Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • né děkuju, raději Star Citizen.
    • No Man's Sky
      • Ha Ha HA...No!
  • Prodám profi letecký ovladač i plynovou pákou Saitek Rhino X55 HOTAS za dobrou cenu. Jestli máte zájem, napište sem email
    • jejdak7@seznam.cz
  • C.r.a.b
    Tahle hra vysla a je dal vyvijena jinym modelem, nez ktery je bezny.

Jako plna verze vysla velmi orezana hra, ktera by nevysla dalsich x let a zaroven by spolkla asi hodne penze, ktere by se nasledne tezko vratili.
    Braben proto zkousi vyzdimat s fandu co jde, az to nepujde prodat za tyhle ceny, tak je snizi.

Ty dalsi vydaje vnimam jako dobrovolne "nedobrovolnou" podporu vyvoje tak, aby v te hre slo delat vic nez jen litat z bodu A do bodu B a bojovat. Zatim jsem jeste fanousek, ale nemuzu rict, ze bych byl uplne spokojeny s tim, za co jsem zaplatil.

Pevne verzim, ze sandboxove hry budou i nadale vznikat, ale zaroven si to autori nebudou zjednodusovat tim, ze tam nedaji zadnou herni kostru a motivace proc neco delat.
    Brabenovi jde o velikost, ale nejak zapomina na zabavu. A to mi teda opravdu vadi.
    • Tak zjevne mu jde predevsim o prachy ... ono stravit 5,10, 15 let baslenim, ktery ti nekdo plati, a pritom se nikomu nezodpovidas za vysledky je fajn ne?

A nedelej si iluze, ze to s SC bude jinak. Neco zmastej, bude toho tak setina z toho, co naslibovali, a protoze budou nasuchu, tak zacnou ... jako ze ... mesto na planete XYZ ... $10 ... vlastni bydleni ... $15 ...

BTW: Jestli si chces uzivat poletovani vesmirem, sosni si http://en.spaceengine.org/, bonus, tohle neni zadny scifi, tohle je realita.
  • Je mi z toho na zvracení, je to jen nechutné pumpování peněz z našich účtů... To ať se pak nikdo nediví, že si lidi ty hry raději stahují z torrentu.
  • Elite není vůbec hotový a dokonalý, ale pro ty, kdo si chtějí zalítat a zastřílet ve svobodném vesmíru, je to v těchto dnech bez konkurence.. (myslím opravdové HOTAS lítání)

O to víc doufám, že Star Citizen bude ještě lepší..
    • Star citizen bude hlavne nieco uplne ine (az na ten vesmir)
  • no vono to pristavani na planetach aktualne zase takova pecka neni. ale v budoucnu, kdy se rozvine system krafteni, to pristani na planetach poskytne docela nezanedbatelnou vyhodu, protoze nektery materialy najdes jen na planetach. a protoze materialy nejsou obchodovatelny, tak je jinak asi neziskas.
  • Elite je pecka ale trochu mě štve, že bych měl platit dalších 50 éček ta Horizons. Tohle by mělo být součástí základní hry. Až bude možnost volného pohybu po lodi a stanicích tak si za to taky připlatím? Kdyby za to chtěli třeba 20 éček tak ani neceknu a kupuju to.
    • walltar
      A potom budeš platit dalších 50€ příští rok za přistávání na planetách s atmosférou. Volný pohyb po lodi a stanicích nevím... ale počítal bych, že to bude součást sezóny 2018 a dáš za to dalších 50€
      • Urcite.
        Jasneze by bolo super keby dali hracom vsetky tieto veci free, ale tím o cca 200-300 ludoch nezije z lasky, takze tie peniaze na updaty niekde najst musia.

Kedysi davno som backoval MWO a ta hra sa z bety nedostala moc daleko, stale sa tam pridavaju len nove mechy a hluposti. Priklad toho ako sa nema robit development(aspon pre hracov).

Frontier robi veci sice pomalsie, ale su kvalitne (horizons je fakt skvely)..je celkom pekne vidiet kde tato hra moze byt o 3 roky (ak teda bude pre hracov stale zaujimava)

Inak, niesom si isty ci oni planuju to co ma SC, teda realne Fps, prepadavanie lodi atd..a ked ano, je to uplne niekde na konci listu. Myslim, ze Braben spominal len chodenie po lodiach a aj to je stale nizko a hlavne nemaju spravene interiery lodi (iba cockpity a teraz asi aj cargo bay ako tak).

je jasne, ze SC bude nieco uplne ine ako Elite, co je dobre samozrejme. Myslim, ze kazdy si najde to svoje.
      • Pohyb po lodi a podobne bude podle vseho dalsi sezona, tedy konec roku 2016 a dale. A ano, podle vseho to bude dalsich 50 euro. Na druhou stranu, nikdo nikoho nenuti, aby to kupoval ted. Staci si pockat X let a za jednu cenu nove hry to dostane vsechno naraz, rekneme podobne jako Star Citizen.
        • walltar
          Pokud by to bylo další sezónu, tak si myslím, že by to možná mohlo být součástí updatu, kteří dostanou zadarmo všichni.

Otázka je jestli zvládnou udělat obojí... jak Atmosférické planety, tak Chození (protože to chce obrovské množství 3D modelů).

Ta možnost chodit po svých dělá ve hře hodně... Včera sem stál na landing padu v SC a díval jsem se na Crusader a snad poprvé ve hře mě to připadalo, jako že je přede mnou masivní planeta a ne jen obarvená koule.

Jinak neříkám, že to někoho někdo nutí kupovat... Já osobně mám všechny datadisky jako součást KS pledge, jen jsem říkal jak si myslím, že to asi bude.
          • Jasne, to ja jen kdybypak nekdo plakal, jaci to jsou hrozni vykoristovatele. ;)

Pokud si dobre vybavuju, planety s atmosferou v planu na 2016-2017 nejsou. Respektive, skalnate/ledove/atp. planety s atmosferou udajne mozna budou jeste v ramci Horizons, ale planety pozemskeho typu az pozdeji. A co provalil v ramci starsiho streamu nekdo z FD, tak dalsi season by prave melo byt to chozeni, takze oboje naraz zrejme delat nebudou. No, uvidime...
            • Ja si myslim, ze skor nez earth-likes planets budu riesit Plynovych obrov a metalicke atmo planety.

Urobit Earthlike planetu v realistickej kvalite aku robi Frontier je tak buducnost na 2-3 roky si myslim. Earthlike planetu v Elite si najviac predstavim nieco ako svet v Arma...
              a to neviem ci ten ich engine nieco take zvladne zatial.
            • walltar
              Jo to by potom sedělo... Já vycházel z toho, že říkali, že atmo planety tuto sezónu nebudou a že budou některou další.
    • Zas ked to nekupis prides len o moznost pristavat na planetach, vsetko ostatne co s datadiskom pribudne, bude mat aj hra bez horizons (nove lode, materialy atd.)

Osobne ma nejake prechadzanie po lodi a staniciach nezaujima. Ked chce clovek fps najde toho vela inde...radsej keby pridali viac zaujimaveho kontentu napr. take story misie a podobne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit