Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Takze cooperativna multiplayerovka (MMO) ktere se od Titanfall resi tim ze tam budou roboti ale hlavne jako velci bossove, ugh Nak tu zacina byt posledni dobou jaksi prerobotovano. *12*
  • kickasl
    Najit 16 slusnych spoluhracu? To by mohl byt docela problem.
    Ono spoluprace mezi 16 lidmi je tezka, i kdyz jsou spolupracovat ochotni.
    Pak by me jeste zajimalo jestli ten robot bude taky hrac(coz by hratelnost mohlo zasadne zlepsit).
    Zni to zajimave, ale jeste je to moc daleko a kdo ví, jak to dopadne.
    • "Pak by me jeste zajimalo jestli ten robot bude taky hrac(coz by hratelnost mohlo zasadne zlepsit). " - ehm, z článku to nevyčteš? ;)

      "... primárně zaměřená na asymetrický multiplayer, což v tomto případě znamená až šestnáct hráčů proti jednomu."

      ...

      Pro ty, pro který by výše uvedená věta byla nejasná pak následuje ještě další, opravdu už po lopatě, vysvětlení: "Kouzlo tkví v tom, že zatímco přesila budou obyčejní lidé, ten jeden bude mít roli bosse, v tomto případě nadupaného bitevního robota."

      ;)
    • MP hry se celkem běžně hrají v řádově tomno množství spoluhráčů. Tak kdkyžtak se to vybalancuje aby měli šanci i když pár hráčů nebude úplně spolupracovat. Ten robot bude taky hráč, čti pořádně, je to celkem zásadní informace v článku :-).
  • Pri takejto hre kde musi 16 ludi spolupracovat by som sa najviac bal toho ze spolupraca pre nich bude strateny neznami pojem a potom ta hra aj tak vyzera...Hry tohto sposobu mozu byt zaujimave,dobre sa hraju a podobne,ale kazia to priamo hraci v hre...
    • Taky o tom poslední dobou přemýšlím. Problém spousty MP her je v tom, že jesou navržené tak, že spoluprace hráčům pomáhá. Ale půlce hráčů tohle bohužel nedochází. Asi holt bude potřeba na tohle hodně myslet při navrhování nových her (tedy navrhovat core mechanizmy tak, aby lidem podsouvaly, že mají spolupracovat), aby se prosadily v nové konkurenci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit