Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prevtelovani se do priser uz je dokonce castecne zaimplementovano v jejich stazitelne Showcase, zatim jde tedy jen na impy ale pujde samzrejme pro vsechny tvory
  • kostejnesmrtelny
    Prošel jsem ten jejich Kickstarter jenom zběžně, takže jsem to možná přehlídl, ale nepíše se tam někde o možnosti vtělovat se do potvor, jako ve starejch DK *9*
    • I toto tam bude, je to vidět ve videu.
  • Tak tento článek mě celkem potěšil. Sám jsem jim už na tento projekt přispěl a doufám, že se tu najdou i další lidé.
  • Mel jsem stejne obavy, ale samy tvurci na tenhle dotaz odpovedeli ze nehodlaji odbocit od DK tematu tak jak to udelali tvurci Dungeons a ze oni samy shledavaji Dungeons jako "fail", takze si nemyslim ze to tak dopadne ;-) Koneckoncu to lze uz ted videt z jejich Showcase
    Navic zachovavaji vsechny klicove mechanismy z puvodnich DK her
  • XorxoxTalarius
    Musim uprimne rici ze se na tento projekt tesim, ale na druhou stranu mam velke obavy aby to nedopadlo jako "Dungeons" ktere jsem si z nostalgie okamzite koupil a pak jsem byl silne prekvapen ze to neni zrovna to co jsem cekal.
    Kazdopadne drzim palce a doufam ze to bude spis jako DK jedna :)
    • ja chcem DKII :) tam to bolo viac prepracovane
      • XorxoxTalarius
        Mne se prave DK II uz moc nelibil, byl takovy na mne moc hrrr.
  • Jasnej Dungeon Keeper ale hezci :)
  • Diky moc za clanek :-)
  • no konecne niekto zrobil aspon ze kopiu dungeon keepera,dufam velmi ze sa to vydari
  • jo tohle bude pecka panečku!
  • Ten hlas paráda! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit