Přejít na výpis diskuzí
Na PS4 vyšla kolekce hororové série Amnesia
23.11.2016 | Václav Pecháček
9 příspěvků
-
Ve výsledku to všechno byl stejně jen Penumbra s lepší grafikou.
-
Amnesia nebyla špatná hra, ale jakmile člověk pochopil, jak tu funguje, že stačí přikrčit se v rohu a nedívat se a potvory vás nenajdou, tak to ztratilo hodně ze své strašidelnosti.
Osobně se mi víc líbila SOMA - mnohem zajímavější námět, výborná klaustrofobická atmosféra, hororové tak akorát. Parádní byla cesta výtahem na dno oceánu. -
-
To i ten slavný Outlast, který s horrorem neměl nic společnýho, teda až na ty lekačky. Já radši psychologický horror. V tomhle AAMFP exceluje.
-
Souhlas, SOMA je daleko lepší. Jinak ke kolegovi dole, ten mindfuck zase nebyl takový mindfuck, tak trochu se to dalo čekat, když už se to stalo jednou za půli hry.
-
-
někdo to přirovnával k tvorbě Philipa K Dicka a myslím že to celkem sedí. On trpěl schizofrenií a ty jeho scifi díla jsou proto dost psycho, přesně takové bizarní náměty jako v té hře. Vlastně ta hra začíná jeho citátem
-
-
určitě tam odraz Dicka je, ale těch námětu je tam více(např. i Ghost in the Shell), ale určitě to není nějaká vykradačka, moc pěkná hra a jedna z nejlepších loňského roku-pro mě druhá nejlepší asi...
-
-
Jop, druhá nejlepší po Witcher 3
-
-
*3* Vážně moc hezky pokus, ale na zaklínačské trolly jsem imunní :)
-
-
-
-
-
Musím říct, že SOMA, byla jedna z nejlepších her tohoto roku jakou jsem hrál, ani né tak hratelností, ale spíš atmosférou, nápaditostí, a hlavně mind fuckem na konci..
-