Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho seznamu mi jen doslo, ze to bude po napechovanem roce 2023 vyrazne mene zajimave letos. Jsem zvedavy na Outlaws a Rebirth a doufam v dobreho Stalkera. Avowed doufam take letos a povedeny, ale nesazel bych na to ani v jednom smeru. Za sebe pridam jeste Stellar Blade. Jsem trochu rozmrzely z toho, ze pujde o PS5 exkluzitivu i kdyz to puvodne bylo zamysleno i na PC, ale tak planuji nakup PS5 kvuli Rebirth, takze zase takovy problem to nebude, byt bych radeji videl 100+ fps na PC nez, doufejme alespon, 60 fps na PS5. Zbytek jsou pak pokracovani her, ktere jsem nehral (Space Marine, Dragon's Dogma) ci jsem z nich nebyl nijak odvareny (Hades 2 a ten jeste jen v predbeznem pristupu).

  • 0011

    Cokoliv co vyjde jako launch titul k nástupci Nintendo Switch, o kvalitu strach nemám, ale předpokládám že vzhledem k tomu, že Zelda vyšla loni to bude pravděpodobně nový 3D Mario.

  • co sa tyka FF7 Rebirthu - zapocul som/zacital ze tam bude single timeline - cize Zack a Cloud budu v jednej casovej linii, to som zvedavy ako to chcu pozliepat, kedze traileri ukazali mrtvych Barreta, Reda, Tify a Aerith v come a zaroven pobehujucich v otvorenom svete (a to este nespominam ako Zack zveri Clouda do kratkocasovej "péče"holke z Intermiiision DLCka... pripadne Clouda v come zatial co Zack rozprava s Marlene + plno dalsich veci)


    druha vec, Sephiroth hlasi ze zabil Tifu v case nastevy Nibelheimu a jeho premene po zisteni co je. A kto tato sucasna Tifa vlastne je...


    Tretia vec: Aerith sa nakoniec asi levelovat neoplati, teda aspon podla mna, na zaklade vyjadreni tvorcov. (ako nic priamo povedane nebolo ale vraj pribeh sa nema az tak menit a ma dopadnut podobne aby FF7 Advent Children bolo stale brane ako canon. (to som zvedavy dost, kedze uz Remake mal vazne velke zmeny oprati originalu, aj ked cast bola napravena tymi whispers ci jak -napr. ozivili Barreta, Biggs prezil atd..)


    a to je len zlomok toho co traileri, zvlast posledny ukazali.

  • Ja se tesim na to uplne odhaleni dalsiho Dragon Age, i kdyby jen proto, ze si konecne budu moct udelat dobry obrazek o tom jak to vlastne vypada, a na zaklade toho se rozhodovat.

  • Derp_1337

    Ze jmenovaných her se těším jenom na Space Marine 2 a Hades 2. 

    A nikdo nezmínil Senua’s Saga: Hellblade 2 , což snad taky bude super.


    U takových her jako Stalker 2 či Vampire The Masquerade - Bloodlines 2 už ani nemůžu doufat, že to už konečně vyjde. 

    A u Star Wars Outlaw mám strach, aby z toho nebyl další klon FarCryAssassin se světelnými meči.

  • Inquisitor

    Nový Broken sword? To jsem ani nevěděl. Srdcovka:)

  • Ricmont

    Nejvíc se těším na Little Nightmare 3 😁

  • lito

    "Já už roky říkám, že se vlastně netěším na nic, nebo spíš že vnímám vždy jen tu nejbližší hru, která mě čeká"


    Ok, kdybych měl takové nadšení ze své práce, tak asap uvažuji o změně povolání.

    • Pavel si kúpil nedávno herný NTB, herný PC a dokonca aj herný monitor. Ak by to so svojou prácou nemyslel vážne tak by určite neinvestoval do nového hardvéru, aby si mohol hry užiť v najlepšej kvalite.

      Ale predpokladám, že nie každý ma napozerane FightCluby. Pavel sa našťastie syndrómu vyhorenia vyhýba. 😃

    • Pavel Makal

      No, tos to asi špatně pochopil, nebo jsi nedošel k další větě. S tou jistotou, že všechno, co mě zajímá, budu hrát patrně ještě před dnem vydání, si můžu dovolit zůstat v klidu a jen se občas podívat do kalendáře, co se blíží. Mám za minulý rok napsáno přes 30 recenzí, kdyby mě tahle práce nebavila, asi by to vypadalo podstatně jinak.

  • KrPa

    no fakt se zacina ukazovat, ze games se stale vice zameruje na konzole, i ten vyber her docela, same akcni adventury s rpg prvky

    moje top3 jsou Homeworld 3, Frostpunk 2 a Gothic 1 Remake

    • Dnes sa kupuje nova grafika hlavne kvôli tomu aby človek vykompenzoval tie katastrofálne optimalizácie, ktoré z roka na rok pribúdajú.  Niet sa čomu čudovať, že človek siahne radšej po konzole. Samozrejme, už aj tam máme príklady zlej optimalizácie.  A to hovorím ako primárny PC hráč.

      Jo a 100 bodov za chýbajúci Frostpunk 2 , to bude klenot.

    • lito

      a avatar má z konzolové akční adventury s RPG prvky. 😀 Nevymyslíš.

      • KrPa

        ne, moji oblibene knizni postavy z prelomu stoleti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit