Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerové DLC přenáší boje v Mass Effect 3 na Zemi
11.7.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Mohli jste take zminit i moznost stazeni OST z Extended Cut, takovy prijemny bonus (kvalitu zakonceni ME serie nechci rozebirat;), v bleskovkach ani v clancich jsem na to nenarazil.
-
-
Na jednom konkurenčím webu o tom byla zmínka, ale tady jsem si toho taky nevšiml.
-
-
Na jednu stranu bych radši uvítal další DLC co by rozšířilo příběh (nejlépe už to s Omegou) ale na stranu druhou.. proč ne? MP podle mě zvládli lépe než kdokoli čekal, pamatuju si jak jsem před nějakou dobou kdesi hlásal že by MP v ME bylo super, a všichni mě hned odporovali. A ejhle, teď je za něj téměř každej rád :D . Pokud budou MP takhle oživovat často, bude to lidi hodně dlouho bavit. A třeba do té doby vydají další díl Mass Effectu.
-
Kupa lidí tu bude bitchovat, přestože je DLC zadarmo a vlastně si ho ani stahovat nemusí. Češi jsou holt Češi... *7*
-
Raději pokračování než DLC.
-
Ale jo, po pravdě mě MP v ME3 baví:) Jenom škoda, že schopnost např. biotronického biče není v klasické hře.
-
-
Já tedy dodnes nenalezl žádné logické vysvětlení, co MP vůbec dělá v takové hře jako ME.
-
-
MP robil niekto uplne iny a vyslednu podobu SP MP nijakym sposobom neovplyvnil. Len pridal nieco viac za rovnaku cenu. Rovnako hranie MP nie je nijako povinne takze naozaj nevidim dovod preco by tam nemal byt.
-
-
Ale je prece jedno, kdo to delal. I ten nekdo musel dostat zaplaceno. Kdyby ty prostredky dostal tym, co delal SP, tak jsme, misto dementniho MP v ciste SP hre, mohli mit nadherne vyvrcholeni trilogie. Namisto toho mame odflaknute cosi, kde vrcholem umu jsou questy typu oskenuj planetu a prines mi, co najdes (a to nemluvim o konci, to byl jen posledni hrebik do rakve). Ale chapu, dame neco "zadarmo" a pak si namastime kapsu na mikrotransakcich. Schvalne by mne zajimalo, kolik jste v tom vy, zurivi obhajci MP, nechali penez.
-
-
Takze MP moze za koniec? No to uz je az neuveritelne co ludia nevymyslia. Ty si naozaj myslis ze ak by nebol MP tak dostaneme nejaky iny produkt?
-
-
@Sweetchuck - to už neplatí. EC změnilo limity EMS, takže se dá teď dosáhnout maxima i bez hraní MP. Ale to propojení pochopitelně zůstalo.
EDIT:
Abych se lépe vyjádřil, hodnoty war assets jsou stejný, ale snížili se hodnoty potřebný pro dosažení různejch konců. -
Nevím, jestli MP může za kvalitu konce, ale problém je v tom, že hraní MP ovlivňuje Galaxy readiness a tím pádem i jak hra skončí. Já použil save editor, kde jsem si hodnoty upravil po svém, ale BW před vydáním řekli, že MP ti maximálně pomůže k rychlejšímu postupu hrou bez toho, aniž bys musel dělat vedlejší questy po vydání také tvrdili, že se v SP nachází více než dost war assets, abys dostal všechny konce a nemusel na MP ani šáhnout (to se však ukázalo jako lež), takže abys ses dobral nejlepšího konce, musíš chtě nechtě MP hrát (nebo použít ten editor), nehledě na to, že vlastníci xbox verze jsou znevýhodněni tím, že hraní po live je placené a ne každý s konzolou má přístup k síti. Podobné propojení SP s MP má mít podle všeho i nové Halo a popravdě řečeno z toho mám husí kůži.
-
Podle mě přítomnost MP nemůže za to, jak dopadl konec. Ale u vedlejších misí a dalších problémů v průběhu hry už bych si tak jistý nebyl.
-
Ano, dostaneme SP hru s poradnymi misemi, mapamy (a ne naroubovane MP mapy) a snad i mozna poradnym koncem. Misto toho mame MP hru, protoze mikrotransakce jsou skvela dojna krava, ke ktere dodelali SP, aby se nereklo.
-
-
A ono i technicky to ovlivňuje SP. Ty mapy, postavy, zvuky, textury, kód, a kdoví co ještě, na disku zabírají místo, který mohlo být využitý pro SP (XBOX má zkrátka omezení na ~8GiB na disk). Být MP na samostatném DVD tak neřekne ani ň, ale on, pokud je mi známo, neni. Takže MP neovlivňující SP je blábol, všechno spolu souvisí. Že to někdo nevidí, je druhá věc.
-
-
Ne nejsou, staci se podivat na tu tunu zbrani, postav a abilit, co NEJSOU v SP. Takze ano, MP je samostatnou hrou.
-
@DaveM - hulvát se ozval, někdo další?
Je sice pravda, že původní mapy jsou i v singlu, ale zjevně jsou tam jenom více či méně násilně naroubovaný, protože jinak by tam nebyly vůbec žádný malý vedlejší mise.
MP si vyžaduje určitý věci (minimálně kód pro streamování dat, synchronizace, asynchronní pohyb postav po scéně, blablabla), který nejsou v SP potřeba (nebo aspoň ne v takový míře), a to někde musí být uložený. Ono toho asi nebudou šílený GiB, ale to neznamená, že to tam neni. -
zvuky, originální mapy, postavy jsou všechno ze základní hry. Co to proboha meleš? Děláš jakoby ten multiplayer byl samostatnou hrou.
-
-
Ty myslíš, že více peněz=vyšší kvalita? Sakra, tak to by měl být Prometheus největší film všech dob a překvapivě jím není, jaktože?
-
-
No tady lidi vetsinou nadavaji na veci o kterych nic nevi. Me osobne multi bavi hodne, prece jenom v ME je fura ras, a moznost zahrat si za asarijky, drely, krogany, quariany nebo batariany je paradni. Navic je to hra ciste o skillech danych hracu, neni to pay to win. Jeden z tech novych lidskych charu ma snad byt neco jako fantom, to by byla jeste vetsi sranda nez vorcha v minulem patchi ;-)
-
-
Já na nic nenadával, i když to tak může vypadat, jenom jsem se vyjádřil k tomu, že mi MP v takové hře přijde zbytečný, nikoli špatný, toť vše. Pokud si někdo myslí opak, respektuji to.
-
-
-
Aby zákazníci nedali hru do bazaru a naopak distributor prodal více kopií. Proto.
-
-
Pokud se nemýlím, tak v druhém dílu byl Cerberus network a každá kopie měla unikátní kód, takže to také znemožňovalo dát hru do bazaru a žádný multiplayer zapotřebí nebyl. Pokud to tak není, tak se omlouvám.
-
-
no MP se v akčních hrách objevuje už od dob Half-life, co s tim máš za problém?
-
-
Problém s tím mám takový, že nevidím důvod implementovat MP do hry, která byla vždy založena na silném SP zážitku. A dávat ME3 do stejné roviny s HL mi přijde dost zcestné, hrál jsi vůbec nějaký díl?
-
-
sice jinej typ hry, ale jinak je jak HL tak ME narez... navic ME multiplayer je prekvapive navykovej
-
-
Ne, zvířata nejsou moc dobrý na tvorbu her ani na DLC do nich. Mají sice dobrou disciplínu, ale to je tak vše.
-
nemesus: Pejsek s kočičkou, viď, gumo? :)
-
MP dělal někdo jinej než SP, střevo :)
-
To věřím, jen mi jako víceméně SP hráči a fanouškovi minulých dvou dílů trochu vadí, že se tvůrci mohli o to více soustředit na vypilování kampaně nebýt MP. Nehci tu rozpoutat nějaký flame, jen jsem se potřeboval vypsat.
-
-
-
-
-
-
ještě jste zapoměli na destroyera-soldier,fury-adept a inženýr demolisher:)
-
K singlu vyjde jen Leviathan kdo ví kdy...S MP jsem už dávno seknul a nechci se k tomu vracet.
-
-
Když BW před vydáním hry avizovali, že mají v plánu hromady DLC, nemyslel jsem, že tím myslejí výhradně MP.
-
-
Kvoli nariekaniu komunity sa cakalo na EC, kvoli tomu boli zdrzane SP DLC. Teraz treba pockat.
-
-
Coz vzhledem k tomu, co v EC predvedli (ano, NIC), tak si SP DLC poridi opravdu jen ti nejvetsi fanboys. Docela by mne zajimalo, jestli se pak budou chlubit, kolik se jim Leviathanu prodalo...
-
-
-
-
"tři nové pistolky (Piranha Shotgun, Typhoon Assault Rifle, Acolyte Pistol)" Tak pistolky :D, nevadí.
-
Kdy že to vyjde?
-
-
„Výše popsané DLC by mělo skrze XBL, PSN a Origin být dostupné v průběhu 17. a 18 července“
-
-
lock and load *4*