Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen abychom se mi hráči EVE nechovali k oněm žoldákům povýšeně. Tak nějak to k tomu svádí.
  • To muze byt dobre. Ja to rikam porad, ze idealni je vlastnit kombinaci pc+ps3.
  • To mi prijde docela podpasovka pro fanousky EVE,ze to vyjde jen na PS3.
    • 1. Ta hra už je oznámená víc než rok na konzole.
      2. Jak bys chtěl hrát s Dualshockem proti PC hráčům? Neříkám, že by tě párkrát nevyklepli, ale takových skilerů moc není.
  • kostejnesmrtelny
    OMG, tohle má tak ohromnej potenciál, že mi z toho vibrujou oční panenky. Jeden žijící svět, do kterýho jde přistupovat jak přes ekonomicko-taktický MMORPG, tak přes MMOFPS (počítám, že s důrazem na PvP) to je přece naprostá bomba.
    Dovedu si přestavit, že jestli ten potenciál využijou, opravdu to může poslat do propadliště dějin i WoW, narozdíl od všech těch více méně okatejch kopírek, co vychází čtyři do roka (všechny ty Rifty, Aiony, Conani, Lotři, SW:TORy atd.).
    • Chtěl bych říci, že EVE má sám o sobě obrovský potenciál, který neni stále ani v nejmenším využit a může se dál posouvat. Nebudu tu rozsáhle psát, že jsem obrovským fanoušek této hry, která mě okouzlila svým pojetím a zpracováním. I já jsem hrál WoW pět let a budu na něj vzpomínat v dobrém. Bohužel Blizzardi se odklonil od svého původního pojetí a snaží se hru zpřístupnit opravdu každému a v brzké době se chystají útočit i na cílovou skupinu pacientů Jedličkova ústavů. Každopádně má Thomas pravdu, nemůžeš chtít, aby se něco líbilo všem a je i dobře, že děti zůstávají a dále řádí jen na WoW fórech. Na EVE se mi líbí, že CCP dokáží neustále přidávat nové prvky do hry, zatímco Blizzardi už pěknou řádku let přešlapují na jednom místě a nevědí, co dál zjednodušit. Jinak bych chtěl dodat, když jsi zmínil Rift, který hraju už čtyři měsíce, že se z něj vyklubala zatím nejvěrnější napodobenina WoW. Bohužel jsou to právě Blizzardi, kdo diktuje dnešní trend západního stylu MMO a hned tak se nic k lepšímu nezmění...
    • Kamo, mas recht, potencial to ma. Sice nechapu proc station ale dejme tomu. Jen prosimte kdyz uz udelas docela rozumnej prispevek, tak aspon nemasti do kupy MMORPG z sci-fi prostredi a MMORPG z fantasy prostredi, to je totalni fail. Muj nazor je, ze lidi co hrajou fantasy ho hrajou protoze maj radi fantasy a opacne. Pochybuju ze to posle do kytek WOW nebo cokoliv jinyho, pac to lidi co hrajou hry jako WOW nemuzi vubec bavit. Tak bych to videl ja.

      Eve sem zkousel, je to neskutecne kvalitni hra, ale jako fantasy fanousek nejsem schopnej stravit napriklad 20 minut na ceste vesmirem na misto mise, pricemz vesmir se prakticky nemeni. A pokud chces byt na miste driv nez na autopilota, tak musis neustale rucne warpovat k jump branam. To je treba vec ktera me u Eve totalne nebavi, neskutecna nuda. Nehlede na to ze musis mit vysokou skolu s technickym zamerenim abys v Eve postavil alespon trochu slusnou lod, takze to podle me neni urcite masove zamereny jako napr. WOW, ktery muze hrat 6 letej fakan i 70 letej smradlavej dedek. Atd. bla bla bla

      ZJAKATOS
      • kostejnesmrtelny
        No, já bych neřekl, že ten zásadní rozdíl mezi EVE a dejme tomu WoW je zrovna v sci-fi / fantasy žánru; to je v podstatě jen detail. Důležitý je, že to jsou co do náplně naprosto rozdílný hry, který spojuje fakt jen to MMO a pak prvky vývoje postavy. Když navlečeš huntera z WoW do power-armor a dáš mu do pracek místo luku pulsní pušku, přejmenuješ a předěláš mu talenty (nebo tomu vůbec nebudeš říkat talenty, ale třeba implantáty), pořád to bude jenom další bezcenná kopírka WoW, a že je to ve sci-fi, je úplně jedno.

        Takže bych neřekl, že je fail, když jsem v tom svým seznamu uvedl i SW:TOR, což je myslím zrovna to, co ti zvedlo mandle *3* . Já proti tý hře vůbec nic nemám, i když jí hrát určitě nebudu (SW obecně vůbec nemusím), snažím se tím jenom poukázat, že klasickej WoW-like model MMO her je už vyčerpanej, a hra, která má "porazit" WoW na to musí jít úplně jinak, než nabídnout stejný herní principy v jiným prostředí.

        Myslím, že zrovna přístup EVE / Dust 514 by mohl bejt ten správnej.
  • jojo uz jsem zrusil predplatny eve.. mikrotrasakce za vanity items (druha mena Aura), misto xboxu nebo pc dust na ps a jeste to bude mit oddeleny market... vsechno jde nejak pekne do kopru :((
    • Pokud jsi aktivni hrac,tak jsi nic rusit nemusel. EVE se da platit herni menou a neni to nijak narocne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit