Přejít na výpis diskuzí
Na Guild Wars 2 se řítí nadupanější drak Tequatl
10.9.2013 | Aleš Smutný
15 příspěvků
-
Ten T-Rex drak vypadá moc dobře :)
-
.. a pročpak GW 2 funguje bez měsíčních poplatků a ostatní jemu podobné ne ?
-
-
Prave ze s poplatkama uz dneska moc her nefunguje. Jen ta nejlepsi, kera si to muze dovolit ;)
-
-
Která avšak také už přišla o polovinu svých zisků.
-
-
-
todle je vyborna pc hra. koupil jsem pred pul rokem, jsem na pate urovni avstale se slusne bavim. jen mi trochu vadi, ze tam jsou ostatni hraci.
-
Nehral som asi 8 mesiacov, pred tyzdnom som to zapol a neviem sa odtrhnut :D Eventy a boss eventy v ORRe zmenili celkom, su tazsi - stojis 2 sekundy v plosaku = dead, novy patch priniesol invazie nepriatelov do krajin, kde musis zabijat viach championov na roznych miestach, su silnejsi, davaju vasci dmg takze Ui treba sledovat viac ako predtym ale co sa tyka niejake poriadnej taktiky ani nie, stale je to vela ludi na kope mlatiacih mobku. tento patch prinesie prave to, kde sa budu musiet zergy rozptylit takze uvidime. Ajtak mam ale pocit ze mobkam chybaju fazy, kde hrac musi sledovat target, uhybat sa niecomu, proste trosku lepsia taktika, aj ked mobku mlati 100 ludi naraz. tento patch ma opravit vsetych worl bossov, takze uvidime. Ako som uz spominal, vratil som sa do hry po 8 mesiacov a bavi ma viac ako ked som dal cerstvo 80, mozno som nevedel najst motivaciu, ale tu som nasiel, chem ist pvp idem pvp, chcem ist na minihru, idem, to iste s WvW, dungeony, map explore, crafting, achievementy - daily/monthly, je v tej hre dost co robit :D konecne som pochopil ze mmo nepotrebuje tvrdy gear grind aby zaujala hracov, ked sa lognem do lions arch tak je tam milion ludi, to iste eventy, v kazdom meste stretnem tiez plno ludi takze hra zije stale :) Vela ludi sa stazovalo ze ich hra prestala nudit, preto by anet mohol pridat nieco pre HC endgame hracov, vadi mi ze je to len pre casual, PvP, ktore ma byt equipom vyrovanane chapem, ale kde v PvE je problem ked sa niekto rozlisuje statmi... Ale kto chce zabavu si najde a tej tam je dost, v tomto patch pridavaju aj LFG !!!!, takze sa bude dat sformovat mala wvw parta pre tych ktory nemaju radi zergy, raked PvP, dungeony sa najdu rychlejsie. no neviem sa dockat, a POZOR, to som posledne 8 mesiace nadaval na tu hru :D
-
-
hraji s přestávkami od začátku a už mě to pomalu přestává bavit living story je o ničem pouze trapné minihry co dva týdny, žádný ingame náznak "lore". Nová invaze ? zerg, zerg, farm, farm žádní kooperace ani taktika čistý grind lootu, když padneš nikdo ti nepomůže na nohy klidně tě 150 lidí přeběhne. Datadisk je v nedohlednu, Anet dře prachy na absolutních zbytečnostech v gem shopu, žádné nové vzhledy zbrojí ty přidávají pouze do gem shopů. Farm Wars 2
-
-
mam podobny problem Living Story je akutalne o nicem a stim, ze je to vzdy na 14dni je to taky ulet, nejpouzivanejsi klavesa je (USE) a porad dokola na ty same mista akorat ze ted misto zahadne totemu, je tam kosik plny prekvapeni je to proste nuda, ale nekde minihry jsou fakt supr jako byl Dragon Ball, SAB...kdyby stejne napady a usili venovali PvP casti mohla ta hra byt dneska uplne nekde jinde, nechapu proc nektere ty minihry nedaji jako mody do PvP, viz ten Dragon Ball, uplne suprove se pritom clovek vyblbnul a byl to defakto QA (speed boost, jumping pady, vsichni stejny skilly...)
-
Ja si myslim ze to neni tak hrozne. Driv kdyz jsem padl, tak po me slapali, dneska uz me i obehnou:-)
-
-
lol!!!
-
-
-
Když už nic jinýho, Arenanet se o GW2 stará a maká na ní. Dobrý argument pro blbečky prosazující P2P model za každou cenu. Prostě i B2P hry jedou a rozvíjejí se... *3*
-
-
zmenilo se v gw2 neco? naposled co jsem to hrál tak v techhle world eventech nebyla potreba žadna taktika
-
-
byl jsi vubec na ledovym drakovy, kolikrat jsi sel CM, ARAH, CoE, fractaly 20+, guildovni mise jako guild jumping puzzle, challenge....?
-
"žadna taktika" loooool
-
žádná taktika? takže si stál na místě, ani ses nepohnul a mačkal si skilly? jestli jo, fakt si přežil? *15*
jasný, taktika ala klasické MMO, že dva hýleři musí stát támhle, tank přesně támhle, ranged dps přesně támhle a nuker támhle a jakmile se někdo postaví trochu jinam, je to hned špatný a konec instance s nápisem FAILED tam asi fakt moc není no
-