Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Steamu také probíhá stažení skvělé budovatelské strategie Workers&Resources od slovenských tvůrců, díky zneužití DMCA reportu a tady o tom není ani zmínka. V jednu chvíli jim sundali i web a ještě spřáteleného youtubera.

  • Lukyz

    Přiznám se, že mě ten název po otevření Steamu docela navnadil, ale představoval jsem si pod tím spíš více detektivní příběhy a to splňuje snad jen Heavy Rain.  Hodilo by se něco jako Thimbleweed Park, Blues and Bullets atd. nemáte někdo tip na dobrou detektivní hru?

    • Derp_1337

      Danganronpa 1, Danganronpa 2

      Překvapilo mě, že to článek nezmínil. Dvě fakt skvělé hry. Obě mají hodnocení na Steamu okolo 96%.

      Obě dvě hry jsou částečně adventurou, částečně detektivkou, částečně vizuální novelou, a částečně komedií, satirou či parodií. Skvělý mix.

    • medveddd

      L.A. Noire - první hra o které vím, že používala motion capture pro obličejové animace. Technologie byla ještě v plenkách, takže výsledky občas dost komické, ale jako kus herní historie zajímavé a hra jako celek není špatná.

      Disco Elysium - když nevíš, jestli chceš hrát hru nebo číst knížku, tohle je něco mezi. ÚŽASNÝ writing a důrazně doporučuju Final Cut edici, která má komplet voice acting, který je skvělý.

      Jo a Wolf Among Us měl docela detektivní vibe a hrozně mě bavil ten setting. Gameplayově je to typická Telltalovka.

    • Chinatown detective agency by se mohlo líbit (když jsi zmínil Thimbleweed Park). Nebo se např. moc těším na Shadows of Doubt - hrál jsem demo a vypadá to na totální detektivní pecku.. 

    • JamesFaith

      Napadá mě jen starší Cognition: An Erica Reed Thriller.

    • Otevřít bankovní účet, stáhnout výpisy a dumat kam všechny ty peníze jdou a proč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit