 zonach bavit ale ted sem se k tomu po roce vratil a mam to skoro dohrane.
          Ta enhanced edice je mozna zabavnejsi nez 1.0.
    • jj jsme 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit