Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak ja nevim ale mam spiše obavi že to dopadne jako u dvojky tam taky slibovali PC verzi a když měla vyjit tak tak to dopadlo jako tomu je teť . Prvně avizovali že hra vyjde i na PC nakonec višla ale jen an konzole s tim že pustili do světa že PC verze vyjde někdy v pruběhu jara a nakonec se v srpnu dozvidaji lidé že PC verze nebude tak ať vymluvi tipu konzole nam vydělaji love aˇsi strči někam jinam pač tam je to v dnešni době vyc piratsky jak u PC :D
  • neviete niekto ci je F2 PC verzia alebo ci bude?? dik
  • neviete nahodou ci F2 bude alebo je na PC???
  • Ahoj, tak nevím jestli tahle zpráva má být pro PC-káře ta dobrá nebo špatná. *4*
  • navíc mi přejde zajímaví to non-interface zpracování *1*
  • Já se na ní furt těším. Vím že to nebude nic obtížnýho a tak to taky beru- tzn. že se u toho budu chtít spíš jen pobavit a odreagovat než abych to hrál HardCore a furt se snažil se vylepšovat třeba jako v Mp Call of Duty. A navíc mě přijde grafika příjemná a ještě teď se mi doslova líbí ta z prvního dílu, takže si myslim že to bude super... ostatně jako první díl. (2-ku jsem nehrál mam jen PC a jsem na to hrdej! :D )
  • A to já PC hráče zase zneklidním - bohužel jsem si koupil Xboxovou verzi a musím říct, že jestli vyjde Fable 4, budou ji moci bez problémů dohrát i batolata. Víceméně průměrná grafika, jedna cesta, všudypřítomné hinty, vtipy točící se okolo slepic a krkání, prachbídný dabing a RPG prvky osekané na kost... vyhozené prachy :(
    • Myslím, že téhle hře můžeš vyčítat lecos (pro mě devítková hra), ale prachbídný dabing určitě ne - John Cleese, Ben Kingsley, Stephen Fry, Simon Pegg a další jsou záruka špičkové kvality.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit