Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve finále, po nějakých obavách, se dá říci, že se vydání fakt povedlo. Jakmile se lidé načili spolupracovat a začali se domlouvat, tak to funguje perfektně :) - teď mluvím o marionetě a nikoliv o wurmovi, kterého zabil zatím jen jeden server *1* ... ale dá se *16*
    • co muže takovy boss v gw2 dropnout?
  • No, obřích červích bossů už tam pár je, minimálně 2 určitě
  • Už dlouho přemýšlím o koupi, může mi někdo poradit server kde je největší cz/sk komunita? Anglicky se umím domluvit ( na základní úrovni jednoduchými věty), ale radši mam češtinu.
    • Díky všem za odpověď :)
    • pri vyberu servru je jedina vec na ktere zalezi... a tou je kde chces hrat WvWvW. Protoze WvWvW muzes hrat jedine za svuj servr, ale jinak klidne muzes byt v gilde z jineho servru(muzes byt az v 5-ti gildach) a muzes hrat na jejich servru nebo oni na twem. bezne se chodi plnit nektere veci v PVE na jine servry. :)
      • Ale je nutné počítat s tím, že pokud budeš v české guildě, nebudš smět být v jiné guildě. Co si pamatuju, za členství ve více guildách se vždy okamžitě kopalo bez jediného slova.
    • A nebo Seafarers rest ( teď nevim jestli to pišu uplně přesně ). Tenhle server patří v bojich serveru proti serveru k ťem lepšim pokud máš rád pvp. S celkovou CZ/SK populaci nevim jak to na seafareru je ale několik CZ/SK guild tam je to vim.
      • Já mam u MMO rád když je tam obojího tak 50%. Nemam rád zas MMO které se zaměřují na jednu věc na úkor druhé.
        • je tam i spousta pve hráčů, jen seafarer patři k těm lepším co se týče pvp v WvWvW. Ty bitky tam jsou opravdu někdy hardcore, aspoň co sem měl já občas tu čest zažít, na začátku to vypadá jako předem projetá bitka a ti comandeři co sou s lidmi na TS ku s toho dokáží udělat ještě výhru :), akorát nesmíme narazit na frncouze s těma sem snad neviděl vyhrát ani jeden týdenní zápas. Za mě pokud bych chtěl i kvalitní pvp v teto hře, tak na seafareru, ( na auroře sem nikdy nehrál ) asi na něm bude méně CZ/SK lidí ale mě to nevadí zatím teda nemám důvod měnit. Jinak za 2000 gemu si pak můžeš server změnit. Jen upozorňuji každá nová postava která je vytvořena, je na tom serveru, nemůžeš mít více postav na různých serverech kvůli těm servrovym bitkám. Tak pokud koupíš tak vybírej pečlivě.
    • Aurora glade
  • tak už jenom poníci a máme to komplet, jednorožci s duhou už tam sou.
    • walltar
      Tohle na mě vypadlo když sem do googlu dal Scarlet Briar https://dviw3bl0enbyw.cloudfront.net/uploads/forum_attachment/file/107132/twilightscarlet2.jpg
      Takže jsou kompletní.
  • Půl roku jsem to nehrál, ale toto si nenechám ujít. Už se těším až do toho zase spadnu. Na toto jsou GW2 uplně super. Člověk je tak nějak nepotřebuje ale když ho přepadne chuť je to neskutečně chytlavé.
    • jj přimo souhlas GW 2 sou dobre klidně bych nominoval na online game 2013 misto Legue of legens ,vždycky to nehraju dlouho a jak sem pořadně zhuleny tak to zapnu a zas do toho totalně spadnu , *1* *1* ale něco tomu pořad chybí jak nejsem zhuleny tak mě to moc nebaví nevím proč *15*
      • Ja cistej hraju jen strategie. Na vsechno ostatni musim byt zhulenej jak pes *1*
        • Raz som zhuleny hral a to som ani nehral... najprv som vyzral celu chladicku pri menu obrazovke, ked som sa pripravoval stlacit play, musel som utekat do kramu po dalsie zradlo...
  • Už se těšíme :)
  • walltar
    které kromě velikosti zaujme i tím, že má vysoké podpatky..... mě teda zaujmulo úplně něco jinýho.
    • když už jsme u podpatků, tak mi připadně dost podivné, že jediný, co má v GW2 vysoké podpatky, je obří robot, nikoly nějaká čarodějka :D
    • zajímavej vkus, mě se nelíbí ani silikony, natož plecháče, ale proti gustu... :)
    • smejki
      To jsou vojenské radary!
    • Myslis ty obrovske plechove kozy?:-)
      • Kozy sou fajn *7*
        Ale jako hlavni boss mi to prijde nic moc...
        • Kdyby byla aspoň originální jenže oni vzali jen model z předešlého updatu a zvětšili ho.
          • Tak vzali, hlavně ať už skončí to witersday ho*no..
        • Kozata roboholka na jehlach se k ujetemu nepriteli, jakym je Scarlet Briar podle me hodi vic nez nejaky tuctovy drak. Ale kazdemu se libi neco jineho.
      • děti, děti.... *7*
        • Vporadku, zvedej si sebevedomi;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit